Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus z założenia nigdy nie chcialam cc. Ale maly ma już 4 kg i jakos sie nie spieszy. A ja mam juz w głowie cala listę powiklan mozliwych. A ja raczej chudziak. I to ze z każdym dniem większy będzie. Wiec jak padnie taki pomysl to będzie o czym myslec... juz jest o czym.
-
nick nieaktualnyA u mnie dziś obiad typowo dla kobiet karmiących pulpety w sosie koperkowym - ostatni taki obiad (typowo dla karmiących) jadłam jak Martyna była w szpitalu i to jeszcze na początku co się urodziła i miała przejściowe problemy z toleracja mojego mleka
mf, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Witam sie
millita gratulacje; )
A ze mna niestety kiepsko ;/ wczoraj bolala mnie glowa o polnocy po karmieniu zmierzylam se cisnienie no i hoooy 140/90 pieknie se mysle moze z niewyspania albo pogoda. Ale dzisiaj dalej takiei trzyma sie mniewybieram sie po poludniu do mojej ginki nniestety prywatnie. Poszlabym do internisty ale akurat zmieniam lekarza i jeszcze nie mam nikogo jutro jade do przychodni ehh no nic pojade do ginki i spytam co moge brac przy karmieniu a jutro od internistki wezme skierowanie do kardiologa, bo cos znowu sie dzieje ze mna ehh juz kiedyś mialam nadciśnienie leczylam sie 1,5 roku jako 14latka takze mam tendencje...
jestem zalamana.
Nie wiem co pomoglo ale maluszek grzecznie w nocy spal po 3h nie marudzil a teraz z rana tez fajniutki teraz spika takze tyle dobrze bo lep mi peka. -
AAAAAA!
właśnie odszedł mi kawałek czopa, trochę stracilam już w 32tyg w szpitalu;/
Ale jest brązowy, nie podbarwiony krwią tylko brązowy.
Przy moim 4cm rozwarciu i braku szyjki czekam aż chlusną wody bo po skurczach od 2 tyg nie poznam czy to już;/
Boje się teraz, że nie zdąże ....
na porodówkę-45 min jazdy min i 50 min zanim mój dojedzie z pracy po mnie.
Do tej pory wszystkie miały raczej czyste czopy albo podbarwione krwią trafił się jakiś brązowy a nie zauważyłam?
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak Wy liczyłyście skurcze?
Czuję spięty brzuch na górze i ból od góry i takie parcie jakby na odbyt. Ale to trwa dłużej niż 2 minuty. Czy to możliwe, żeby skurcz był taki długi? Nie umiem tego liczyć. Serio przyjadę na porodówkę już z główką między nogami. -
Amy_ wrote:Mi polozna kazala dopiero w piatek werandowac i dopiero pozniej wyjsc. Musze poczkac
Zuzia w grudniu wyszla po tygodniu pobytu w domku, wiec teraz w ogole sie nie zastanawiam, bo roznica pogodowa kolosalna
Amy_ lubi tę wiadomość
-
haneczka, ja czuję takie spinanie od góry brzucha rozchodzi się na dół i boki i trzyma taki ucisk przez ok 40-50 sek. Zaczynam licyć jak czuje, że idzie ta fala właśnie w dół i kończe jak czuje, że troche odpuszcza.
Miałam kilk atakich po 2-3 min nawet ale zdarzały się między tymi normalnymi, nigdy nie miałam cały czas takich więc za dużo nie pomogę.
Aha, co do parcia na odbyt to miałam tylko gdy mała się jakoś przekręciła jak tylko zmieniła pozycję to nie czułam tego podczas skurczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:23
haneczka lubi tę wiadomość
[/url]
-
PeggySue wrote:Justinka, widziałam ale u mnie wyglądał na czerwony na ekranie , może wina telefonu:) @ tygodnie temu, no to nie tak źle
- ale sam w sobie ten glut był zdecydowanie brązowawy i do tego była jeszcze krew
PeggySue lubi tę wiadomość
-
Ja czulam bol miesiaczkowy promienujacy na krzyz i jak sie zaczynal wlaczalam pomiar na apce i jak przechodzil to wylaczalam. I tak godzine mierzylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:37
haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość