Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Siedzę sobie właśnie na paznokciach
ale mi dobrze...
Super brzuszki macie dziewczyny,u mnie jeszcze mało widać, bardziej tłuszczyk jeśli już bo weszło 3 kg i widzę toale spoko, zrzuci się
Krysti już rano miałam pochwalić Twoje nowe zdjęcie profilowe, super wyglądasz, a to z dziś świetne, laska z Ciebie
Fajnie byłoby jakby każda wrzuciła takie swoje, od razu fajniej się rozmawia jak wiemy z kim -
dziewczynki nie obraźcie się ale wolałabym na forum publicznym swojego zdjęcia nie wklejać, wiecie że różni ludzie mogą czytać nasze rzeczy....
ja mam tu kawał swojej historii jeszcze z czasów starańno wolałabym nie:)
ale może....
mam inny pomysł
może na facebooku się poznamy? założymy jakieś forum mamusiek kwietniówek? co wy na to??KasiaKwiatek, Eweliśka, Bambi85, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:dziewczynki nie obraźcie się ale wolałabym na forum publicznym swojego zdjęcia nie wklejać, wiecie że różni ludzie mogą czytać nasze rzeczy....
ja mam tu kawał swojej historii jeszcze z czasów starańno wolałabym nie:)
ale może....
mam inny pomysł
może na facebooku się poznamy? założymy jakieś forum mamusiek kwietniówek? co wy na to??
Super pomysl -
nick nieaktualnyJa się bardzo cieszę ze jestescie świat bez was by nie istnial moj teraz
tyle ciepła i wsparcia w was jest ze aż miło . Takie ciepłe kobiety szkoda ze tak daleko a tak blisko w internecie ,
ja podam skeypa to czasem zapraszam na pogawędke
KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
no to super:) cieszę się i ja również mogę powysyłać moje namiary:)a puki co spróbuję jakoś zmontować grupkę na FB:) może mi się uda, nigdy tego nie robiłam:) chyba że ktoś bardziej jest obcykany w tych sprawach??
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny super sprawa z tym facebookiem
a jeszcze lepsza ze spotkaniem ! Ja kocham Kraków ! Mogłabym tam mieszkać
Nie wiem tylko kiedy chciałybyście się spotkać - jeszcze z brzuszkami czy może już po narodzinach w jakiś ciepły, letni dzień ?
))
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no to super:) cieszę się i ja również mogę powysyłać moje namiary:)a puki co spróbuję jakoś zmontować grupkę na FB:) może mi się uda, nigdy tego nie robiłam:) chyba że ktoś bardziej jest obcykany w tych sprawach??
-
Rany będziemy o sobie już wszystko wiedzieć - kto jest naszym mężem/partnerem, zobaczymy nasze dzieci, rodziny, znajomych, nasze myśli i życie
masakra
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
hahaha no a jak:D zobaczymy jak wyglądamy:) jak ktoś ma zdjęcie z mężem to też go zobaczymy:)
fajnie w sumie wiedzieć z kim się pisze tak jak np z Krysiąbo ma się wyobrażenie o danej osobie:)
Rudzia lubi tę wiadomość