Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Ja ogólnie jem dość dużo, bo zawsze to było śniadanie, obiad w pracy i coś wieczorem po pracy koło 19 i tyle. Teraz jem dużo więcej, bo średnio co 2-2,5h zaczynając od 9 rano, a kończąc na 22. Także trochę tych posiłków się uzbiera. Nie są one niestety takie jakie być powinny. Głównie są to kanapki - one najlepiej mi wchodzą .. jedzenie monotonne ale na inne nie mam ochoty
Ale większa ilość wody to by i mnie i Tobie się przydała
No ja niestety nie jem zbyt duzo i kanapki przestaly mi wchodzic ;( np wczoraj zjadlam tylko na sniadanie kanapki z pomidorem potem mala zapiekanke i pozniej golabka jednego z kromka chleba i to wszystko co jadlam przez caly dzien..i nawet glodna nie bylam..
-
Cześć dziewczyny, hwesta gratulacje i najlepsze życzenia
.
Fasia wrote:A ja mało jem owoców, mało warzyw i mało piję ... pierdoła ze mnie i tyle ... -
Rudzia to rzeczywiście niewiele. Mi się zaczyna robić niedobrze po pewnym czasie i to znak, że powinnam coś zjeść, że muszę coś zjeść, bo inaczej robi się tylko gorzej..
Myślę, że z czasem apetyt wróci)
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHEjka dziewczyny,
ale nadajecieja dziś miałam koszmarną noc, dosłownie! takie sny, że szok. 2 razy mi się śniło, że domy u nas na wsi się paliły, że jakiś podpalacz chodził, tragedia normalnie. a 3 sen miałam, że jakiś typ wszedł do nas do domu i na mnie z nożem, oczywiście w ostatniej chwili się obudziłam. Taka roztrzęsiona byłam...tragedia.
Mówią, że ciąża to piękny stan, a mi tak jak w 1 ciąży ukruszył się ząb! nosz kuuurrrr.... i to gdy jadłąm CHLEB! o co chodzi!!!!!!!
Jaga ale brzucholek niezły.powiem Wam, że z tą wagą w ciąży nigdy nic nie wiadomo
ja przez 6 miesięcy 3kg przybrałam a później w ciągu jednego miesiąca 4!!! myślałam, że się zapłacze, ale ograniczyłam słodyczne i schudłam 2 kg hehe
ogólnie przybrałam 12 kg i szybko wróciłam do formy. Brzuszek miałam malutki, na porodówce położne i lekarze zdziwieni gdzie ja tego klocka zmieściłam
Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:MARTA jak pooglądasz to daj znać jakie tam wypasy są za te pieniądze:) a nóż się przekonasz?
pamętaj że Twój komfort najważniejszy, nie teściowej czy męża:)
KRYSTI Ty słodziaku:) uśmiech z buzi chyba nie schodzi co??
no i psiurek też musi byćbierzesz go czy w domu zostaje??
uff ja już wciągłam soczek marchewkowy-kurcze dziecko mi się pomarańczowe urodzi:D
mama moja piła ze mną i podobno ludzie nie mogli się nadziwić że mam taką śniadą cerę
a ja poprostu kocham ten sok:D
a na przekąskę, czerowna papryka:D
HWESTA jak robisz sos BBque?miałam robić wczoraj żeberka ale coś mnie podkusiło i zamroziłam:D no i chętnie je odmrożę w jakiś dzień-jak mi przejdzie chandra na męża i zrobię
)
to cię odwiedze z dzieckiem
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Robocia zebys wiedziala zawsze usmiechnieta jestem :)taka juz moja natura .Poczkaj tylko niech ja w pl bede w przyszlym roku
to cię odwiedze z dzieckiem
pamętam maj 2008:P w kwietniu spotkałyśmy się z 5 dziewczynami w KRakowie:D wyglądałyśmy czadersko:D wszystkie z brzuchami:D ludzie się zatrzymywali i na nas patrzyli:DKrysti, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ależ ja Cię zapraszam kochana:) chętnie bym się spotkała z kimś kto bedzie na tym samym etapie co ja:D
pamętam maj 2008:P w kwietniu spotkałyśmy się z 5 dziewczynami w KRakowie:D wyglądałyśmy czadersko:D wszystkie z brzuchami:D ludzie się zatrzymywali i na nas patrzyli:D) hihhi super napewno wygladalyscie:)robotka dla mnie to nie problem
napewno cię odwiedze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę sobie właśnie na paznokciach
ale mi dobrze...
Super brzuszki macie dziewczyny,u mnie jeszcze mało widać, bardziej tłuszczyk jeśli już bo weszło 3 kg i widzę toale spoko, zrzuci się
Krysti już rano miałam pochwalić Twoje nowe zdjęcie profilowe, super wyglądasz, a to z dziś świetne, laska z Ciebie
Fajnie byłoby jakby każda wrzuciła takie swoje, od razu fajniej się rozmawia jak wiemy z kim
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Siedzę sobie właśnie na paznokciach
ale mi dobrze...
Super brzuszki macie dziewczyny,u mnie jeszcze mało widać, bardziej tłuszczyk jeśli już bo weszło 3 kg i widzę toale spoko, zrzuci się
Krysti już rano miałam pochwalić Twoje nowe zdjęcie profilowe, super wyglądasz, a to z dziś świetne, laska z Ciebie
Fajnie byłoby jakby każda wrzuciła takie swoje, od razu fajniej się rozmawia jak wiemy z kima chcem byscie wiedzialy jak wygladam milo wiedziec z kim się rozmawia ,ja się nie wstydze siebie jestem jaka jestem nawet powiem ze moja skromnośc mnie przerasta
taka jestem wszyscy mówią do rany przylóz
normalna prosta kobieta .
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny