Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Hehe mozliwe
jakieś ważne info:) to na forum wiadomo że zginie a tam zawsze się odszuka:D
macie zakaz zwiewania stąd:D wszystkie:DFasia, Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dlatego Ciebie to sobie na jutro zostawię z ogladaniem:D
LOOOOOLprzygotuj wygodne miejsce, gorącą herbatę najlepiej w termosie i zarezerwuj kilka godzin hehe
-
Fasia wrote:Rudzia to wejdź do mnie i kliknij na Albumy i zobacz ile tam tego jest i jaka zawartość hehe
masakra
Robotka - tak jest!nie ma sprzeciwu
noo baaa zarezerwuje godziny poranne bo wtedy mój mózg najlepiej funkcjonuje i zapamiętuje:D
A Rudzia była blondynaaa aaaa
Angela tez blondi:D -
Robotka1 wrote:strasznie wesolutka jesteś
noo baaa zarezerwuje godziny poranne bo wtedy mój mózg najlepiej funkcjonuje i zapamiętuje:D
A Rudzia była blondynaaa aaaa
Angela tez blondi:D
No no i niedlugo znowu bedzieapw tej chwili rudy juz zniknal z moich wlosow
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki proszę się przedstawiać nickiem na naszej nowej gupie poglądowej:D
choć KAsi Kwiatek nie musze specjalnie rozpoznawać
ale AN MA poproszę o przedstawienie:) - dobra już wiem:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:52
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymasakra, nie powinny do nas docierać takie informacje...
Kochane a może umówmy się, że gadamy głównie tu, a tam na fb rzucamy zdjęcia, których tu nie chcemy?
jakoś nie chcę porzucać forum, tak się do niego przyzwyczaiłam, że mi żalFasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
KAsiu oczywiście nikt tego forum nie będzie opuszczał
dla mnie to jest najważniejsze forum:) a tam na fb to wiadomo wrzucamy coś czego tu wrzucić nie chcemy:) lub też nic nie piszemy:) mamy przede wszystkim podgląd na siebie tam na FB:)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:RUDZIA nie przejmuj się, z brzuszkami jest różnie, jedne mają szybciej inne później. Nim się obejrzysz będzie kształtna piłeczka
MARTAFR teściowie mają gest, tylko korzystać, mimo że ja zwolenniczką prywatnych szpitali nie jestem ze względu na to, że w państwowych często mają więcej sprzętu i specjalistów od nagłych przypadków, ale ja jestem od tum względem panikara
HWESTA gratuluję świeżo upieczona żono!
KRYSTI kwitniesz i promieniejesz
Ja mam dzień leniucha, nic mi się nie chce. Nawiozłam wałówki od teściów i wcinam sałatkę jarzynową zagryzając roladą z jabłkami. Mniam!
Cała rodzina męża w szoku z powodu mojego brzuszka, 3 tyg temu ledwie było widać, a teraz wszyscy myślą, że ja już na półmetku. Wydawało mi się, że przesadzają, ale wieczorem pani ekspedientka w sklepie zaprosiła mnie do kasy pierwszą jak zobaczyła brzuszek, więc chyba już go nieźle widać. Jest piękny, ale posiniaczony zastrzykami.
Nockę miałam zarwaną przez PIE***ONE komary! Skąd one się biorą? mam w oknach moskitiery a i tak znajdzie się taki, co mi całą noc dokucza i wlatuje niemal do ucha. Jak ja nienawidzę tych owadów!
Miałam dziś gwałtowną pobudkę - odsypiałam nocne boje z komarami i tu nagle dzwonek do drzwi - dobrze, że ze schodów nie spadłam. Kurier przyniósł moje bryczesy z golfem i ocieplaną spódniczkę ciążową. Jakość wg mnie bardzo w porządku. Zamawiałam z limone.
Korzystając z wielkiego weekendu wyprzedaży nabyłam superaśną kurtkę ciążową w Happymum. Jest rewelacyjna, z regulacją na ciążę i po ciąży. Gdy już maleństwo jest na świecie zapina się na drugi suwak i jest zgrabna porządna zimowa kurteczka
-
Ewelcia wrote:Ciekawa jestem czy nie okaże się że gadałyśmy tu na forum z kimś kogo mijamy codziennie na ulicy np w drodze do pracy
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Ciekawa jestem czy nie okaże się że gadałyśmy tu na forum z kimś kogo mijamy codziennie na ulicy np w drodze do pracy
Ewelcia lubi tę wiadomość