Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy dzięki
pomysł ciekawy hihi pokombinuje z temperaturą wody najpierw a jak nie poskutkuje to twój patent podkradne hehe
Mam pytanko jakie macie witaminy znaczy się te d i k bo widziałam że są w jednym opakowaniu ale to one są wtedy w jednym twiscie???sorki za głupie pytanie -
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Mary ja mam lezaczek tiny love 3 w 1 a matę http://www.fabrykawafelkow.pl/zabawki-czarno-biale-dla-niemowlat/7125-duza-dwustronna-mata-piankowa-playmat-mata-czarno-biala-049345002430.html
OOo Maggie właśnie na ten lezaczek się czaje. Adaś juz w nim siedział ? Czy te płozy są bardzo sztywne?maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:OOo Maggie właśnie na ten lezaczek się czaje. Adaś juz w nim siedział ? Czy te płozy są bardzo sztywne?
może żem głupia sorki ale nie wiem co to płozy
masz tu filmik może coś wyjaśni https://www.youtube.com/watch?v=yByE_jCwRwUWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:42
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czeeeść
Byłam u gina i w sumie to nic ciekawego. Nic się nie dzieje, cisza... szyjka trzyma... zapis KTG bardzo ładny i tyle. Kolejna wizyta za tydzień...
My też mamy smoczki retrociekawe jak Frankowi zasmakują
No Maggie jak twój mąż wygląda jak Rick to ja zazdraszczamAle jak ten przy początku serialu czy ten już taki obrodzony i z dłuższymi włosami?
Co tam jeszcze chciałam napisać...
A wiem! Kryśka nie drażnij mnie i się nie fochuj! Wiem, że mnie czytasz baboJa muszę wiedzieć co u Ciebie słychać bo się będę martwić! Proszę mi tu wracać
CzaryMary, haneczka, maggie86, Krysti lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ile śpicie łącznie w nocy przy dzieciach? Ja dzis wyliczyłam ze przespałam 7 h :)do północy po karmieniu o 22 siedzi z mała maź ona wtedy marudzi a ja śpię a pozniej co 2-3 h sie budzę w zależności od zadania malej
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:nooo ja drugi poród i czekałam ze skurczami przez 5 godzin zanim zdecydowałam pojechać bo były już dość silne. w samochodzie przeszły i dupiaty zapis ktg....
ale mnie zostawili bo rozwarcie postępowało.
jak mnie przywitali to też stwierdzili że to przepowiadające...;/
i mówiły że pierworódki często przyjeżdżają za wcześnie i tego ranka co ja przyjechałam dojechało 4 z fałszywymi alarmami i na patologię poszły:P
ale nie ma się co dziwić, sama tak zrobiłam że pojechałam za szybko na pierwszy porod, w końcu nie wiadomo czego się spodziewać prawda?
tak zabrali mi ją na neonatologię i mogę do niej sobie chodzić, to jest na moim piętrze.
miałam dostać ten aparat do sali ale nie zrozumiałam czy już go ktoś używa czy co....
przywożą mi ją na karmienie. własnie była przez godzinkę
no nic, jakoś zdzierżę, dobrze że w ogóle przywożą.
mąż ma dowieźć laktator-zacznie się zabawa;
ok idę ciąć komara:)
no nic jak mnie jutro nie puszczą to może choć w sobotę? a po wypis sobie podjadę. można tak? w ogóle wypuszczją w soboty?
my też mamy smoka lovia właściwie dwa:D retro:D
Myślę, że wypuszczają w soboty tym bardziej
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
mi przy pierwszym odeszły wody.. ale skurcze zaczęły się dopiero po ok 7-8h... [ten czas byłam w większości w domu] a następnie urodziłam po niecałych 6
ale bez wspomagaczy i znieczulenia...
ogólnie to fakt że lepiej jak wody odejdą bo wiadomo że to już... ale z drugiej strony większe prawdopodobieństwo że poród będzie dłuższy.. więc nie wiadomo co lepiej -
iwonka1077 wrote:Amy dzięki
pomysł ciekawy hihi pokombinuje z temperaturą wody najpierw a jak nie poskutkuje to twój patent podkradne hehe
Mam pytanko jakie macie witaminy znaczy się te d i k bo widziałam że są w jednym opakowaniu ale to one są wtedy w jednym twiscie???sorki za głupie pytanieTeż takie mamy
-
dokładnie 2-4%. też na to właśnie liczę, ale patrząc na statystyki możemy sobie pomarzyć.
Posprzątałam kuchnię i idę na spacer zaraz z mężem, bo mam dość tego siedzenia i bolenia. Jakoś jak się ruszam to się nie skupiam tak na sobie.
Natt Twoje śluzy obiecujące:) Ja mam ciągle przezroczyste, ale wcale nie musi być inaczej. ChybaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 15:13
-
Przyszedł wynik GBS, niestety dodatni
I tu pytanie do tych z dodatnim GBS - dostałyście od razu antybiotyk? Czy tylko przy porodzie? Gin kazał mi jutro przyjechać po receptę, a z tego co czytam to przy porodzie daje się antybiotyk a nie wcześniej? hmm?Jak to u Was wygląda?
-
nick nieaktualnyHa Ha Adk no Rick tylko mój Rick ma Aron na imię:)zatrzymał się wyglądem na sezonie 3-4 bo ma sporo pracy i jakoś tak zapuścił się a ja lubię zarost ale dawniej dawniej to był jak Rick z początków,śmieszne to, nawet nogi ma tak samo krzywe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 15:15
adk_1989, mf, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość