Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Dzięki Peggy, jestem już tym tak zmęczona, że ktoś mógłby liczyć za mnie...
A pozostałe mamy? Te co już rodziły. Doradźcie coś.moje pierwsze wczorajsze były po 40-50 sek co 14-15 min a potem sobie poszły
Edit. ja swoje czułam tylko na górze brzucha, kamieniał na te 40 sek, w tym czasie Basisko się przestawało ruszać i zaczynała dopiero jak skurcz sobie szedłszkoda, ze takimi bezbolesnymi się nie da urodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:57
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:4158
specjalnie dla Ciebie
w końcu się któraś odważyłaze mnie wyleciało kilka kulek takich do pół centymetra wczoraj ale moje kulki są białawo przezroczyste więc się jeszcze z Baśką pobawimy
a poza tym to chcę rodzić a za chwilę sobie myślę, że wcale nie chcę
godzinkę pochodziłam z futrem i mężem, zaliczyłam loda toblerone a teraz brykam na piłceJustinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Tylko problemem aplikacji jest to, że trzeba kliknąć kiedy jest koniec skurczu, a tego właśnie nie umiem ocenić.
Ale zapisała sobie momenty kiedy skurcz nadchodzi:
13:29
13:36
13:42
13:48
13:53
Dziękuję dziewczyny. Będę obserwować dalej. Te skurcze są takie, że się na chwile zapomina o oddychaniumf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A czy ja już mówiłam, że kocham Cię za to zdjęcie???
w końcu się któraś odważyłaze mnie wyleciało kilka kulek takich do pół centymetra wczoraj ale moje kulki są białawo przezroczyste więc się jeszcze z Baśką pobawimy
a poza tym to chcę rodzić a za chwilę sobie myślę, że wcale nie chcę
godzinkę pochodziłam z futrem i mężem, zaliczyłam loda toblerone a teraz brykam na piłce
Ej ja wczoraj też wrzuciłam mojego poporodowego czopa !Ale skasowałam aby kogoś nie urazić
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Tylko problemem aplikacji jest to, że trzeba kliknąć kiedy jest koniec skurczu, a tego właśnie nie umiem ocenić.
Ale zapisała sobie momenty kiedy skurcz nadchodzi:
13:29
13:36
13:42
13:48
13:53
Dziękuję dziewczyny. Będę obserwować dalej. Te skurcze są takie, że się na chwile zapomina o oddychaniuTrzymam kciuki
mf lubi tę wiadomość
-
haneczka ja bym się na twoim miejscu aż tak nie przejmowała regularnością i liczeniem ich, jak będziesz widziała, że się często powtarzają i bolą to idź niech sprawdzą. Ja wierzę, że nie muszą być skurcze zegarkiem w ręku co np 3 min żeby rodzić i jak będzie bolało to po prostu pojade najwyżej odeślą.
Aguś86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja specjalnie dałam tylko link do foty czopa, nie wygląda zbyt przyjemnie i nie każda ma ochotę na to patrzeć
ale jak widać są i takie które na to czekały
Robotce odszedł czop konkretniejszy na prawię dobę przed porodem... więc jak widać różnie to bywashimmer_lip, maggie86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:9.04 to mój termin z usg,ale mi sie jakoś nie podoba ta data
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIle śpicie łącznie w nocy przy dzieciach? Ja dzis wyliczyłam ze przespałam 7 h :)do północy po karmieniu o 22 siedzi z mała maź ona wtedy marudzi a ja śpię a pozniej co 2-3 h sie budzę w zależności od zadania malej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:05
mf lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:Ja specjalnie dałam tylko link do foty czopa, nie wygląda zbyt przyjemnie i nie każda ma ochotę na to patrzeć
ale jak widać są i takie które na to czekały
Robotce odszedł czop konkretniejszy na prawię dobę przed porodem... więc jak widać różnie to bywabo w googlach sa jakieś takie kiepskie wersje
Twoja była bardziej real
Krystyno czy Ty się serio obraziłaś na samej końcówce??? daj spokójKrysti lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ile śpicie łącznie w nocy przy dzieciach? Ja dzis wyliczyłam ze przespałam 7 h :)do północy po karmieniu o 22 siedzi z mała maź ona wtedy marudzi a ja śpię a pozniej co 2-3 h sie budzę w zależności od zadania malej
moje dziecko jest wyjątkowo grzeczne
hwesta, CzaryMary, mf, Bambi85, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny