Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Kaśka dawaj namiary na sokowirówkę!!! jestem cały czas na kupnie:D
linki do sokowirówki:
http://allegro.pl/mocna-cicha-sokowirowka-hyundai-je702p-cale-owoce-i4688626764.html
sporo obszukałam, inne trochę gorsza parametry mają, albo kosztują po 400/500zł
ta fajna i porządna -
oo widzę że temat narożników:) ja mam bardzo podobny do tego co MARTA wkleiła tego szarego:) i własnie ten szary mi się mega podoba:D
teraz jeśli będę wymieniać kiedyś narożnik to tylko na kanapę + fotel:) już mi się narożnik znudził
ok śniadanie zjedzone, coś słodkiego też
głowa mnie ćmi od rana
ejj ciekawe czemu się PSOTKA nie odzywa, mam nadzieję że to tylko goście jeszcze weselni jej czas zajmują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi ja też te legginsy kupiłam tydzień temu, dwie pary czarne i grafitowe, ale czekają jeszcze na większy brzuszek bo teraz to by zjeżdżały
przyszło do mnie właśnie kurierem łóżeczkopewnie w weekend rozłozymy i będziemy oczy cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:34
Fasia, Klaudia90, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haha Angela no to miałaś przygodę
nie no traumy mieć nie będzie:) mieszkamy 100 metrów od przedszkola:) a ona i tak zawsze jest jako ostatnia odbierana:)
na szczęście to tylko 15 minut spóźnienia bo darłam po nią szybko:) a mam 7 km do pokonania:)
no coś Ty, masz problem jak męża nie ma ze spaniem?ja uwielbiam spać sama:) nikt mi nie chrapie, nie kopie, nie zabiera kołdry:) mimo że moja kołdra już mam 220cm szerokości:P
jakoś bardziej jestem zorganizowana jak go nie ma:)
KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno trochę się rozszalałam w tym miesiącu, kupiłam trochę ciuchów dla siebie i Groszka, łóżeczko i komodę małą na ubranka
no i dzisiaj sokowirówka...ale teraz przystopuję
bo mnie z domu wyprowadzą za rozwalanie kasy
Robotka1, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-