Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a wracając do tematu spotkania - byłybyście chętne poznać się na żywo?
jeśli tak to jeszcze z brzuszkami czy może już z maluchami na rękach w jakiś ciepły letni dzień ?
Wybrałybyście miasto i miejsce gdzieś po środku
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
W smyku online jest mała wyprzedaż. Nie mogłam sobie odmówić zakupu kilku rzeczy. Będą jak znalazł na wiosnę/lato.
http://www.smyk.com/cool-club-szorty-chlopiece-rozmiar-68,p1086118667,ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-t-shirt-chlopiecy-z-krotkim-rekawem-rozmiar-62,p1086110799,ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-komplet-chlopiecy-rozmiar-62,p1086534829,ubranka-dla-dzieci-pEweliśka lubi tę wiadomość
-
Rudzia skoro będziesz w okolicach wakacji to idealnie
i tak pewnie nie uda się aby wszystkie z nas były ale chyba byłoby fajnie się spotkać, poznać na zywo, zobaczyć nasze maleństwa
) zobaczymy jak to wyjdzie. To tylko pomysł
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ja mam dokładnie za tydzień wizytę u lekarza na NFZ żeby wysępić skierowanie na badania żeby za nie nie płacić i od razu powiem żeby nie mówił jaka płeć jeśli zobaczy, bo 30.10 jedziemy z mężem do mojej pani doktor i wtedy chcemy się razem dowiedzieć
jak dzidzia pokaże
-
nick nieaktualny
-
Cześć
widzę, że Facebook poszedł w ruch. Ogarnę to jutro w pracy bo z komórki ciężko.
Po badaniu!dzidziolek ma już 7cm! Jedziemy po górnej granicy centyli, po kim ten wzrost?! Przezierność idealna, kości nosowe symetryczne, żołądek na miejscu. Ale nie mam zdjęć. Robił mi przez brzuch a niestety mój nadmiar tłuszczyku nie bardzo pomagał więc w czwartek idę do niego prywatnie bo w swoim gabinecie ma głowicę przezpochwowa i będziemy robić piękne zdjęcia. Mąż był zachwycony, widział maleństwo po raz pierwszy, on mnie chyba bardziej niż dzidziolek wzruszył ale słuchanie serduszka jest bezcenne!
Rudzia, MartaAlvi, Krysti, KasiaKwiatek, Fasia, Angela89, Lali, Ewelcia, Amy, Justinka, Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper Babki, w wakacje to i ja się piszę na spotkanie, chętnie podjadę w wybrane miejsce bo samochodowa jestem więc spoko, a mam nadzieję, że Groszek też będzie lubił podróże jak my wszyscy w rodzince. Tylko miejsce jakieś trzeba wybrać dogodne, ja nie byłabym specjalnie za miastem, myślę, że ucywilizowany plener byłby lepszy
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:my z mężem ogólnie jakoś mało wydajemy a jeśli już to raz na rok własnie hurtowo kupujemy większą ilość rzeczy bo na co dzień to nawet się nie myśli o takich rzeczach , też specjalnie dużo nie zarabiam bo pracuje na zlecenia, jestem tłumaczem,korektorem, więc raz zarobię a później mogę kilka miesięcy nic nie mieć, mąż to samo, robi meble na zamówienia i jak ma robotę to nie ma kiedy się po tyłku podrapać a bywa że nic nie ma przez długi czas tyle że nie mamy kredytów itp.. mieszkanie po prababci i dom po jego dziadkach w Konstancinie w razie czego możemy zawsze sprzedać
Fasia wiem jak to jest jak opisujesz bo moja mama tak miała 6 dzieci, 4 co 2 lata, dom budowali,sama była bo tata ciągle w delegacji, pamiętam jak nie raz płakała z niemocy i mam nadzieje że się jakoś u Was poukłada, dzidzia wszystko wynagrodzi, mama tak zawsze mówiła że wszystkie problemy znikały jak na nas patrzyłamoja mamcia nas tez 6 miała i pracowała i radę dawała tata na Bawarii całe zycie był Pracował ciężko moja mama to samo pracowała w laboratorium chemicznym potem w szkole przez 20 lat podziwiam ją ze taka zaradna była