Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Ola skąd wzięłaś taki brzucho!
Już wcale nie taki mały
Malinka super wyglądaszzgrabny brzuszek
ADK skąd masz takie częste wizytyja mam co 4 tygodnie.. jakby mi przyszło co parę dni latać to bym zbankrutowała
Ja jestem w tej szczególnej sytuacji, że mój lekarz prowadzący jest kuzynem mojej mamy. I to, że nie mamy zdjęcia z wczroajszego badania to jego wina bo się uparł żebyśmy przyszli do przychodzi na NFZ a tam nie było głowicy dopochwowej i niestety mój brzuszkowy tłuszczyk utrudnił badanie, nie było wyraźnie wszystkiego widać ale udało się pomierzyć i bejbik jest zdrowy. Jednak dla pewności pójdę do jego prywatnego gabinetu i tam zrobimy usg wewnętrzne dla spokoju sumienia i zdjęć do albumu, który jedna z babć już zdążyła założyćAmy lubi tę wiadomość
-
hej laski!!
o maj gad wiecie co się wczoraj stało?? stary zapomniał zadzwonić do teścia żeby mi dziecko odebrał!!! zadzwonili z przedszkola 5 minut po zamknięciu że córka nie odebrana....boshhhe jak ja sie spieszyłam żeby jak najszybciej po nią pojechać. dlatego tak zniknęłam:P
oj chyba wszystkie dziewczyny jak na tą chwilę są przyjęte do grupy BBF i same sobie widzę dzielnie poradziłście:)
SYLVIA no własnie ja Ciebie tez nie mogę do przyjaciółek zaprosić-nie wiem czemu:(
ja jestem za spotkaniem:) tak jak mówi Justinka:) najpierw możemy się spotkać te bliżej KRK na przykład jeszcze z brzuszkami bo uwierzcie mi ale z kilku miesięcznymi dziećmi taka wyprawa będzie na prawdę wyzwaniem:) choć mogę się mylić i jednak się to uda w lecie:)
Justi mamy wspólne znajome? aż muszę oblukać i sama Ci powiem skąd ja je znam;)
więcej grzechów nie pamiętam:)Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć Kobitki, a ja jutro mam warsztaty Mamo to ja, Hwesta idziesz?
a co do wizyt to miałam to usg w zeszły czwartek a w następną środę mam na nfz wizytę w przychodni przyszpitalnej, ale sądzę, że tam mi usg robić nie będą.
Kolejna dopiero 6.11 no ale cóż cierpliwość... -
nick nieaktualny
-
haha Justinka już widzę kogo znamy:D z jedną chodziłam do średniej, z drugą na studia:) a z pozostałymi znam sie bo chodzili do klasy obok w szkole średniej:)
i widze po zdjęciach że byłaś na jakiejś imprezie w Galicyjskiej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 08:31
-
dziewczynki zachęcam również do przedstawiania się w pierwszym poście nickiem z tego forum:) będzie nam zdecydowanie łatwiej:)
i forum jest jak najbardziej zamkniete:) nikt nie widzi ze w nim jesteśmy i nikt nie wie czego dotyczy oprócz nas:)Amy lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka nadrabiałam tożto co to tam naskrobałyście.
Robocia To JA:D
Młody jutro chyba do szkoły nie pójdzie , kaszel się jakiś przypałętał i zatoki zapchane. Jak nie urok to przemarsz wojska.
Weszłąm dzisiaj w II trymestr jupiii. Ide kawe ogarne bo coś głowa boli.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Robotka tajemnicza bestia jestem.
W sumie staram się nie pokazywać kim jestem zwłaszcza na forach i innych i nie opisywać zbytnio swojego życia i nie będę wylewna. Dlatego , że będąc na październiczkach2009 pisałysmy o wszystkim . Jedna z dziewczyn strasznie nie cierpiała rodziny męża. Miała z nimi same problemy. Podczas wigilii jej szwagierka zaczęła się z nią kłócić i wyciągnęła jej wszystkie brudy które opisywała na forum. NAwet cytowała całe zdania. Żeby jej mało dopikowała to wszystko wydrukowała i pokazała całej rodzince. Okazało się , że kiedyś czegoś w necie szukała korzystając z jej lapka i weszła jej w historie. Potem założyła konto i systematycznie z nami pisała , podpytywała i szpiegowała. -
nick nieaktualnyJaga wrote:No widzisz Robotka tajemnicza bestia jestem.
W sumie staram się nie pokazywać kim jestem zwłaszcza na forach i innych i nie opisywać zbytnio swojego życia i nie będę wylewna. Dlatego , że będąc na październiczkach2009 pisałysmy o wszystkim . Jedna z dziewczyn strasznie nie cierpiała rodziny męża. Miała z nimi same problemy. Podczas wigilii jej szwagierka zaczęła się z nią kłócić i wyciągnęła jej wszystkie brudy które opisywała na forum. NAwet cytowała całe zdania. Żeby jej mało dopikowała to wszystko wydrukowała i pokazała całej rodzince. Okazało się , że kiedyś czegoś w necie szukała korzystając z jej lapka i weszła jej w historie. Potem założyła konto i systematycznie z nami pisała , podpytywała i szpiegowała.
oO MASAKRA