Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro idę do ginki na 15:45, taka exclusiv wizyta po znajomości koleżanka mi załatwiła prowadzenie ciąży u lekarki która pracuje w szpitalu MSW i Łódzkim Medeorze (tam chcemy rodzić) i chce mieć drugiego lekarza, bo swoją drogą chodzę do Medicover a tam wizyta w piątekCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Ufff witam
Intensywny weekend jak zwykle, dziś dzień nie lekki, zresztą ten tydzień zapowiada się bardzo napięty i pracowity, marzy mi się już 20.10
Również chętnie przyłącze się do grupy FB, wysłałam zaproszenie - J. K-P.
Robotka, nie miałam okazji Ciebie poznać osobiście ale jak widzę na 4 wspólnych znajomych... z dwójką z nich miałam okazję chodzić do jednej klasy podstawówkiz jedną tylko przez rok - później się przeniosła
a jeżeli chodzi o 4 dziewczynę to dłuższa historia, ale to uważam ŚWIAT jest MAŁY!
Jestem ZA spotkaniem! mimo że mam 290 km do tego chyba Nieborowa
Oczywiście nie mam nic przeciwko, która ma blisko za spotkaniem w Krakowie, nawet jeszcze z brzuszkami jak będzie lżejsza zima
Z forum wrześniowe 2012 miałam okazję spotkać się nie raz z mamami i ich dzieciaczkami, super wspominam, miałyśmy wrażenie że znamy się od dawna, a to tylko dzięki pisaniu na forumnie było problemu aby nawiązać kontakt na żywo i ciągle nie byłyśmy nagadane
więc jak najbardziej POLECAM!
Co do picia gazowanego w ciąży teraz jak i w poprzedniej piłam, ponieważ nie znoszę wody niegazowanej... więc nie ukrywam zdarzało mi się pić wodę gazowaną jak i pepsi czy też 7up... synek ani razu nie miał kolek! więc na pewno to nie jest tym spowodowane, ogólnie mówi się że dziewczynki mają większe predyspozycje i wcześniaki... ale tego nie wiemwięc napicie się gazowanego nie robicie krzywdy dziecku... A! w czasie karmienia unikałam gazowanych napojów, piłam tylko soki..
Super macie brzuszki! Ja też już mam problem z ubraniami i ukryciem brzuszka... dzisiaj musiałam pobuszować po sklepach, aby kupić coś na wesele 18.10ech czułam się jak słoniątko
Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Patrzàc na moje ostatnie zdjęcie to brzuch mi się zmniejszaUkłada się juž inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:55
Krysti, Amy, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kobietki chyba na Facebook siedzą
)
Raczej śpią albo szykują się do pracy:) ja już do pracy gotowa ale mam jeszcze chwilę do wyjścia więc sobie leżę i odpoczywam. Nadal jestem cała w emocjach po wczorajszym usg i już się nie mogę doczekać czwartku kiedy bedziemy robić kolejneKrysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ola skąd wzięłaś taki brzucho!
Już wcale nie taki mały
Malinka super wyglądaszzgrabny brzuszek
ADK skąd masz takie częste wizytyja mam co 4 tygodnie.. jakby mi przyszło co parę dni latać to bym zbankrutowała
W mezowskiej koszulce tak wygladamale bez ubrania to jakiś taki mniejszy się wydaje
niech rośnie dzidzia
Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja tez tak mysle
niech nasze maluchy maja wygodnie
mam taka znajoma co się bandazowala będąc w ciąży bo stwierdziła ze brzuch jest okropny... I to kobieta dorosła wydawałoby się świadoma pani prawnik i dziecko urodziło się z padaczka...
Głupota ludzka nie zna granic ;/
Szkoda że wykształcona... -
A tak w ogóle to witam was dziewczyny!!! Ale sobie pospałam dzisiaj, przedszkole nieczynne, bo Dzień Nauczyciela, Gabi nocowała u babci, a ja się 0 7.55 obudziłam. Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam
Robotka1, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość