Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgga wrote:Kwiiatek tez mam kocyk z baby ono. tylko ja wzielam ten dwustronny z mikrofibry z babelkami. musze go jeszcze tylko wyprac mam nadzieje, ze rozowa strona nie zafarbuje mi bialej
O właśnie tez miałam Ci Kasku napisać o kocyku baby ono. Tez mam ten z babelkami po jednej stronie. Jestem z niego baaardzo zadowolona. Młody właśnie pod nim sobie śpi. Nic nie farbuje. Tak wiec polecam
Młoda damo - wspolczuje tego ciśnienia. Dobrze ze masz dzisiaj ta wizytę. Będę trzymała kciuki.Agga, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Ja jechałam na IP ze skurczami co 3-4 min trwającymi przez dobre 1,5 h.
Jak tam dojechałam to dziady ustały. Było kilka pojedynczych na ktg i won do domu.
Znam to, dlatego ja będę siedziała z nimi 5 godzin w domu, no chyba, że ustaną sobie, jak to lubiły robić dotychczas -
mf wrote:Natt i to jest w tym wszystkim najgorsze...a pozniej badz madra i wiedz kiedy sie porod zaczyna...
ale ja już tym połoznym nie wierzę
może ja będę pierwsza i obudzę się jutro z Basiskiem między nogami
CzaryMary, mf, maggie86, haneczka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ile śpicie łącznie w nocy przy dzieciach? Ja dzis wyliczyłam ze przespałam 7 h :)do północy po karmieniu o 22 siedzi z mała maź ona wtedy marudzi a ja śpię a pozniej co 2-3 h sie budzę w zależności od zadania malej
Shimmer - Rzeczywiście Twoje dziecko wyjątkowo grzeczne. Zazdroszczeshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Wow - szczesciara. Ja cos kolo 5. Ale właśnie przed chwilą ucielam sobie godzinnego komara
Shimmer - Rzeczywiście Twoje dziecko wyjątkowo grzeczne. Zazdroszczewcale nie płacze, sama się chyba przewija bo dupy mi tym nie zawraca, kłopotów z karmieniem nie mamy
przed chwilą lodzika ze smakiem wszamała
żyć nie umierać
maggie86, CzaryMary, mf, Bambi85, Eweliśka, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ile śpicie łącznie w nocy przy dzieciach? Ja dzis wyliczyłam ze przespałam 7 h :)do północy po karmieniu o 22 siedzi z mała maź ona wtedy marudzi a ja śpię a pozniej co 2-3 h sie budzę w zależności od zadania malej
Shimmer to bajeczka u Ciebie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:17
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja też ciągle sobie i mężowi powtarzam, że no do cholery chyba nie przeoczę porodu... Wtedy dzwoniłam na IP i położna kazała przyjechać tym bardziej że zanim zeszły do 3-4 min to przez ponad 3 godz męczyły mnie tak co 7-8 min i mówiła że jest tendencja do spadku przerw więc się zebrałam a tu dupa. Czułam się jak kretynka offff kors ale powiedziała, że często się tak dzieje i że jak co to jechać.
Gdyby tak te wody poszły w cholerę... Swoją drogą ciekawe ile tak mniej więcej procent porodów zaczyna się od naturalnego odejściu wód, wie ktoś może?
tak z ciekawości pytam.mf lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:gdzie Ty to ogladasz bo też bym sobie obejrzała
mnie to takie głupoty idealnie odprężają
kocham rozkminiać ich dylematy życiowe
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Powiem Ci Mary więcej
wcale nie płacze, sama się chyba przewija bo dupy mi tym nie zawraca, kłopotów z karmieniem nie mamy
przed chwilą lodzika ze smakiem wszamała
żyć nie umierać
Nooo to rewelkaale ja cos czuje, ze Basience lada dzień się troszkę zmieni i z tych lodów z chęcią przerzucić się na mlerko mamusi
Laski wiem ze było walkowane swojego czasu ale chcenkupic lezaczek bujaczek i mate edukacyjna. Macie jakieś zdanie w tym temacie ?
Werka, Krysti - jak u Was ? Rodzita matki ?shimmer_lip, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:ja oglądam ostatnio namietnie The walking dead, zwłaszcza przed snem bo gra tam sobowtór mojego męża to sobie chociaż na niego popatrzę
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Gdyby tak te wody poszły w cholerę... Swoją drogą ciekawe ile tak mniej więcej procent porodów zaczyna się od naturalnego odejściu wód, wie ktoś może?
tak z ciekawości pytam.
Tez jestem ciekawa... marzy mi sie jak u maggie, albo Fasi;)
maggie86, haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nooo ja drugi poród i czekałam ze skurczami przez 5 godzin zanim zdecydowałam pojechać bo były już dość silne. w samochodzie przeszły i dupiaty zapis ktg....
ale mnie zostawili bo rozwarcie postępowało.
jak mnie przywitali to też stwierdzili że to przepowiadające...;/
i mówiły że pierworódki często przyjeżdżają za wcześnie i tego ranka co ja przyjechałam dojechało 4 z fałszywymi alarmami i na patologię poszły:P
ale nie ma się co dziwić, sama tak zrobiłam że pojechałam za szybko na pierwszy porod, w końcu nie wiadomo czego się spodziewać prawda?
tak zabrali mi ją na neonatologię i mogę do niej sobie chodzić, to jest na moim piętrze.
miałam dostać ten aparat do sali ale nie zrozumiałam czy już go ktoś używa czy co....
przywożą mi ją na karmienie. własnie była przez godzinkę
no nic, jakoś zdzierżę, dobrze że w ogóle przywożą.
mąż ma dowieźć laktator-zacznie się zabawa;
ok idę ciąć komara:)
no nic jak mnie jutro nie puszczą to może choć w sobotę? a po wypis sobie podjadę. można tak? w ogóle wypuszczją w soboty?
my też mamy smoka lovia właściwie dwa:D retro:D
mf, haneczka, Aguś86, Eweliśka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:O tego nie widziałam. Ale się czaję na ten serial bo jak amerykańce robią jakiś serial dłużej niż jeden sezon to są duże szanse że będzie dobry. Oni się nie patyczkują i nie bawią w średnie seriale. Jak coś im się średnio podoba to urywają nawet w połowie serii i cześć
nawet nie głupie ale ja mam troszkę spaczony ogląd,lubię dziwaczne, mroczne seriale i filmy w stylu Black mirror,Fargo
-
nick nieaktualnyA jeśli chodzi o porody to ja na na temat swojego nie za bardzo się wypowiadam bo dla mnie to była w sumie przyjemność i nie chce go w ogóle porównywać do Waszej ciężkiej pracy. Ale przypominało mi się ze jak odeszły mi wody to przy badaniu ginekologicznym lekarka powiedziała ze szyjka długa i zamknięta. A ja byłam przekonana ze jak wody odejda to wszystko juz gotowe do porodu. Głupia ja
haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary ja mam lezaczek tiny love 3 w 1 a matę http://www.fabrykawafelkow.pl/zabawki-czarno-biale-dla-niemowlat/7125-duza-dwustronna-mata-piankowa-playmat-mata-czarno-biala-049345002430.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:32