X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę do ginki na 15:45, taka exclusiv wizyta po znajomości koleżanka mi załatwiła prowadzenie ciąży u lekarki która pracuje w szpitalu MSW i Łódzkim Medeorze (tam chcemy rodzić) i chce mieć drugiego lekarza, bo swoją drogą chodzę do Medicover a tam wizyta w piątek :P

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka a Ty jaki masz brzusio? Wystaw jakąś fotke :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Malineczka :) brzusio by zobaczyl twój ;) mnie bol w plecach dokladnie w krzyżu złapal w brzuszku uczucie takiego ciagniecia wiercenia mam :) moze to dzidzia juz warjuje leze i sucham :)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff witam :)
    Intensywny weekend jak zwykle, dziś dzień nie lekki, zresztą ten tydzień zapowiada się bardzo napięty i pracowity, marzy mi się już 20.10 ;)

Również chętnie przyłącze się do grupy FB, wysłałam zaproszenie - J. K-P. :)
    Robotka, nie miałam okazji Ciebie poznać osobiście ale jak widzę na 4 wspólnych znajomych... z dwójką z nich miałam okazję chodzić do jednej klasy podstawówki ;) z jedną tylko przez rok - później się przeniosła ;) a jeżeli chodzi o 4 dziewczynę to dłuższa historia, ale to uważam ŚWIAT jest MAŁY! :)

Jestem ZA spotkaniem! mimo że mam 290 km do tego chyba Nieborowa ;)

Oczywiście nie mam nic przeciwko, która ma blisko za spotkaniem w Krakowie, nawet jeszcze z brzuszkami jak będzie lżejsza zima ;)

Z forum wrześniowe 2012 miałam okazję spotkać się nie raz z mamami i ich dzieciaczkami, super wspominam, miałyśmy wrażenie że znamy się od dawna, a to tylko dzięki pisaniu na forum :) nie było problemu aby nawiązać kontakt na żywo i ciągle nie byłyśmy nagadane :) więc jak najbardziej POLECAM!

Co do picia gazowanego w ciąży teraz jak i w poprzedniej piłam, ponieważ nie znoszę wody niegazowanej... więc nie ukrywam zdarzało mi się pić wodę gazowaną jak i pepsi czy też 7up... synek ani razu nie miał kolek! więc na pewno to nie jest tym spowodowane, ogólnie mówi się że dziewczynki mają większe predyspozycje i wcześniaki... ale tego nie wiem :) więc napicie się gazowanego nie robicie krzywdy dziecku... A! w czasie karmienia unikałam gazowanych napojów, piłam tylko soki..

Super macie brzuszki! Ja też już mam problem z ubraniami i ukryciem brzuszka... dzisiaj musiałam pobuszować po sklepach, aby kupić coś na wesele 18.10 :| ech czułam się jak słoniątko ;)

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz Wam wrzucę,robione przed sekundą :D

Czekamy na Kacperka
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e9y3uty3.jpg
    Patrzàc na moje ostatnie zdjęcie to brzuch mi się zmniejsza :P Układa się juž inaczej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:55

Krysti, Amy, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczny brzusio malinka :) bięknie się zaokrogla :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spalam tak jak powinnam co chwile się budzilam ze az myslalam ze to rano patrze na zegarek druga w nocy :/ kuźwa cis spać nie mogę .Czujna jestem taka co dopiero jak dziecko będzie to wogole nie zasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki chyba na Facebook siedzą :))

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kobietki chyba na Facebook siedzą :))

Raczej śpią albo szykują się do pracy:) ja już do pracy gotowa ale mam jeszcze chwilę do wyjścia więc sobie leżę i odpoczywam. Nadal jestem cała w emocjach po wczorajszym usg i już się nie mogę doczekać czwartku kiedy bedziemy robić kolejne :)

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola skąd wzięłaś taki brzucho! :) Już wcale nie taki mały :)
    Malinka super wyglądasz :) zgrabny brzuszek :)

ADK skąd masz takie częste wizyty :) ja mam co 4 tygodnie.. jakby mi przyszło co parę dni latać to bym zbankrutowała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie jakoś w niedalekim odstępie i tak będę miałą 2 wizyty i 400zł pójdzie ;/

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ola skąd wzięłaś taki brzucho! :) Już wcale nie taki mały :)
    Malinka super wyglądasz :) zgrabny brzuszek :)

ADK skąd masz takie częste wizyty :) ja mam co 4 tygodnie.. jakby mi przyszło co parę dni latać to bym zbankrutowała :D

W mezowskiej koszulce tak wygladam :) ale bez ubrania to jakiś taki mniejszy się wydaje :) niech rośnie dzidzia :)

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) brzusie niech rosną :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im większy tym lepszy :)

Ola89, Krysti lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mysle :) niech nasze maluchy maja wygodnie :) mam taka znajoma co się bandazowala będąc w ciąży bo stwierdziła ze brzuch jest okropny... I to kobieta dorosła wydawałoby się świadoma pani prawnik i dziecko urodziło się z padaczka...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja tez tak mysle :) niech nasze maluchy maja wygodnie :) mam taka znajoma co się bandazowala będąc w ciąży bo stwierdziła ze brzuch jest okropny... I to kobieta dorosła wydawałoby się świadoma pani prawnik i dziecko urodziło się z padaczka...

Głupota ludzka nie zna granic ;/
    Szkoda że wykształcona...

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy , a ja właśnie zobaczyłam, że mamy nawet wspólną znajomą na fb :-) świat to jednak jest mały.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to witam was dziewczyny!!! Ale sobie pospałam dzisiaj, przedszkole nieczynne, bo Dzień Nauczyciela, Gabi nocowała u babci, a ja się 0 7.55 obudziłam. Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam :-)

Robotka1, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ