X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja ogólnie jem dość dużo, bo zawsze to było śniadanie, obiad w pracy i coś wieczorem po pracy koło 19 i tyle. Teraz jem dużo więcej, bo średnio co 2-2,5h zaczynając od 9 rano, a kończąc na 22. Także trochę tych posiłków się uzbiera. Nie są one niestety takie jakie być powinny. Głównie są to kanapki - one najlepiej mi wchodzą .. jedzenie monotonne ale na inne nie mam ochoty :P
    Ale większa ilość wody to by i mnie i Tobie się przydała

No ja niestety nie jem zbyt duzo i kanapki przestaly mi wchodzic ;( np wczoraj zjadlam tylko na sniadanie kanapki z pomidorem potem mala zapiekanke i pozniej golabka jednego z kromka chleba i to wszystko co jadlam przez caly dzien.. :( i nawet glodna nie bylam..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, hwesta gratulacje i najlepsze życzenia :).
    Fasia wrote:
    A ja mało jem owoców, mało warzyw i mało piję ... pierdoła ze mnie i tyle ...
    No ja tak samo jakoś nie moge jeść, mięso mnie odrzuca, warzywa tez; jeszcze jakoś owoce mi wchodzą ale też bez szału. Mam nadzieje, że to mi przejdzie. Przed ciążą ważyłąm 56kg przy 170 cm, ostatnio na wizycie 55kg. Brzuch też jakoś nie rośnie echh tylko narzekam, jakiś słaby dzień mam.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia to rzeczywiście niewiele. Mi się zaczyna robić niedobrze po pewnym czasie i to znak, że powinnam coś zjeść, że muszę coś zjeść, bo inaczej robi się tylko gorzej..

Myślę, że z czasem apetyt wróci :))

mantissa lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam, że jak jestem głodna robi mi się niedobrze

mantissa lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEjka dziewczyny,

ale nadajecie :P ja dziś miałam koszmarną noc, dosłownie! takie sny, że szok. 2 razy mi się śniło, że domy u nas na wsi się paliły, że jakiś podpalacz chodził, tragedia normalnie. a 3 sen miałam, że jakiś typ wszedł do nas do domu i na mnie z nożem, oczywiście w ostatniej chwili się obudziłam. Taka roztrzęsiona byłam...tragedia.

Mówią, że ciąża to piękny stan, a mi tak jak w 1 ciąży ukruszył się ząb! nosz kuuurrrr.... i to gdy jadłąm CHLEB! o co chodzi!!!!!!! :|

Jaga ale brzucholek niezły. :) powiem Wam, że z tą wagą w ciąży nigdy nic nie wiadomo :P ja przez 6 miesięcy 3kg przybrałam a później w ciągu jednego miesiąca 4!!! myślałam, że się zapłacze, ale ograniczyłam słodyczne i schudłam 2 kg hehe :P ogólnie przybrałam 12 kg i szybko wróciłam do formy. Brzuszek miałam malutki, na porodówce położne i lekarze zdziwieni gdzie ja tego klocka zmieściłam :P

Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie nadrobie staram się w telefonie czytac :)patrze pod nogi by fikolka w miescie nie zrobic hahaha jeszcze jedna sorawa zakupy na obiad i do domu:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MARTA jak pooglądasz to daj znać jakie tam wypasy są za te pieniądze:) a nóż się przekonasz?:)
    pamętaj że Twój komfort najważniejszy, nie teściowej czy męża:)

KRYSTI Ty słodziaku:) uśmiech z buzi chyba nie schodzi co??:)
    no i psiurek też musi być:D bierzesz go czy w domu zostaje??

uff ja już wciągłam soczek marchewkowy-kurcze dziecko mi się pomarańczowe urodzi:D
    mama moja piła ze mną i podobno ludzie nie mogli się nadziwić że mam taką śniadą cerę:)
    a ja poprostu kocham ten sok:D
    a na przekąskę, czerowna papryka:D

HWESTA jak robisz sos BBque? :) miałam robić wczoraj żeberka ale coś mnie podkusiło i zamroziłam:D no i chętnie je odmrożę w jakiś dzień-jak mi przejdzie chandra na męża i zrobię:D)
    Robocia zebys wiedziala zawsze usmiechnieta jestem :)taka juz moja natura .Poczkaj tylko niech ja w pl bede w przyszlym roku :) to cię odwiedze z dzieckiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide do tego budynku piękny jest :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b9f4c033b9.jpg

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Robocia zebys wiedziala zawsze usmiechnieta jestem :)taka juz moja natura .Poczkaj tylko niech ja w pl bede w przyszlym roku :) to cię odwiedze z dzieckiem :)
    ależ ja Cię zapraszam kochana:) chętnie bym się spotkała z kimś kto bedzie na tym samym etapie co ja:D
    pamętam maj 2008:P w kwietniu spotkałyśmy się z 5 dziewczynami w KRakowie:D wyglądałyśmy czadersko:D wszystkie z brzuchami:D ludzie się zatrzymywali i na nas patrzyli:D

Krysti, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie :) tez chętnie bym się z Wami spotkała :)

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ależ ja Cię zapraszam kochana:) chętnie bym się spotkała z kimś kto bedzie na tym samym etapie co ja:D
    pamętam maj 2008:P w kwietniu spotkałyśmy się z 5 dziewczynami w KRakowie:D wyglądałyśmy czadersko:D wszystkie z brzuchami:D ludzie się zatrzymywali i na nas patrzyli:D
    Fajnie :)) hihhi super napewno wygladalyscie:)robotka dla mnie to nie problem :) napewno cię odwiedze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w krakowie nigdy nie bylam choc niedaleko się mieszka praktycznie :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Fajnie :) tez chętnie bym się z Wami spotkała :)
    Olcia zawsze mozna się razem spodkać ale by fajnie bylo :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sprawy zalatwilam i siedze i kanapke jem pyszną z ogorasem pomidorem salami salatą majonez ser do tego bulka ciepla i herbatka mmmmm:)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Olcia zawsze mozna się razem spodkać ale by fajnie bylo :)

Super by było jak cos ja zawsze chętna jestem :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę sobie właśnie na paznokciach :-) ale mi dobrze...
    Super brzuszki macie dziewczyny,u mnie jeszcze mało widać, bardziej tłuszczyk jeśli już bo weszło 3 kg i widzę to :-/ ale spoko, zrzuci się
    Krysti już rano miałam pochwalić Twoje nowe zdjęcie profilowe, super wyglądasz, a to z dziś świetne, laska z Ciebie :-)
    Fajnie byłoby jakby każda wrzuciła takie swoje, od razu fajniej się rozmawia jak wiemy z kim ;-)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Super by było jak cos ja zawsze chętna jestem :)
    No teza bedzie ekipe zebrać i się spodkać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.matko ale głodna jestem!!! Jak przeczytałam o Twojej kanapce Krysti to mi w brzuchu teraz burczy. Zaraz kosmetyczka kończy i lecę jeść.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Siedzę sobie właśnie na paznokciach :-) ale mi dobrze...
    Super brzuszki macie dziewczyny,u mnie jeszcze mało widać, bardziej tłuszczyk jeśli już bo weszło 3 kg i widzę to :-/ ale spoko, zrzuci się
    Krysti już rano miałam pochwalić Twoje nowe zdjęcie profilowe, super wyglądasz, a to z dziś świetne, laska z Ciebie :-)
    Fajnie byłoby jakby każda wrzuciła takie swoje, od razu fajniej się rozmawia jak wiemy z kim ;-)
    Wlasnie sama tak pomyslalam ze nie ma co ukrywac buźki nikogo nie zabilam :D a chcem byscie wiedzialy jak wygladam milo wiedziec z kim się rozmawia ,ja się nie wstydze siebie jestem jaka jestem nawet powiem ze moja skromnośc mnie przerasta :) taka jestem wszyscy mówią do rany przylóz :) normalna prosta kobieta .

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    O.matko ale głodna jestem!!! Jak przeczytałam o Twojej kanapce Krysti to mi w brzuchu teraz burczy. Zaraz kosmetyczka kończy i lecę jeść.
    Dobrze ze salami jesc mozna :Dbo ja lubie :)

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ