Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zastanawiam się nad sokowirówką, ostatnio piłam u mamy sok z marchewki świeży...no myślałam, że się rozpłynę
a jakby tak jeszcze jabłka, banany dać...mniam, szukam właśnie jakiejś sensownej na allegro żeby nie kosztowała majątek ale nie była bublem
Krysti lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:A możesz podjechać do nich, do położnej? Przez telefon dostałam informację, że mogę umówić się tylko na jedną wizytę to ginekologa a położna zapisała mnie od razu na 3.
W sumie to nie wiem teraz to juz i tak 2 dni to poczekam.
Ale zauważyłam że jak elektronicznie chce się dostac do mojego lekarza to ma teraz miejsca chyba na grudzień i to końcówke, a w recepcji mówię ze lekarz mi powiedział że dla ciężarnych są okienka to mnie zapisała na 22.10także mam usg 17.10 i wizytę 22.10 bo to durny zwyczaj że nie może być wszystko razem.
-
KasiaKwiatek wrote:A ja zastanawiam się nad sokowirówką, ostatnio piłam u mamy sok z marchewki świeży...no myślałam, że się rozpłynę
a jakby tak jeszcze jabłka, banany dać...mniam, szukam właśnie jakiejś sensownej na allegro żeby nie kosztowała majątek ale nie była bublem
Mi mąż prawie codziennie robi soki i wydaje mi się że tylko dzięki nim mam dobre wyniki bo z jedzeniem u mnie kiepsko brak apetytu a jak juz to bułka z serem.
Tylko szukajcie takiej która ma jak najmniej elementów do mycia.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:haha Justinka już widzę kogo znamy:D z jedną chodziłam do średniej, z drugą na studia:) a z pozostałymi znam sie bo chodzili do klasy obok w szkole średniej:)
i widze po zdjęciach że byłaś na jakiejś imprezie w Galicyjskiej:)bo reszta jest z Brzeska i okolic
Co do imprezy w Galicyjskiej to miałam tam obiad-przyjęcie po cywilnym -
Robotka1 wrote:Kaśka dawaj namiary na sokowirówkę!!! jestem cały czas na kupnie:D
bo też chodzi mi po głowie zakup już chyba od maja, ale coś zdecydować się nie mogę
-
Justinka wrote:To zakładam że z Edytą studiowałaś
bo reszta jest z Brzeska i okolic
Co do imprezy w Galicyjskiej to miałam tam obiad-przyjęcie po cywilnym
z Marzeną chodziłam do średniej, a te dwie pozostałe to tak na cześć jesteśmy:)
hihi ja w Galicyjskiej czasem sobie na kelnerstwie dorabiam
KASIA hooop hooop:)Justinka lubi tę wiadomość