X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od poczatku ciazy przytylam 1 kg.. Waga mi tak skacze caly czas :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTA robicie tak jak mój mąż - kupuje raz albo dwa na rok, hurtowo i ma spokój na resztę czasu :) w sumie to mądre podejście. Mi zakupy sprawiają przyjemność jak zakupoholiczce :D

Dziecko jest u nas wyczekane, wymarzone, taki nasz mały cud którego nie możemy się doczekać ! Mój mąż oszaleje po porodzie :) będzie najdumniejszym i najszczęśliwszym ojcem na świecie :))) Wiem, że dzidzia wynagrodzi mi wszystko i nic innego nie będzie się liczyć :) aż tak źle nie mamy ale wiadomo, że zawsze może być lepiej :P

martafr, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że na bank będę miała rozstępy jak brzuch będzie mega duży. Moja mama ze mną przytyła 20 kg ale rozstępy to miała tylko na pośladkach. Brzuszek ma ładny :)
    Ale jakoś mam to gdzieś :) najbardziej martwie się obwisłą skórą, taką jak tutaj:
    47bb0abfc19eb356med.jpg

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ćwiczeniami można wiele zdziałać więc musimy być aktywnymi mamami :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    MARTA robicie tak jak mój mąż - kupuje raz albo dwa na rok, hurtowo i ma spokój na resztę czasu :) w sumie to mądre podejście. Mi zakupy sprawiają przyjemność jak zakupoholiczce :D
    no ale chyba nie kupujecie 4 rzeczy raz na rok za 1100zł:)
    za tyle kasy to bym pół galerii wykupiła:D

AMY jeju nie martw się na zapas, widzę że wygląd spędza Ci sen z powiek....kurcze nie martw się serio, i tak życie zweryfikuje to jak bedziemy wyglądać po porodzie i czy wrócimy do formy choć ja głęboko wierzę że jak się weźmiesz do roboty to całkiem możliwe że po ciąży nie będzie ani śladu:) ale do tego potrzeba czasu:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez taka skóra przeraża Katie Holmes ma taką po porodzie

Fasia będziecie na bank cudownymi rodzicami
    teraz to już naprawdeę wstaje

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ćwiczeniami można wiele zdziałać więc musimy być aktywnymi mamami :)
    Ćwiczeniami wyrzeźbi się tylko mięśnie, tak rozciągniętą skórę można tylko operacyjnie usunąć niestety

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

AMY jeju nie martw się na zapas, widzę że wygląd spędza Ci sen z powiek....kurcze nie martw się serio, i tak życie zweryfikuje to jak bedziemy wyglądać po porodzie i czy wrócimy do formy choć ja głęboko wierzę że jak się weźmiesz do roboty to całkiem możliwe że po ciąży nie będzie ani śladu:) ale do tego potrzeba czasu:)

Na razie o tym aż tak nie myślę, chcę żeby dziecko było zdrowe, nie zamierzam ważyć każdej łyżki zupy, żeby tylko nei przytyć ;P
    Tęsknie strasznie za aktywnością fizyczną, ale z tym będę musiała jeszcze długo poczekać. Tylko basen wchodzi w grę.. ale to nie to samo co koszulka mokra od potu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przytyłam 1 kg od początku i nie widze bym przytyła nic , umnie pogoda do dupy zawsze kiedy mam coś do zalatwienia to pada :) hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co na obiad gotujecie kobietki :) ja juz niewiem ci robic mięso mi nie smakuje ochyda bym jadła tylko sałatę najchętniej

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam orbitrek bo dużo czytałam że dla ciężarnych jest ok, a że jakis czas temu w tesco kosztował 159 pln to sie skusiłam, tyle tylko że nie mam wogóle mobilizacji, wracam z pracy i juz nie mam na nic siły:(

martafr, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/baa91ae21d41.jpg u mnie juz taki bąbel :)

martafr, Fasia, sylvia007, Amy, Klaudia90, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

tak robię a mąż jeszcze rzadziej,kiedyś kupowałam sobie coś 1-2 razy w miesiącu albo i częściej za grosze a więcej a jak przyszło się przeprowadzić to zobaczyłam że większości z tych rzeczy nigdy nie założyłam i nie założę, nawet mi do niczego w końcu nie pasowały, zmienił mi się styl,teraz kupuję rzeczy zestawami, schematami, by łączyć z tym co już mam, taki basic by nosić latami i to się u mnie sprawdza, np.na sezon wiosenno-letni obkupiłam się ze 2 lata temu i długo jeszcze nic nowego nie będę potrzebowała, to samo jesień-zima a poza tym ja pracuję w domu,spotkania biznesowe mam także raczej w domu więc też za dużo nie potrzebuję, to samo tyczy się kosmetyków, minimalizm, mam sprawdzone produkty i nie kupuje co chwile nowinek

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Hihi :D no coś Ty !! ja to w cenie jednej rzeczy miałabym z 4-5 albo i więcej :D Kiedyś w ciucholandach się obkupywałam. W cholerę ubrań miałam, więc przestałam tam chodzić bo mi miejsca w szafie zaczęło brakować :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Marta to zazdroszczę tego poukładania w takim razie:)
    u mnie mimo że wszystko w szafkach, i ciuchy i kosmetyki to mam wrażenie że jest tego dużo, z dużą przewagą ciuchów:)
    właśnie wczoraj postanowiłam w tym tygodniu przeorganizować moją garderobę i większość rzeczy w których nie chodzę wypieprzyć i wtedy będę widziała czy coś potrzebuję czy nie:)
    ja tam z kolei lubię zmieniać rzeczy:) lubię mieć przynajmniej raz na rok nowe rzeczy lub nowy sweterek:) no i poleżą w szafie ze 2-3 lata a potem sio:)

lecę przeprostować kości do sklepu-mineralna się kończy:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś wyglądamy tak :)

3f1d6a2788a6c4e4med.jpg

martafr, Krysti, Amy, Klaudia90, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hihi :D no coś Ty !! ja to w cenie jednej rzeczy miałabym z 4-5 albo i więcej :D Kiedyś w ciucholandach się obkupywałam. W cholerę ubrań miałam, więc przestałam tam chodzić bo mi miejsca w szafie zaczęło brakować :D

przerabiałam to, wiesz że miałam kiedyś w czasie przeprowadzki 30 worków 120litrowych samych ubrań, szok, musiałam się ogarnąć bo bym osobne mieszkanie na ciuchy potrzebowała, nie wiem może trochę dorosłam w tym temacie, bo najgorzej było zaraz po wyprowadzce od rodziców jak zaczęłam trochę lepiej zarabiać to mi tak odwaliło

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI ładny brzunio :)

MARTA ja też zazdroszczę poukładania ! :)

ROBOTKA ja ostatnio zrobiłam porządek w szafie i szufladach. Rzeczy za małe, znoszone zapakowałam w worek, letnie schowałam do worków próżniowych, a jesienno-zimowe ale te w które na pewno się nie zmieszczę z brzuszkiem też pochowałam. Okazalo się, że w szafie mam polowę wolnego miejsca na powieszenie rzeczy i nawet dwie szuflady się zwolniły :D będą na ciuszki bobaskowe :D

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTA chyba miałam tak samo jak dostałam pracę, zaczęłam na siebie zarabiać i mogłam sobie w końcu pozwolić na ciuchy. Ale ilość Twoich mnie zabiła :D MASAKRA ! :D naprawdę nowe mieszkanie na nie by się przydało hihi :) Mnie mąż troche ograniczał zakupowo i jestem Mu za to wdzięczna, bo byśmy z torbami poszli hihi :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super wygladasz piekny bąbelek:)))

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ