Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać
))
Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać
))
To fajnie, glupio bym sie chyba czula.. Taka sierotka marysia sama bez facetaKrysti lubi tę wiadomość
-
Iwonka nikt nic nie widzi jeśli grupa jest zamknięta więc bez obaw
u mnie wie tylko moja rodzina ta najbliższa i dwie koleżanki. Nikt więcej także na FB nie chce tego ogłaszać broń Boże ...
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Rudzia nie z mężami/chlopakami !! na spotkaniu będziemy same z dziećmi. Ja męża na wyjazd ewentualnie zabiorę, bo dojechać gdzieś trzeba będzie, a ja sama nie bardzo lubię podróżować i to na dodatek z małym dzieckiem .. On sobie zorganizuje jakoś czas ale na spotkanie broń Boże z nim. Was chcę poznać
))
a on niech tez sobie pochodzi Pomspodkaniu odbierze i tyle .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:31
-
Rudzia wrote:To fajnie, glupio bym sie chyba czula.. Taka sierotka marysia sama bez faceta
A przestań, bez faceta też może być fajniepewnie troszkę ciężej ale jesteś silna babka (wyglądasz na taką) więc sobie poradzisz, a nigdy nie wiadomo kogo nam na drodze postawi los i jak się nasze życie potoczy
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Twój mąż robi meble na zamówienie ,stolarką się zajmuje dobrze wiedzieć
moja mamcia nas tez 6 miała i pracowała i radę dawała tata na Bawarii całe zycie był Pracował ciężko moja mama to samo pracowała w laboratorium chemicznym potem w szkole przez 20 lat podziwiam ją ze taka zaradna była
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:A przestań, bez faceta też może być fajnie
pewnie troszkę ciężej ale jesteś silna babka (wyglądasz na taką) więc sobie poradzisz, a nigdy nie wiadomo kogo nam na drodze postawi los i jak się nasze życie potoczy
Staram sie tak myslec
-
nick nieaktualnymartafr wrote:mąż jest z wykształcenia informatykiem-programistą i tym także się zajmuje ale stolarkę kocha, ma to w genach bo dziadek i pradziadek byli stolarzami,robi renowacje zabytkowych mebli,rekonstrukcje ale głownie zajmuje się wszystkim do domu, biur, kuchnie,szafy, wszelkie zabudowy itp. także polecam jakby co
-
KasiaKwiatek wrote:ja zaproponowałabym Arkadię niedaleko Nałęczowa, to w sumie tak po środku dla wszystkich, cudowny park, można pospacerować a i zjeść jest gdzie jakby co
nocleg pewnie też bez problemu
może być z ale może być też bez tatusiów, jak ustalimy i jak kto woli
Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środkuale tak jak piszecie - wszystko się ustali na bierząco
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moze poprostu weekendowy wypad nad morze?
w Miedzywodziu sa fajne domki do wynajecia chyba skaladaja sie z dwoch oddzielnych pokoi
tylko ze wtedy lepiej juz zabrac ze soba osobe towarzyszaca czytaj meza heh
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środku
ale tak jak piszecie - wszystko się ustali na bierząco
-
nick nieaktualnywróciłam z oględzin tego szpitala na Wilanowie i tak jak myślałam nie zdecyduje się,spodobało mi się na tej Karowej, tam znieczulenie też mam, położną jakby co mogę dokupić ale wątpię i nic więcej nie potrzebuję, tesciowie chcięli mi wykupić ten pakiet PORÓD Z LEKARZEM:
wizyta u lekarza ginekologa-położnika (kwalifikacja do porodu)
wizyta u lekarza anestezjologa
spotkanie z neonatologiem
spotkanie z położną (opracowanie planu porodu)
transport medyczny do porodu w uzasadnionych przypadkach
opieka na Oddziale Położniczym na 4 tyg. przed porodem (obejmuje KTG i konsultacje położnej)
poród siłami natury lub przez cesarskie cięcie
stała opieka położnej w trakcie porodu natruralnego
znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie pacjentki
pobyt mamy i dziecka w pokoju 1-osobowym po porodzie (2 doby)
kompleksowa opieka medyczna dla dziecka 2 doby po porodzie
OIOM noworodkowy/OIOM dorośli (2 doby po porodzie)
kompleksowa opieka medyczna dla mamy (2 doby)
konsultacja laktacyjna
wizyta kontrolna anestezjologa po porodzie
rehabilitacja w połogu – ćwiczenia z fizjoterapeutą (2-3 razy)
wizyta kontrolna u ginekologa (5/7 dni po porodzie)
wizyta kontrolna u położnej (5/7 dni po porodzie)
wizyta kontrolna u neonatologa (5/7 dni po porodzie)
Cena: 8 890 pln
pogadałam z teściową i stanęło na tym że założymy konto osobne po narodzinach i mu te pieniążki na przyszłą naukę wpłacą no bo ja niewiele będę potrzebowała,wózek i łóżeczko mam od brata prawie nówkę i mnóstwo rzeczy na początek też mam od Niego i siostryKasiaKwiatek, Krysti, Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:A moze poprostu weekendowy wypad nad morze?
w Miedzywodziu sa fajne domki do wynajecia chyba skaladaja sie z dwoch oddzielnych pokoi
tylko ze wtedy lepiej juz zabrac ze soba osobe towarzyszaca czytaj meza heh
coraz odważniejsze propozycjeRudzia może od razu do Ciebie do Szwecji? Mój mąż jest za
Rudzia skąd Ty w Polsce jesteś ??
Marta super decyzja z tym kontem dla dziecka. Świetna sprawa, naprawdę