X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

AMY o rzesz ale super sałatka:D w pracy mam dziś ale warzywną:D pyyycha:) wczoraj robiłam z sałaty lodowej, pomidora, ogór kiszony, kukurydza cebula i fasola czerwona:D

Taką z sałaty lodowej też bym zjadła ale bez cebuli bo mnie odrzuciło!!!!! wymieniamy się? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Krysti, a masz zmywarkę?
    Nie mam zmywarki kochana :/

• pudel22 Koleżanka

Wysłany: 14 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    jaki to materiał?
    na czarnym nie siadają wszystkie śmieci?

bawełna ;) w sumie mi jakoś bardzo się nie brudzą :P a na tych grafitowych i jeansowych w ogóle nic nie widać ;) mi się bardzo podobają polecam ;) no i granatowe też się trochę obierają.

78ee9c9abd01aa08b142ec50bf121b72.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti ta co Ty upowlowałaś też super:) pasuje mi kolorystycznie do kuchni:D muszę się poważnie zastanowić i kupić jak najszybciej bo majątek na te marchewkowe soki stracę:P

AMY o rzesz ale super sałatka:D w pracy mam dziś ale warzywną:D pyyycha:) wczoraj robiłam z sałaty lodowej, pomidora, ogór kiszony, kukurydza cebula i fasola czerwona:D
    Mi tez się podoba ta zamowie pay u zaplace :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Taką z sałaty lodowej też bym zjadła ale bez cebuli bo mnie odrzuciło!!!!! wymieniamy się? :D
    biere:) a Ty sobie tylko wydziub tą cebulę:P
    p.s. jest jeszcze seler naciowy:) lubisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:23

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    biere:) a Ty sobie tylko wydziub tą cebulę:P
    p.s. jest jeszcze seler naciowy:) lubisz?
    uwielbiam!!
    z seleren naciowym mojego babcia robi taką pyszną sałatkę na święta - śledzie, żurawina, seler naciowy i coś tam jeszcze - nei pamiętam co w każdym bądź razie sos na bazie majonezu - PYSZOTA :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide pod prysznic bo za godzine wychodzimy :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, nie sposób Was nadrobić :) ja dziś kiepskie samopoczucie mam,jakies takie nijakie i niecierpliwie ;) szukam naroznika fajnego właśnie :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie strasznie boli glows i co jakis czas mam takie bole/ uczucie jak na @ :(

Zaraz sie zbieram na swieze powietrze musze kupic sobie legginsy ciazowe wlasnie :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helloł :)
    ale fajne te legginsy, też chyba zakupię tylko pytanko czy one się nie zsuwają? bo mam jedne w domu z wyższym stanem i szlag mnie trafia jak ciągle muszę je podciągać :|

i prośba: czy może któraś z Was wsawić opis 15 tyg? :) z góry dzięki

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że wy wszystkie dzisiaj zakupowe. Kurcze ja to nie wiem kiedy uda mi się wyrwać na zakupy, a już prawie nie mam w co się ubierać, bo dzidziol źle reaguje na zwykle spodnie i stańki już wszystkie za małe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:41

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA pytałam kiedyś jak robisz sos barbecue:D robisz jakiś specjalnie czy gotowiec? ten do żeberek:D

ja tez kupię legginsy ciążowe:) ze dwie pary:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Cześć dziewczynki, nie sposób Was nadrobić :) ja dziś kiepskie samopoczucie mam,jakies takie nijakie i niecierpliwie ;) szukam naroznika fajnego właśnie :)
    Dzień dobry dziewczyny:)
    ja tez szukam narożnika juz od początku wakacji i jak na razie zastanawiam się nad tymi
    http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-pisa-new
    http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-barcelona

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Widzę, że wy wszystkie dzisiaj zakupowe. Kurze ją to nie wiem kiedy uda mi się wyrwać na zakupy, a już prawie nie mam w co się ubierać, bo dzidziol źle reaguje na zwykle spodnie i stańki już wszystkie za małe.
    może kup sobie sportowy stanik, ja po domu to tylko taki noszę z H&M a i na zakupy to też bo mi tak wygodnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta ten drugi wypasiony :P ale mi się podobają takie duże, są bardzo praktyczne. Też mamy spory i jak się go rozłoży to z 4 osoby się wyśpią :P

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 kupuje gotowy,dodaje tylko suszone śliwki :) smaczniejszy jest wtedy ;)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Dzień dobry dziewczyny:)
    ja tez szukam narożnika juz od początku wakacji i jak na razie zastanawiam się nad tymi
    http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-pisa-new
    http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-barcelona

mam własnie z agaty taki bardzo podobny szary narożnik, ma ok 1,5 roku i poduszki kiepsko wyglądają:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam z brw i jest świetny, wygląda jak nowy, nie ma problemu z czyszczeniem ;)
    o taki tylko mamy ciemniejsze poduszki http://www.meble-brw.com.pl/pl/p/Naroznik-Spontan/3962

martafr lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy jaka pyszna sałatka :D tez coś muszę w domu zorganizować tylko mdli mnie po jabłkach

ja mam dziś na obiad naleśniki z tuńczykiem

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ