X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale chyba szczegółowo to ustalimy już bliżej ewentualnego spotkania, bo zależnie od tego która zgłosi chęć przyjazdu i skąd będzie jechać to wybierzemy miejscówkę w sprawiedliwej dla wszystkich odległości :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać :)))

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio nie wiedziałam o tym ze kolkę dziecko moze miec:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:30

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać :)))

To fajnie, glupio bym sie chyba czula.. Taka sierotka marysia sama bez faceta :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka nikt nic nie widzi jeśli grupa jest zamknięta więc bez obaw :) u mnie wie tylko moja rodzina ta najbliższa i dwie koleżanki. Nikt więcej także na FB nie chce tego ogłaszać broń Boże ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja te niech mnie podrzuci na spodkanko kawa ciacho spotkanie i wieczorem na house :) a on niech tez sobie pochodzi Pomspodkaniu odbierze i tyle .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:31

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    To fajnie, glupio bym sie chyba czula.. Taka sierotka marysia sama bez faceta :)

A przestań, bez faceta też może być fajnie :P pewnie troszkę ciężej ale jesteś silna babka (wyglądasz na taką) więc sobie poradzisz, a nigdy nie wiadomo kogo nam na drodze postawi los i jak się nasze życie potoczy :)

Rudzia lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Twój mąż robi meble na zamówienie ,stolarką się zajmuje dobrze wiedzieć:) moja mamcia nas tez 6 miała i pracowała i radę dawała tata na Bawarii całe zycie był Pracował ciężko moja mama to samo pracowała w laboratorium chemicznym potem w szkole przez 20 lat podziwiam ją ze taka zaradna była :)
    mąż jest z wykształcenia informatykiem-programistą i tym także się zajmuje ale stolarkę kocha, ma to w genach bo dziadek i pradziadek byli stolarzami,robi renowacje zabytkowych mebli,rekonstrukcje ale głownie zajmuje się wszystkim do domu, biur, kuchnie,szafy, wszelkie zabudowy itp. także polecam jakby co :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja piję gazowaną, wcześniej rzadko a teraz normalnie muszę mieć butelkę w domu pod ręką cały czas :D

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A przestań, bez faceta też może być fajnie :P pewnie troszkę ciężej ale jesteś silna babka (wyglądasz na taką) więc sobie poradzisz, a nigdy nie wiadomo kogo nam na drodze postawi los i jak się nasze życie potoczy :)

Staram sie tak myslec :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    mąż jest z wykształcenia informatykiem-programistą i tym także się zajmuje ale stolarkę kocha, ma to w genach bo dziadek i pradziadek byli stolarzami,robi renowacje zabytkowych mebli,rekonstrukcje ale głownie zajmuje się wszystkim do domu, biur, kuchnie,szafy, wszelkie zabudowy itp. także polecam jakby co :)
    Schody drewniane tez robi jak by tak chciał ;)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    ja zaproponowałabym Arkadię niedaleko Nałęczowa, to w sumie tak po środku dla wszystkich, cudowny park, można pospacerować a i zjeść jest gdzie jakby co :) nocleg pewnie też bez problemu
    może być z ale może być też bez tatusiów, jak ustalimy i jak kto woli

Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środku :) ale tak jak piszecie - wszystko się ustali na bierząco :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Nie martw się ja swojego wezmę po to by mnie zawiozlmbo sama z dzieckiem niechcem a on pójdzie pochodzi na czas naszego spotkania:)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze poprostu weekendowy wypad nad morze? :P w Miedzywodziu sa fajne domki do wynajecia chyba skaladaja sie z dwoch oddzielnych pokoi :P tylko ze wtedy lepiej juz zabrac ze soba osobe towarzyszaca czytaj meza heh

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środku :) ale tak jak piszecie - wszystko się ustali na bierząco :)
    Mi tez okolice Krakowa Katowic pasują ;)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam daleko do Krakowa.. :(

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z oględzin tego szpitala na Wilanowie i tak jak myślałam nie zdecyduje się,spodobało mi się na tej Karowej, tam znieczulenie też mam, położną jakby co mogę dokupić ale wątpię i nic więcej nie potrzebuję, tesciowie chcięli mi wykupić ten pakiet PORÓD Z LEKARZEM:
    wizyta u lekarza ginekologa-położnika (kwalifikacja do porodu)
    wizyta u lekarza anestezjologa
    spotkanie z neonatologiem
    spotkanie z położną (opracowanie planu porodu)
    transport medyczny do porodu w uzasadnionych przypadkach
    opieka na Oddziale Położniczym na 4 tyg. przed porodem (obejmuje KTG i konsultacje położnej)
    poród siłami natury lub przez cesarskie cięcie
    stała opieka położnej w trakcie porodu natruralnego
    znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie pacjentki
    pobyt mamy i dziecka w pokoju 1-osobowym po porodzie (2 doby)
    kompleksowa opieka medyczna dla dziecka 2 doby po porodzie
    OIOM noworodkowy/OIOM dorośli (2 doby po porodzie)
    kompleksowa opieka medyczna dla mamy (2 doby)
    konsultacja laktacyjna
    wizyta kontrolna anestezjologa po porodzie
    rehabilitacja w połogu – ćwiczenia z fizjoterapeutą (2-3 razy)
    wizyta kontrolna u ginekologa (5/7 dni po porodzie)
    wizyta kontrolna u położnej (5/7 dni po porodzie)
    wizyta kontrolna u neonatologa (5/7 dni po porodzie)
    Cena: 8 890 pln

pogadałam z teściową i stanęło na tym że założymy konto osobne po narodzinach i mu te pieniążki na przyszłą naukę wpłacą no bo ja niewiele będę potrzebowała,wózek i łóżeczko mam od brata prawie nówkę i mnóstwo rzeczy na początek też mam od Niego i siostry

KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Twoja teściowa ma złotą Synową :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wszystko zrobi:)

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A moze poprostu weekendowy wypad nad morze? :P w Miedzywodziu sa fajne domki do wynajecia chyba skaladaja sie z dwoch oddzielnych pokoi :P tylko ze wtedy lepiej juz zabrac ze soba osobe towarzyszaca czytaj meza heh

coraz odważniejsze propozycje :D Rudzia może od razu do Ciebie do Szwecji? Mój mąż jest za :D :D :D Rudzia skąd Ty w Polsce jesteś ??

Marta super decyzja z tym kontem dla dziecka. Świetna sprawa, naprawdę :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ