X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    może kup sobie sportowy stanik, ja po domu to tylko taki noszę z H&M a i na zakupy to też bo mi tak wygodnie
    Ja mam miseczkę. F i myślę że taki sportowy może nie utrzymać moich piersi odpowiednio

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny poplakalam się i mowie do mojego a jak zadzwonią ze szpitala i powiedzą ze dziecko nasze chore uspokoil mnie boziu zeszlam nacdól patrze list do mnie otwieram wynik testu pappa posze niskie ryzyko uhh weszlam do domu bo bylam z psem siusiu i mowie do mojego zobacz wynik otworzyl szczesliwi razem a niedawno się poryczalam :)

Amy, KasiaKwiatek, martafr lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti zda zda na pewno:)

KASIA hihi jak Ci to tylko sprawia przyjemnośc to czemu nie:)
    my też w domu na dzidzię mówimy Groszek:) moja córa zaczęła:)
    Daj boże :) by zdal modle się do matki boskiej i boga by zdal

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętacie, niedawno pisałam, że kupiłam łóżeczko. Jest drewniane, sosnowe. Mąż jednak zastanawia się, żeby przemalować je na bało. Pytanko, do dziewczyn z doświadczeniem: czy dziecko nie będzie "obgryzać" tej farby/lakieru? Dobry pomysł z tym białym?

Poniżej foto (moje ma dodatkowo szufladę):

79014e075a496d48m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:00

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe zastanów się nad tą kołyską/łóżeczkiem czy jest sens, powiem Ci, że znajomi mają ten kosz mojżesza i do tej pory mała śpi w nim przy ich łóżku a ma pół roczku, potem można od razu przenieść do normalnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia będzie obgryzać, nie dużo ale zaczepi ząbkiem na pewno :) poszukajcie eko farb są takie podobnie jak lakiery i wtedy spoko

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam narożnik z agaty, dokładnie taki: http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-sigma-medium
    Mam go od roku i generalnie jest w porząku, ale poduszki faktycznie strasznie się odkształcają, bo to wypełnienie jest z takich kawałków gąbki i dodatkowo te pokrowce są miękkie a nie sztywne dlatego to tak. Ale wystarczy je ręcznie chwile uformować i są jak nowe :D

Ja jak się okaże, że faktycznie w brzuszku mieszka Natalka to chyba się skuszę na takie łóżeczko: http://www.e-meblus.pl/pl/p/Lozeczko-Maja-bez-szuflady%2C-kolor-BIALE-Bajeczne/494

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:06

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:18

KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sukienkę kupiłam taką:

fc43820934b2ef2cmed.jpg

ale to też już tydzień temu, muszę sie opanować z tym rozwalaniem kasy :D

Eweliśka, hwesta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka no nieźle!!! bleeee ale przygoda, dobrze,że Cie natchnęło do poczytania :) ja z łóżeczkiem kupiłam nowy w komplecie gryczano-kokosowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslę o tym łózeczku :) i te najlepsze z tego co ogladalam z Polski bede mieć jednak pierwsze dxiecko to mozna zaszaleć potem drugie odziedziczy :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fca4eef84441.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:10

martafr, Justinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś łóżeczko urocze! :)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:19

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super to łóżeczko i praktyczne te szuflady, zwłaszcza te z boku

Krysti lubi tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pojechałam na chwilę na pocztę a tu takie zakupy robicie ;)
    Ja w sumie prócz jednego kompleciku - body, spodenki i czapeczka z HM - nie kupiłam jeszcze nic... nawet nie mam czasu się rozejrzeć :| ale myślę, że bardziej się zmobilizuje w listopadzie zwłaszcza że powinna być już znana płeć :) póki co miałam przejścia aby siebie ubrać na wesele hehe dobrze że to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele ;)

JA właśnie też szukam na rożnika, najpóźniej w lutym musimy kupić, ponieważ musimy zrobić małe przemeblowanko i narożnik rozkładany jak najbardziej jest wskazany [teraz mamy sofę nie rozkładaną :| miała być na chwilę, na początek, a jest już z nami 3 lata :D ] nie mam jeszcze swojego typu więc nie pomogę, ale też myślałam o agata meble, zwłaszcza że teraz jest promocja 40x0% i zaczyna się spłacać od nowego roku ;)

Robotka - ja byłam zadowolona z tego obiadu po cywilnym, zresztą tam mają dobre jedzenie i nie słyszałam by się ktoś skarżył :) jak my byliśmy to akurat obsługiwał nas kelner :) my chrzcić będziemy na pewno w Krakowie tak, więc nie rozglądam się za lokalami w Brzesku :)

Krysti - super że wyniki dobre! :) trzymam kciuki za zdanie egzaminu :)

My mamy łóżeczko z szufladą całe białe - kupowałam na allegro - wszystkie meble mamy w sypialni białe tzn łóżko i komodę :D synek nie obgryzał łóżeczka, zresztą nigdy nie miał jakiegoś drastycznych momentów wkładania wszystkiego do buzi, jak to można często zauważyć :) mamy chyba 2-3 miejscach jakby odpryśnięta farba, ale to trochę z winy męża - jak zmieniał poziom materaca - no i synek jeździł autkami...

Krysti lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja dostane od brata po jego dzieciaczku to z ikei
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79928450/
    gdzieniegdzie trzeba podmalowac bo mały obgryzł:)

mi tez sie to podoba, mam zamiar to kupićh
    ttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00257953/

1 bok sie całkiem ściąga na dlużej wystarczy

martafr lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko poczytałam o tych materacach gryczanych, no nic, mamy pół roku na obserwację materaca :) jak coś z niego się wykluje to poleci do śmieci i już :) 60zł nie majątek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Krysti super to łóżeczko i praktyczne te szuflady, zwłaszcza te z boku
    Wlasnie o to chodzi by mialo szufladki na oliwke przybory pieluszki i takie tam rozne rzeczy do pielęgnacji :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Oj pojechałam na chwilę na pocztę a tu takie zakupy robicie ;)
    Ja w sumie prócz jednego kompleciku - body, spodenki i czapeczka z HM - nie kupiłam jeszcze nic... nawet nie mam czasu się rozejrzeć :| ale myślę, że bardziej się zmobilizuje w listopadzie zwłaszcza że powinna być już znana płeć :) póki co miałam przejścia aby siebie ubrać na wesele hehe dobrze że to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele ;)

JA właśnie też szukam na rożnika, najpóźniej w lutym musimy kupić, ponieważ musimy zrobić małe przemeblowanko i narożnik rozkładany jak najbardziej jest wskazany [teraz mamy sofę nie rozkładaną :| miała być na chwilę, na początek, a jest już z nami 3 lata :D ] nie mam jeszcze swojego typu więc nie pomogę, ale też myślałam o agata meble, zwłaszcza że teraz jest promocja 40x0% i zaczyna się spłacać od nowego roku ;)

Robotka - ja byłam zadowolona z tego obiadu po cywilnym, zresztą tam mają dobre jedzenie i nie słyszałam by się ktoś skarżył :) jak my byliśmy to akurat obsługiwał nas kelner :) my chrzcić będziemy na pewno w Krakowie tak, więc nie rozglądam się za lokalami w Brzesku :)

Krysti - super że wyniki dobre! :) trzymam kciuki za zdanie egzaminu :)

My mamy łóżeczko z szufladą całe białe - kupowałam na allegro - wszystkie meble mamy w sypialni białe tzn łóżko i komodę :D synek nie obgryzał łóżeczka, zresztą nigdy nie miał jakiegoś drastycznych momentów wkładania wszystkiego do buzi, jak to można często zauważyć :) mamy chyba 2-3 miejscach jakby odpryśnięta farba, ale to trochę z winy męża - jak zmieniał poziom materaca - no i synek jeździł autkami...
    Justyś dzięki :) oby zdal daj boze :)

‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ