Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:Jak złamię nogę albo rękę ale nie dostarczę zwolnienia do pracodawcy bo jest mi w stanie zapewnić jakaś robotę a ja się dobrze czuje to jest zgodne z przepisami? czy nie powinno się pracować?
ale generalnie zwolnienie ktore nie zostanie okazane pracodawcy nie ma mocy. Dopiero po okazaniu go jestes na chorobowym i wtedy nie masz prawa pracowacAnka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:My mieszkamy na pierwszym piętrze i wózek tez ciężki do noszenia. Dlatego na samym dole będzie stał stelaż i tyko będę gondole znosić
Mam dokładnie taki sam plan.
Tym bardziej że pod schodami jest pusta przestrzeń idealna na stelaż.Anka1501, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A my nie możemy wyjsć na spacer bo meza nie ma a mieszkamy na 3 pietrze
i nie dam rady z wózkiem;( a jest tak pięknie ze dzis bym poszla
Gosha lubi tę wiadomość
-
Wera!!!! where are You?????
Aguś dziękowaćw sumie masz rację, czemu mieli by nie wypuścić
no zobaczymy:) na razie dzielnie znoszę tą rozłąkę z Jagusią
była właśnie, ale taka słodziutka i ospała że chyba biedulka chciała się przytulić do mamusi:)
usnęła więc ją odwiozłam, cyca nie chciałam kazałam sobie ją za godzinkę przywieźć
akurat będzie mąż i córka:)
no i zażyczyłam sobie inkęz mlekiem:D
nie wiem czy nie przesadzam ale zjadłam dziś dwie drożdżówki.
kurde młoda ma na całej buzi jakiś rumień poporodowy, ehh mam nadzieję że skóra wróci do normy bo nie za ładnie to wygląda.
HWESTA a może jakiegoś sąsiada w drodze wyjątku poprosisz o zniesienie wozu??
fajnie było by z takiej pogody skorzystać
ja myślałam że jak będzie okej to już w niedzielę do mamy na obiad pojadę
szczególnie że ma być ładnie:)
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Amy dzięki
pomysł ciekawy hihi pokombinuje z temperaturą wody najpierw a jak nie poskutkuje to twój patent podkradne hehe
Mam pytanko jakie macie witaminy znaczy się te d i k bo widziałam że są w jednym opakowaniu ale to one są wtedy w jednym twiscie???sorki za głupie pytanie -
nick nieaktualnyNo i po masazu ignas glową w kanale aleeeee Prawdopodobnie cesarka u mnie bo Ignas duzy jest 4 kg juz ma ,na przyszly tydzien w czwartek rozwiazanie przez cc jak samo nie pojdzie do czwartku ale i tak kazala się nastawic na cc takze z naturalnego nici porodu nawet jak wody odejdą to blok operacyjny i cc.
Robotka1, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Robocia, u nas w szpitalu codziennie są wypisy. Nie na wszystkich oddziałach, ale na noworodkach tak. Może i u Was tak jest.
Krysti ło matko:) u nas w PL chyba się rodzi 4 kg dziecię o ile nie ma przeciwwskazań pewnie w postaci wąskiej miednicy kobiety itp
trzymam kciuki w sumie za Twoje rozwiązanie:) najpóżniej za tydzień będziesz mamą tak że yupii:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam dzisiaj wychodnie !!!! Jade do Lidla
haha nie sadzilam ze tak będę się z tego cieszyć
Krysti - wiesz przynajmniej na czym stoisz.
Gosha - w ciąży tak, teraz chodzą za mną golonka,śledzie i tatarWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:24
shimmer_lip, Gosha, KasiaKwiatek, mf, maggie86, Krysti, Murraya, Rudzia, Aguś86, Eweliśka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny