Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:W końcu, ciekawe jak tym razem waga u Was się sprzwdzi
Trzymam kciuki za jutro a może coś dziś się zacznie dziać
Tez mam nadzieje, ze do jutra naturalnie ruszy. Waga się aż tak nie martwię. Ważne, że nie będą mnie zlewac. Położna mówiła, że dziś spać póki się nic nie dzieje bo jutro rodzimymf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Jutro powinnam urodzić
zajmą się konkretnie bo to juz nie ma na co czekać. Waga we wtorek pokazała ok 4000-4100.
bozena juz dlugo jest gotowa
U mnie usg przed przyjeciem na oddzial pokazalo wage 3200 i jak sie urodzil to piekegniarki sie smialy ze ten lekarz co do wagi nigdy nie nie myli.. bo po porodzie zobaczyly co napisal w karcie i mowia no wiadomo dr X robil pomiar
pomylil sie jedynie o 80g
ciekawe czy u was sie ta waga sprawdzi.. podejrzewam ze bedzie mniejsza..
moj lekarz mowik tydzien przed porodem 3600mf lubi tę wiadomość
-
MF ja w zwykłym garnku gotowałam ale ja dostałam wyparzacz elektryczny i po garnku jeszcze tego sprzęta przetestowałam
no i wiadomo potem już w garnku nie będę gotować tylko w tym wyparzaczu. I w nim gary będę zostawiać no chyba że będzie kolejna porcja do parzenia
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Amy my wczoraj werandowaliśmy pierwszy raz 30 minut i dziś chcemy wyjść po południu na chwilkę 10-15 minut, a weekend ma już być super to na dłużej
Aguś86, Asica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy nie wiem jak ta waga. Starszy miał być kurczakiem a miał 4000. Dwa tygodnie temu mały miał mieć ok 3800, we wtorek inna gin mówiła że już 4100 powinien mieć. Od 4200 robią cc Skoro syna rodzilam 4000 to dają mi max 4500. Ale jakoś to przeżyje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Amy nie wiem jak ta waga. Starszy miał być kurczakiem a miał 4000. Dwa tygodnie temu mały miał mieć ok 3800, we wtorek inna gin mówiła że już 4100 powinien mieć. Od 4200 robią cc Skoro syna rodzilam 4000 to dają mi max 4500. Ale jakoś to przeżyje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny