X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale chyba szczegółowo to ustalimy już bliżej ewentualnego spotkania, bo zależnie od tego która zgłosi chęć przyjazdu i skąd będzie jechać to wybierzemy miejscówkę w sprawiedliwej dla wszystkich odległości :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać :)))

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio nie wiedziałam o tym ze kolkę dziecko moze miec:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:30

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać :)))

To fajnie, glupio bym sie chyba czula.. Taka sierotka marysia sama bez faceta :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka nikt nic nie widzi jeśli grupa jest zamknięta więc bez obaw :) u mnie wie tylko moja rodzina ta najbliższa i dwie koleżanki. Nikt więcej także na FB nie chce tego ogłaszać broń Boże ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja te niech mnie podrzuci na spodkanko kawa ciacho spotkanie i wieczorem na house :) a on niech tez sobie pochodzi Pomspodkaniu odbierze i tyle .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:31

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    To fajnie, glupio bym sie chyba czula.. Taka sierotka marysia sama bez faceta :)

A przestań, bez faceta też może być fajnie :P pewnie troszkę ciężej ale jesteś silna babka (wyglądasz na taką) więc sobie poradzisz, a nigdy nie wiadomo kogo nam na drodze postawi los i jak się nasze życie potoczy :)

Rudzia lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Twój mąż robi meble na zamówienie ,stolarką się zajmuje dobrze wiedzieć:) moja mamcia nas tez 6 miała i pracowała i radę dawała tata na Bawarii całe zycie był Pracował ciężko moja mama to samo pracowała w laboratorium chemicznym potem w szkole przez 20 lat podziwiam ją ze taka zaradna była :)
    mąż jest z wykształcenia informatykiem-programistą i tym także się zajmuje ale stolarkę kocha, ma to w genach bo dziadek i pradziadek byli stolarzami,robi renowacje zabytkowych mebli,rekonstrukcje ale głownie zajmuje się wszystkim do domu, biur, kuchnie,szafy, wszelkie zabudowy itp. także polecam jakby co :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja piję gazowaną, wcześniej rzadko a teraz normalnie muszę mieć butelkę w domu pod ręką cały czas :D

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A przestań, bez faceta też może być fajnie :P pewnie troszkę ciężej ale jesteś silna babka (wyglądasz na taką) więc sobie poradzisz, a nigdy nie wiadomo kogo nam na drodze postawi los i jak się nasze życie potoczy :)

Staram sie tak myslec :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    mąż jest z wykształcenia informatykiem-programistą i tym także się zajmuje ale stolarkę kocha, ma to w genach bo dziadek i pradziadek byli stolarzami,robi renowacje zabytkowych mebli,rekonstrukcje ale głownie zajmuje się wszystkim do domu, biur, kuchnie,szafy, wszelkie zabudowy itp. także polecam jakby co :)
    Schody drewniane tez robi jak by tak chciał ;)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    ja zaproponowałabym Arkadię niedaleko Nałęczowa, to w sumie tak po środku dla wszystkich, cudowny park, można pospacerować a i zjeść jest gdzie jakby co :) nocleg pewnie też bez problemu
    może być z ale może być też bez tatusiów, jak ustalimy i jak kto woli

Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środku :) ale tak jak piszecie - wszystko się ustali na bierząco :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Nie martw się ja swojego wezmę po to by mnie zawiozlmbo sama z dzieckiem niechcem a on pójdzie pochodzi na czas naszego spotkania:)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze poprostu weekendowy wypad nad morze? :P w Miedzywodziu sa fajne domki do wynajecia chyba skaladaja sie z dwoch oddzielnych pokoi :P tylko ze wtedy lepiej juz zabrac ze soba osobe towarzyszaca czytaj meza heh

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środku :) ale tak jak piszecie - wszystko się ustali na bierząco :)
    Mi tez okolice Krakowa Katowic pasują ;)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam daleko do Krakowa.. :(

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z oględzin tego szpitala na Wilanowie i tak jak myślałam nie zdecyduje się,spodobało mi się na tej Karowej, tam znieczulenie też mam, położną jakby co mogę dokupić ale wątpię i nic więcej nie potrzebuję, tesciowie chcięli mi wykupić ten pakiet PORÓD Z LEKARZEM:
    wizyta u lekarza ginekologa-położnika (kwalifikacja do porodu)
    wizyta u lekarza anestezjologa
    spotkanie z neonatologiem
    spotkanie z położną (opracowanie planu porodu)
    transport medyczny do porodu w uzasadnionych przypadkach
    opieka na Oddziale Położniczym na 4 tyg. przed porodem (obejmuje KTG i konsultacje położnej)
    poród siłami natury lub przez cesarskie cięcie
    stała opieka położnej w trakcie porodu natruralnego
    znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie pacjentki
    pobyt mamy i dziecka w pokoju 1-osobowym po porodzie (2 doby)
    kompleksowa opieka medyczna dla dziecka 2 doby po porodzie
    OIOM noworodkowy/OIOM dorośli (2 doby po porodzie)
    kompleksowa opieka medyczna dla mamy (2 doby)
    konsultacja laktacyjna
    wizyta kontrolna anestezjologa po porodzie
    rehabilitacja w połogu – ćwiczenia z fizjoterapeutą (2-3 razy)
    wizyta kontrolna u ginekologa (5/7 dni po porodzie)
    wizyta kontrolna u położnej (5/7 dni po porodzie)
    wizyta kontrolna u neonatologa (5/7 dni po porodzie)
    Cena: 8 890 pln

pogadałam z teściową i stanęło na tym że założymy konto osobne po narodzinach i mu te pieniążki na przyszłą naukę wpłacą no bo ja niewiele będę potrzebowała,wózek i łóżeczko mam od brata prawie nówkę i mnóstwo rzeczy na początek też mam od Niego i siostry

KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Twoja teściowa ma złotą Synową :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wszystko zrobi:)

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A moze poprostu weekendowy wypad nad morze? :P w Miedzywodziu sa fajne domki do wynajecia chyba skaladaja sie z dwoch oddzielnych pokoi :P tylko ze wtedy lepiej juz zabrac ze soba osobe towarzyszaca czytaj meza heh

coraz odważniejsze propozycje :D Rudzia może od razu do Ciebie do Szwecji? Mój mąż jest za :D :D :D Rudzia skąd Ty w Polsce jesteś ??

Marta super decyzja z tym kontem dla dziecka. Świetna sprawa, naprawdę :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ