X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę do ginki na 15:45, taka exclusiv wizyta po znajomości koleżanka mi załatwiła prowadzenie ciąży u lekarki która pracuje w szpitalu MSW i Łódzkim Medeorze (tam chcemy rodzić) i chce mieć drugiego lekarza, bo swoją drogą chodzę do Medicover a tam wizyta w piątek :P

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka a Ty jaki masz brzusio? Wystaw jakąś fotke :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Malineczka :) brzusio by zobaczyl twój ;) mnie bol w plecach dokladnie w krzyżu złapal w brzuszku uczucie takiego ciagniecia wiercenia mam :) moze to dzidzia juz warjuje leze i sucham :)

• Justinka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff witam :)
    Intensywny weekend jak zwykle, dziś dzień nie lekki, zresztą ten tydzień zapowiada się bardzo napięty i pracowity, marzy mi się już 20.10 ;)

Również chętnie przyłącze się do grupy FB, wysłałam zaproszenie - J. K-P. :)
    Robotka, nie miałam okazji Ciebie poznać osobiście ale jak widzę na 4 wspólnych znajomych... z dwójką z nich miałam okazję chodzić do jednej klasy podstawówki ;) z jedną tylko przez rok - później się przeniosła ;) a jeżeli chodzi o 4 dziewczynę to dłuższa historia, ale to uważam ŚWIAT jest MAŁY! :)

Jestem ZA spotkaniem! mimo że mam 290 km do tego chyba Nieborowa ;)

Oczywiście nie mam nic przeciwko, która ma blisko za spotkaniem w Krakowie, nawet jeszcze z brzuszkami jak będzie lżejsza zima ;)

Z forum wrześniowe 2012 miałam okazję spotkać się nie raz z mamami i ich dzieciaczkami, super wspominam, miałyśmy wrażenie że znamy się od dawna, a to tylko dzięki pisaniu na forum :) nie było problemu aby nawiązać kontakt na żywo i ciągle nie byłyśmy nagadane :) więc jak najbardziej POLECAM!

Co do picia gazowanego w ciąży teraz jak i w poprzedniej piłam, ponieważ nie znoszę wody niegazowanej... więc nie ukrywam zdarzało mi się pić wodę gazowaną jak i pepsi czy też 7up... synek ani razu nie miał kolek! więc na pewno to nie jest tym spowodowane, ogólnie mówi się że dziewczynki mają większe predyspozycje i wcześniaki... ale tego nie wiem :) więc napicie się gazowanego nie robicie krzywdy dziecku... A! w czasie karmienia unikałam gazowanych napojów, piłam tylko soki..

Super macie brzuszki! Ja też już mam problem z ubraniami i ukryciem brzuszka... dzisiaj musiałam pobuszować po sklepach, aby kupić coś na wesele 18.10 :| ech czułam się jak słoniątko ;)

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz Wam wrzucę,robione przed sekundą :D

Czekamy na Kacperka
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e9y3uty3.jpg
    Patrzàc na moje ostatnie zdjęcie to brzuch mi się zmniejsza :P Układa się juž inaczej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:55

Krysti, Amy, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczny brzusio malinka :) bięknie się zaokrogla :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spalam tak jak powinnam co chwile się budzilam ze az myslalam ze to rano patrze na zegarek druga w nocy :/ kuźwa cis spać nie mogę .Czujna jestem taka co dopiero jak dziecko będzie to wogole nie zasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki chyba na Facebook siedzą :))

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kobietki chyba na Facebook siedzą :))

Raczej śpią albo szykują się do pracy:) ja już do pracy gotowa ale mam jeszcze chwilę do wyjścia więc sobie leżę i odpoczywam. Nadal jestem cała w emocjach po wczorajszym usg i już się nie mogę doczekać czwartku kiedy bedziemy robić kolejne :)

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola skąd wzięłaś taki brzucho! :) Już wcale nie taki mały :)
    Malinka super wyglądasz :) zgrabny brzuszek :)

ADK skąd masz takie częste wizyty :) ja mam co 4 tygodnie.. jakby mi przyszło co parę dni latać to bym zbankrutowała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie jakoś w niedalekim odstępie i tak będę miałą 2 wizyty i 400zł pójdzie ;/

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ola skąd wzięłaś taki brzucho! :) Już wcale nie taki mały :)
    Malinka super wyglądasz :) zgrabny brzuszek :)

ADK skąd masz takie częste wizyty :) ja mam co 4 tygodnie.. jakby mi przyszło co parę dni latać to bym zbankrutowała :D

W mezowskiej koszulce tak wygladam :) ale bez ubrania to jakiś taki mniejszy się wydaje :) niech rośnie dzidzia :)

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) brzusie niech rosną :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im większy tym lepszy :)

Ola89, Krysti lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mysle :) niech nasze maluchy maja wygodnie :) mam taka znajoma co się bandazowala będąc w ciąży bo stwierdziła ze brzuch jest okropny... I to kobieta dorosła wydawałoby się świadoma pani prawnik i dziecko urodziło się z padaczka...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja tez tak mysle :) niech nasze maluchy maja wygodnie :) mam taka znajoma co się bandazowala będąc w ciąży bo stwierdziła ze brzuch jest okropny... I to kobieta dorosła wydawałoby się świadoma pani prawnik i dziecko urodziło się z padaczka...

Głupota ludzka nie zna granic ;/
    Szkoda że wykształcona...

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy , a ja właśnie zobaczyłam, że mamy nawet wspólną znajomą na fb :-) świat to jednak jest mały.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to witam was dziewczyny!!! Ale sobie pospałam dzisiaj, przedszkole nieczynne, bo Dzień Nauczyciela, Gabi nocowała u babci, a ja się 0 7.55 obudziłam. Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam :-)

Robotka1, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ