Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowienia od Krysti :) lece jeszcze buty na nogi i sprawy trza zalatwic :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77ee1e63ac83.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:13

Fasia, nick nieaktualny, Robotka1, nick nieaktualny, Klaudia90, Lali, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobię tez zdj mojemu brzuszkowi wieczorem :) na kolacje robie zeberka w sosie bbq,niech wie,że ma dobrą żonę i poczuje miodowy miesiąc hehe :)

Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO! Mąż stanął na wysokości zadania i udało mu się wcześniej wyrwać z pracy więc pójdzie ze mną do lekarza. Całe szczęście bo ja tutaj naprawdę prawie umieram ze stresu a jak on jest obok to od razu mi się lepiej robi.

nick nieaktualny, Eweliśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.. a Wy macie takie ladne ciazowe brzuszki juz a u mie w cale ciazowo nie wyglada :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia urosnie ci ty szczupla jestes zobaczysz jak cię wysadzi :))

Rudzia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK trzymam kciuki za wizytę. Nie stresuj się (chociaż ja też zawsze panikuję:P) na pewno wszystko będzie dobrze, a stres minie jak zobaczysz maleństwo na ekranie :) fajnie, że mąż pojedzie z Tobą. ja też jestem spokojniejsza jak mój jest ze mną

RUDZIA ja mam wrażenie, że mój to taki mega wzdęciowy jest a nie ciążowy hihi :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu zimno jest jak cholera z nosa leci ciurem;)

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tez jestecie i macie :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia masz ladny brzusio i nie wyglada na wzdwciowy :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti śliczna z Ciebie kobitka i piesek słodziak

ja też gotowa do wyjścia, czekam tylko na teściową i jedziemy oglądać ten szpital, nie wiem czemu tak się uparli z mężem na ten prywatny ja już sobie wybrałam Karową po wielu opiniach koleżanek i wcale nie mam ochoty na Wilanów,nie potrzebne mi takie dogodności jak prywatna sala i super TV,wpatrzona będę w dziecko a nie w TV no i wole mięć kogoś obok by pogadać, dzieciaka sobie przypilnujemy nawzajem jak któraś pójdzie do łazienki, chcę mieć jeszcze 1-2 dzieci i potem mogę nie mieć kasy na prywatny a wtedy co, panika by była,lepiej się do luksusów nie przyzwyczajać ale obiecałam mężowi że chociaż pojadę zobaczyć bo teściowe chcą opłacić

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Adk powodzenia w podglądaniu dzidzi i nie martw się na pewno wszystko ok będzie. Ja to dzisiejszej nocy w ogóle spać nie mogłam i są tego skutki, po pierwsze zapomniałam zapłacić za przedszkole a opłaty przyjmują tylko do 12, a po drugie zaparzałam dzisiaj miętę mojemu mężowi, posłodziłam ją jak zwykle i dolałam... mleko :-) i tak patrzę na ten jego kubek i myślę hmm chyba coś jest nie tak, ale jak powiedziałam mu, że ma miętę z mlekiem to stwierdził, że i tak wypije i powiem wam, że chyba mu smakowało bo 0,5 litra tego wypił!!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia dziękuję :) Ty widocznie masz lepsze mięśnie brzucha. Podobno jak są silniejsze, bardziej wyćwiczone to bardziej brzuszek trzymają, a u mnie jak coś zjem albo wypije to normalnie czuję jak on rośnie :D jak się od środka wypycha :D

Marta pojechać zawsze możesz, zobaczyć i najwyżej wtedy coś wymyślisz żeby odmówić :) Chociaż Twoje argumenty wydają mi się słuszne więc może do teściów też przemówią ? Przecież Cię nie zmuszą..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTA jak pooglądasz to daj znać jakie tam wypasy są za te pieniądze:) a nóż się przekonasz?:)
    pamętaj że Twój komfort najważniejszy, nie teściowej czy męża:)

KRYSTI Ty słodziaku:) uśmiech z buzi chyba nie schodzi co??:)
    no i psiurek też musi być:D bierzesz go czy w domu zostaje??

uff ja już wciągłam soczek marchewkowy-kurcze dziecko mi się pomarańczowe urodzi:D
    mama moja piła ze mną i podobno ludzie nie mogli się nadziwić że mam taką śniadą cerę:)
    a ja poprostu kocham ten sok:D
    a na przekąskę, czerowna papryka:D

HWESTA jak robisz sos BBque? :) miałam robić wczoraj żeberka ale coś mnie podkusiło i zamroziłam:D no i chętnie je odmrożę w jakiś dzień-jak mi przejdzie chandra na męża i zrobię:D)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:18

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    uff ja już wciągłam soczek marchewkowy-kurcze dziecko mi się pomarańczowe urodzi:D
    mama moja piła ze mną i podobno ludzie nie mogli się nadziwić że mam taką śniadą cerę:)
    a ja poprostu kocham ten sok:D

Moja mama w ciąży z siostrą piła dużo soku marchewkowego i wielowarzywnego i siostra ma prześliczna karnację!
    Też piję dużo marchewkowego soku, właściwie to tylko takie pije i wodę :P

A mnie coś rozkłada :( Mam zatkany nos i gardło boli, jeden migdałek powiększony jak cholera :(( Jeszcze tylko tego mi było trzeba :(

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:22

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mało jem owoców, mało warzyw i mało piję ... pierdoła ze mnie i tyle ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja mało jem owoców, mało warzyw i mało piję ... pierdoła ze mnie i tyle ...

Ja tak samo.. Ogolnie malo jem, staram sie teraz wiecej jesc warzyw i owocow ale z piciem wody to mam mega problem :(

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Krysti śliczna z Ciebie kobitka i piesek słodziak

ja też gotowa do wyjścia, czekam tylko na teściową i jedziemy oglądać ten szpital, nie wiem czemu tak się uparli z mężem na ten prywatny ja już sobie wybrałam Karową po wielu opiniach koleżanek i wcale nie mam ochoty na Wilanów,nie potrzebne mi takie dogodności jak prywatna sala i super TV,wpatrzona będę w dziecko a nie w TV no i wole mięć kogoś obok by pogadać, dzieciaka sobie przypilnujemy nawzajem jak któraś pójdzie do łazienki, chcę mieć jeszcze 1-2 dzieci i potem mogę nie mieć kasy na prywatny a wtedy co, panika by była,lepiej się do luksusów nie przyzwyczajać ale obiecałam mężowi że chociaż pojadę zobaczyć bo teściowe chcą opłacić
    E tam nawe wlosow mi sie niechce robic i czapke zaciągam :))

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja tak samo.. Ogolnie malo jem, staram sie teraz wiecej jesc warzyw i owocow ale z piciem wody to mam mega problem :(

Ja ogólnie jem dość dużo, bo zawsze to było śniadanie, obiad w pracy i coś wieczorem po pracy koło 19 i tyle. Teraz jem dużo więcej, bo średnio co 2-2,5h zaczynając od 9 rano, a kończąc na 22. Także trochę tych posiłków się uzbiera. Nie są one niestety takie jakie być powinny. Głównie są to kanapki - one najlepiej mi wchodzą .. jedzenie monotonne ale na inne nie mam ochoty :P
    Ale większa ilość wody to by i mnie i Tobie się przydała

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ