Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:51
Angela89, Ida, Ewelcia, Rudzia, mantissa, Lali, KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, Krysti, Gosha, Eweliśka, mf, iwonka1077, Robotka1, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:To ja Wam powiem, że leży dziewczyna ze mną na sali która przy pierwszym porodzie przyszła do szpitala bo była po terminie. Dostawala oxy ale skurczy nie miała, okazało się że z 5 cm rozwarcie się zrobiło do końca a u niej zero oznak porodu (oczywiście tylko rozwarcie było max). W końcu przebili jej pecherz a skurczy dalej nie było. Skończyło się cc.
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:A ja mam dzisiaj wychodnie !!!! Jade do Lidla
haha nie sadzilam ze tak będę się z tego cieszyć
Krysti - wiesz przynajmniej na czym stoisz.
Gosha - w ciąży tak, teraz chodzą za mną golonka,śledzie i tatarhwesta, maggie86, Ida, mantissa, Gosha, Eweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. My wróciłyśmy od pediatry. Z Ninką wszystko super, dr stwierdziła, że to śliczna dziewczynka. Dostałyśmy skierowanie do ortopedy i na bilirubinę, żeby sprawdzić przed szczepieniem. A i moja pediatra poinformowała mnie że na chwilę obecną w całej Polsce nie ma hexy w hurtowniach
mam nadzieję, że do 7.05 to się zmieni!!! A i moja Ninka ważona w pampersiku
przez 3tyg. przybrała 490g
Ida, Krysti, KasiaKwiatek, Angela89, mf, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taaaki wielki smokWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 06:17
Anka1501, maggie86, Krysti, natt, Murraya, Lali, KasiaKwiatek, PsotkaKotka, MartaAlvi, Angela89, Eweliśka, Gosha, sylvia007, mantissa, Fasia, Amy_, mf, Ida, CzaryMary, FreshMm, iwonka1077, Justinka, misia83, Ewelcia, Robotka1, haneczka, Ulka84, weronika86, Marcia28, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda ja też nigdy nie rozgraniczałam ciuszków na nocne i dzienne, raczej te, które lubiłam i ładniejsze to w dzień, te mniej na noc
Fasia najważniejsze, że jest pozytywnie, a takie badania tylko Cię uspokoją i do domkuteż tęsknimy!!!
Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
KasiaK polubiłam Twój post o zamkniętej szyjce nie dlatego, że źle Ci życzę
tylko dlatego, że ja się też nigdzie nie wybieram i bardzo się cieszę, że jeszcze nas kilka zostało
Z moich magicznych obliczeń i biorąc pod uwagę udzielanie się na forum to zostaję ja, Ty, Eweliśka, Adk, Mf, MartaAlvi, Lali
Haneczka się kurczy to pewnie zaraz ucieknieAnka tylko do jutra, Bambi też chyba planuje jakoś szybko akcję przeprowadzić
Bieda się robi dziewczynkiLali, Eweliśka, KasiaKwiatek, Gosha, Bambi85, mf, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:U nas zawsze po kapieli byly czyste body i pajacyk do spania, bez wzgledu na to ile razy w ciagu dnia byla przebierana:) teraz bedzie tak samo.
KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
Shimmer ano bida! U mnie cisza i spokój, totalnie nic się nie dzieje. Czuje że będę mogła brać udział w konkursie na najbardziej przeterminowaną mimo, że do terminu porodu jednak jeszcze pare dni... Moja mama przenosiła 2 ciąże o 2 tygodnie, tylko ja się urodziłam idealnie w terminie - może moja córka mogłaby być taka grzeczna jak ja...
A najbardziej liczę na odpłynięcie wód, ale jak któraś już tu zauważyła, chyba limity się skończyły ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 18:15
shimmer_lip, KasiaKwiatek, mf lubią tę wiadomość