Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ogarnelam pokoj, zrobilam przemeblowanie po raz kolejny
hihi jutro na 11.00 usg!!! I wlasnie sobie uswiadomilam ze byc moze w ciagu 24 godzin moge zostac mama :o z jednej strony bym chciala ale z drugiej wolalabym jeszcze do piatku poczekac bo byc moze samo sie zacznie..
KRYSTI niezly wielkoludzik z Ignasiadobrze ze juz wiesz co i jak
u mnie jak wyjdzie ze Sofii ma ponad 4 kilo to tez bedzie cc ale Ona chyba taka duza nie bedzieee.. nie ma po kim
z drugiej strony to juz 42 tydzien wiec wzzystko mozliwe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Gosha-w czasie jak pisałam posta, to zdjęcie wrzuciłaś
No sama Słodycz
Mary-w takim razie jedź! I wybieraj/przebieraj i kupuj
Krysti-gdzie Ty masz 80kg siebie i 4kg dziecka? Ile Ty masz wzrostu, że po Tobie nie widać?ja sama niewiem gdzie te 80kg
moj R w szoku haha
-
nick nieaktualny
-
Gosha ale słodkości
A ja ostatnio mam takąąąa ochotę! Fajnie tak bezkalorycznie się zasłodzić
Hwesta, a może masz auto do dyspozycji pod blokiem?Ja mieszkam na 3p. w bloku z windą co prawda, ale i tak chyba będę sobie stelaż trzymać w bagażniku coby się nie przemęczać i coby mi nie zagracał mojego ogromnego, 50m mieszkania
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Czy wy przebieracie dzieci przed spaniem? Hm, bo mój Dzieć w tym samym "chodzi" i w dzień i w nocy
Zakładam mu głównie śpiochy, bo najwygodniej.
jakieś gorsze pajacyki przeznaczyłam na pizamki
Gosha, Ida, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary kupiłam taki sam kocyk
niebieski z autami
sorki za ksero ale najbardziej mi się te kolory podobały
Faaasia haaaaloo!!! Wy już w domku pewnie, jak tam?
Weera!!!!GO GO MATKA!!! Na w razie czego
natt, CzaryMary, Eweliśka, mf, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida moj z zalozenia ma być w tym samym w dzień i w nocy, ale to tylko założenie póki co, bo albo się przesika albo okupka i ze 3 razy dziennie nowe ciuchy trzeba ubierać.
Właśnie dziewczyny- jak Werka ucichła to coś się pewnie kroi
Gosha slicznosci z Kubusia ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 17:19
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
To ja Wam powiem, że leży dziewczyna ze mną na sali która przy pierwszym porodzie przyszła do szpitala bo była po terminie. Dostawala oxy ale skurczy nie miała, okazało się że z 5 cm rozwarcie się zrobiło do końca a u niej zero oznak porodu (oczywiście tylko rozwarcie było max). W końcu przebili jej pecherz a skurczy dalej nie było. Skończyło się cc.