Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:52
Ida, Aguś86, Anka1501, Eweliśka, Amy_, Gosha, CzaryMary, maggie86, PsotkaKotka, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
ja spie jakies 6-7 godzin i tez jestem sama maz od rana do wieczora w pracy no i jeszcze ola która budzi małego i nie slucha masakrahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
KasiaKwiatek wrote:Ja kolejną wizytę mam 20.04 wtedy mi się zwolnienie kończy i ginek powiedział, że mi przedłuży jeśli do tego dnia nie urodzę...i czuję, że tak będzie
i zwolnienia już więcej nie dostanę tylko urlop mi się zacznie macierzyński, trochę kicha
-
Amy_ wrote:Iwonka mnie polozna mowila ze w pokoju musi byc min 23stopnie. Woda u nas ma standardowo jakies 37-38
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Shimmer nie dadzą Ci zwolnienia w szpitalu? Ja mam do 29 a termin na 24
A jak będę na ktg to na bank mi nikt nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:09
88macola lubi tę wiadomość
-
Co do chorob Maluszka to trzeba obserwowac, jak pola miala 4 miesiace to bez katarku, kaszlnela z 3 razy, a ze to byla niedziela to wsiedlismy w samochod i na izbe przyjec pojechalismy. Mialam jakies przeczucie, zrobili rtg i okazalo sie, ze ma bez objawowe zapalenie pluc...tydzien w szpitalu, zalamka. Ale ciesze sie, ze wtedy cos nas pchnelo w strone szpitala a Pola w sumie wygladala na zdrowa.
-
U nas bez względu na temperature wody, darcie jest straszne.
W ogóle coś mendzi to moje dziecko dzisiaj. Tak na dobrą sprawę to spała dziś dwie godziny w foteliku jak jeździliśmy po urzędach i później godzine w wózku na spacerze, a tak to niby przysypia ale warczy cały czas przez sen i się ciągle wybudza.
Teraz niby zasnęła, zobaczymy czy będzie z tego prawdziwe spanie czy znowu się zaraz obudzi. -
No ja ze starszą córka wylądowałam w szpitalu jak miała trzy tygodnie.
Miała tylko katar ale nasza pediatra mówiła ze boi się ja zostawić w domu i poszłyśmy do szpitala niby na trzy dni, żeby tam kontrolowali czy nic się nie rozwija. Po kilku dniach w szpitalu zaczeła kaszleć i okazało się że mimo kontroli cały czas i leków dożylnych rozwineło się u niej zapalenie płuc i to takie że karetką przetransportowali nas do kliniki pulmologicznej do Wrocławia.
Dopiero tam jakoś doszła do siebie. No ale dwa tygodnie wyjęte z życiorysu.
Jeszcze przez rok codziennie wieczorem mi się w głowie odtwarzały sceny jak mała się dusiła.
Dlatego ja tak strasznie boje się kataru u noworodków, tylko ciągle wypatruje czy Maji się nic nie dzieje. -
Ida bankowo się skończy na katarku. No ale trzeba być czujnym przy takich maleństwach.
A od 28 dnia życia można już podobno podawać cebion w kropelkach. Pamiętam że Oliwce super odtykało nosek jak ją nakarmiłam tą witaminkom.
Moje dziecko chyba wreszcie śpi na poważnie. Tfu, tfu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:37
-
Ida nie ma reguły, ale ważne jest po prostu, żeby być czujnym
Odpadł nam kikut pepowinyKasiaKwiatek, Lali, Angela89, liwi, shimmer_lip, Eweliśka, MartaAlvi, Krysti, Murraya, Gosha, mantissa, Amy_, Ida, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Werka napisała w pamiętniku... Pewnie tutaj już nie miała ochoty ani siły zaglądać.. Niestety nadal klops
Nooo chyba że nas nadrabia jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 20:01
mf, weronika86 lubią tę wiadomość