X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    może kup sobie sportowy stanik, ja po domu to tylko taki noszę z H&M a i na zakupy to też bo mi tak wygodnie
    Ja mam miseczkę. F i myślę że taki sportowy może nie utrzymać moich piersi odpowiednio

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny poplakalam się i mowie do mojego a jak zadzwonią ze szpitala i powiedzą ze dziecko nasze chore uspokoil mnie boziu zeszlam nacdól patrze list do mnie otwieram wynik testu pappa posze niskie ryzyko uhh weszlam do domu bo bylam z psem siusiu i mowie do mojego zobacz wynik otworzyl szczesliwi razem a niedawno się poryczalam :)

Amy, KasiaKwiatek, martafr lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti zda zda na pewno:)

KASIA hihi jak Ci to tylko sprawia przyjemnośc to czemu nie:)
    my też w domu na dzidzię mówimy Groszek:) moja córa zaczęła:)
    Daj boże :) by zdal modle się do matki boskiej i boga by zdal

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętacie, niedawno pisałam, że kupiłam łóżeczko. Jest drewniane, sosnowe. Mąż jednak zastanawia się, żeby przemalować je na bało. Pytanko, do dziewczyn z doświadczeniem: czy dziecko nie będzie "obgryzać" tej farby/lakieru? Dobry pomysł z tym białym?

Poniżej foto (moje ma dodatkowo szufladę):

79014e075a496d48m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:00

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe zastanów się nad tą kołyską/łóżeczkiem czy jest sens, powiem Ci, że znajomi mają ten kosz mojżesza i do tej pory mała śpi w nim przy ich łóżku a ma pół roczku, potem można od razu przenieść do normalnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia będzie obgryzać, nie dużo ale zaczepi ząbkiem na pewno :) poszukajcie eko farb są takie podobnie jak lakiery i wtedy spoko

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam narożnik z agaty, dokładnie taki: http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-sigma-medium
    Mam go od roku i generalnie jest w porząku, ale poduszki faktycznie strasznie się odkształcają, bo to wypełnienie jest z takich kawałków gąbki i dodatkowo te pokrowce są miękkie a nie sztywne dlatego to tak. Ale wystarczy je ręcznie chwile uformować i są jak nowe :D

Ja jak się okaże, że faktycznie w brzuszku mieszka Natalka to chyba się skuszę na takie łóżeczko: http://www.e-meblus.pl/pl/p/Lozeczko-Maja-bez-szuflady%2C-kolor-BIALE-Bajeczne/494

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:06

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:18

KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sukienkę kupiłam taką:

fc43820934b2ef2cmed.jpg

ale to też już tydzień temu, muszę sie opanować z tym rozwalaniem kasy :D

Eweliśka, hwesta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka no nieźle!!! bleeee ale przygoda, dobrze,że Cie natchnęło do poczytania :) ja z łóżeczkiem kupiłam nowy w komplecie gryczano-kokosowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslę o tym łózeczku :) i te najlepsze z tego co ogladalam z Polski bede mieć jednak pierwsze dxiecko to mozna zaszaleć potem drugie odziedziczy :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fca4eef84441.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:10

martafr, Justinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś łóżeczko urocze! :)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 15:19

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super to łóżeczko i praktyczne te szuflady, zwłaszcza te z boku

Krysti lubi tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pojechałam na chwilę na pocztę a tu takie zakupy robicie ;)
    Ja w sumie prócz jednego kompleciku - body, spodenki i czapeczka z HM - nie kupiłam jeszcze nic... nawet nie mam czasu się rozejrzeć :| ale myślę, że bardziej się zmobilizuje w listopadzie zwłaszcza że powinna być już znana płeć :) póki co miałam przejścia aby siebie ubrać na wesele hehe dobrze że to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele ;)

JA właśnie też szukam na rożnika, najpóźniej w lutym musimy kupić, ponieważ musimy zrobić małe przemeblowanko i narożnik rozkładany jak najbardziej jest wskazany [teraz mamy sofę nie rozkładaną :| miała być na chwilę, na początek, a jest już z nami 3 lata :D ] nie mam jeszcze swojego typu więc nie pomogę, ale też myślałam o agata meble, zwłaszcza że teraz jest promocja 40x0% i zaczyna się spłacać od nowego roku ;)

Robotka - ja byłam zadowolona z tego obiadu po cywilnym, zresztą tam mają dobre jedzenie i nie słyszałam by się ktoś skarżył :) jak my byliśmy to akurat obsługiwał nas kelner :) my chrzcić będziemy na pewno w Krakowie tak, więc nie rozglądam się za lokalami w Brzesku :)

Krysti - super że wyniki dobre! :) trzymam kciuki za zdanie egzaminu :)

My mamy łóżeczko z szufladą całe białe - kupowałam na allegro - wszystkie meble mamy w sypialni białe tzn łóżko i komodę :D synek nie obgryzał łóżeczka, zresztą nigdy nie miał jakiegoś drastycznych momentów wkładania wszystkiego do buzi, jak to można często zauważyć :) mamy chyba 2-3 miejscach jakby odpryśnięta farba, ale to trochę z winy męża - jak zmieniał poziom materaca - no i synek jeździł autkami...

Krysti lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja dostane od brata po jego dzieciaczku to z ikei
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79928450/
    gdzieniegdzie trzeba podmalowac bo mały obgryzł:)

mi tez sie to podoba, mam zamiar to kupićh
    ttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00257953/

1 bok sie całkiem ściąga na dlużej wystarczy

martafr lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko poczytałam o tych materacach gryczanych, no nic, mamy pół roku na obserwację materaca :) jak coś z niego się wykluje to poleci do śmieci i już :) 60zł nie majątek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Krysti super to łóżeczko i praktyczne te szuflady, zwłaszcza te z boku
    Wlasnie o to chodzi by mialo szufladki na oliwke przybory pieluszki i takie tam rozne rzeczy do pielęgnacji :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Oj pojechałam na chwilę na pocztę a tu takie zakupy robicie ;)
    Ja w sumie prócz jednego kompleciku - body, spodenki i czapeczka z HM - nie kupiłam jeszcze nic... nawet nie mam czasu się rozejrzeć :| ale myślę, że bardziej się zmobilizuje w listopadzie zwłaszcza że powinna być już znana płeć :) póki co miałam przejścia aby siebie ubrać na wesele hehe dobrze że to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele ;)

JA właśnie też szukam na rożnika, najpóźniej w lutym musimy kupić, ponieważ musimy zrobić małe przemeblowanko i narożnik rozkładany jak najbardziej jest wskazany [teraz mamy sofę nie rozkładaną :| miała być na chwilę, na początek, a jest już z nami 3 lata :D ] nie mam jeszcze swojego typu więc nie pomogę, ale też myślałam o agata meble, zwłaszcza że teraz jest promocja 40x0% i zaczyna się spłacać od nowego roku ;)

Robotka - ja byłam zadowolona z tego obiadu po cywilnym, zresztą tam mają dobre jedzenie i nie słyszałam by się ktoś skarżył :) jak my byliśmy to akurat obsługiwał nas kelner :) my chrzcić będziemy na pewno w Krakowie tak, więc nie rozglądam się za lokalami w Brzesku :)

Krysti - super że wyniki dobre! :) trzymam kciuki za zdanie egzaminu :)

My mamy łóżeczko z szufladą całe białe - kupowałam na allegro - wszystkie meble mamy w sypialni białe tzn łóżko i komodę :D synek nie obgryzał łóżeczka, zresztą nigdy nie miał jakiegoś drastycznych momentów wkładania wszystkiego do buzi, jak to można często zauważyć :) mamy chyba 2-3 miejscach jakby odpryśnięta farba, ale to trochę z winy męża - jak zmieniał poziom materaca - no i synek jeździł autkami...
    Justyś dzięki :) oby zdal daj boze :)

‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ