Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Marta Twoja teściowa ma złotą Synową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:51
Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:wróciłam z oględzin tego szpitala na Wilanowie i tak jak myślałam nie zdecyduje się,spodobało mi się na tej Karowej, tam znieczulenie też mam, położną jakby co mogę dokupić ale wątpię i nic więcej nie potrzebuję, tesciowie chcięli mi wykupić ten pakiet PORÓD Z LEKARZEM:
wizyta u lekarza ginekologa-położnika (kwalifikacja do porodu)
wizyta u lekarza anestezjologa
spotkanie z neonatologiem
spotkanie z położną (opracowanie planu porodu)
transport medyczny do porodu w uzasadnionych przypadkach
opieka na Oddziale Położniczym na 4 tyg. przed porodem (obejmuje KTG i konsultacje położnej)
poród siłami natury lub przez cesarskie cięcie
stała opieka położnej w trakcie porodu natruralnego
znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie pacjentki
pobyt mamy i dziecka w pokoju 1-osobowym po porodzie (2 doby)
kompleksowa opieka medyczna dla dziecka 2 doby po porodzie
OIOM noworodkowy/OIOM dorośli (2 doby po porodzie)
kompleksowa opieka medyczna dla mamy (2 doby)
konsultacja laktacyjna
wizyta kontrolna anestezjologa po porodzie
rehabilitacja w połogu – ćwiczenia z fizjoterapeutą (2-3 razy)
wizyta kontrolna u ginekologa (5/7 dni po porodzie)
wizyta kontrolna u położnej (5/7 dni po porodzie)
wizyta kontrolna u neonatologa (5/7 dni po porodzie)
Cena: 8 890 pln
pogadałam z teściową i stanęło na tym że założymy konto osobne po narodzinach i mu te pieniążki na przyszłą naukę wpłacą no bo ja niewiele będę potrzebowała,wózek i łóżeczko mam od brata prawie nówkę i mnóstwo rzeczy na początek też mam od Niego i siostry -
nick nieaktualnyKrysti wrote:Pewnie książeczkę oszczędnościową możecie założyć
Krysti lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ją chciałam dołączyć do naszej grupy na fb, ale Robotki nie mogę dodać do przyjaciółek, bo nie wyswietla mi się ta opcja, link który wstawiała u mnie nie działa, a grup BBF na fb jest kilka. Więc jeśli Robotka możesz to wyslij mi zaproszenie tutaj to podam Ci dane moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:06
-
Fasia wrote:Dla mnie to zdecydowanie za daleko ... mam tam jakieś 400km. Prawie cała Polska do przejechania ... Myślałam bardziej o okolicach Krakowa. Mniej więcej po środku
ale tak jak ię ustali na bierząco
Z Torunia to kawał drogi i żaden środek.
Nawet jak byśmy chciały się z chłopami spotkać, to mój by się nie dał namówić.
-
Ale bedzie wesolo
u Nas tu ostatnio taka szwedzka blogerka zorganizowala takie spotkanie z dzieciaczkami to z restauracji ich wyprosili bo za duzo sie dzialo glosno itd
heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:05
-
mantissa - zawsze komuś będzie za daleko, dużo nas tu a i Polska nie taka mała więc ciężko się będzie zorganizować. Trzeba będzie wybrać miejsce które pasuje większości. Pomyślałam o Krakowie bo na dole Polski jest mniej więcej po środku, że i te ze wschodu i z zachodu mniej więcej po równo no ale nie wyszło
jak napiszemy skąd każda jest to może uda nam się znaleźć odpowiednie miejsce
po prostu jak zobaczyłam Nałęczów który jest koło Lublina czyli z boku naszego kraju to te z drugiego końca na bank nie przyjadą stąd propozycja Krakowa
spotkanie za rok więc coś się wymyśli
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:mantissa - zawsze komuś będzie za daleko, dużo nas tu a i Polska nie taka mała więc ciężko się będzie zorganizować. Trzeba będzie wybrać miejsce które pasuje większości. Pomyślałam o Krakowie bo na dole Polski jest mniej więcej po środku, że i te ze wschodu i z zachodu mniej więcej po równo no ale nie wyszło
jak napiszemy skąd każda jest to może uda nam się znaleźć odpowiednie miejsce
po prostu jak zobaczyłam Nałęczów który jest koło Lublina czyli z boku naszego kraju to te z drugiego końca na bank nie przyjadą stąd propozycja Krakowa
spotkanie za rok więc coś się wymyśli
) haha
-
KasiaKwiatek wrote:już już zmieniłam
pomyliłam Nałęczów z Nieborowem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:21
martafr lubi tę wiadomość