Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
martafr wrote:może kup sobie sportowy stanik, ja po domu to tylko taki noszę z H&M a i na zakupy to też bo mi tak wygodnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie dziewczyny poplakalam się i mowie do mojego a jak zadzwonią ze szpitala i powiedzą ze dziecko nasze chore uspokoil mnie boziu zeszlam nacdól patrze list do mnie otwieram wynik testu pappa posze niskie ryzyko uhh weszlam do domu bo bylam z psem siusiu i mowie do mojego zobacz wynik otworzyl szczesliwi razem a niedawno się poryczalam
Amy, KasiaKwiatek, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pamiętacie, niedawno pisałam, że kupiłam łóżeczko. Jest drewniane, sosnowe. Mąż jednak zastanawia się, żeby przemalować je na bało. Pytanko, do dziewczyn z doświadczeniem: czy dziecko nie będzie "obgryzać" tej farby/lakieru? Dobry pomysł z tym białym?
Poniżej foto (moje ma dodatkowo szufladę):
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też mam narożnik z agaty, dokładnie taki: http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/meble-tapicerowane/narozniki/rozkladane-1/naroznik-sigma-medium
Mam go od roku i generalnie jest w porząku, ale poduszki faktycznie strasznie się odkształcają, bo to wypełnienie jest z takich kawałków gąbki i dodatkowo te pokrowce są miękkie a nie sztywne dlatego to tak. Ale wystarczy je ręcznie chwile uformować i są jak nowe
Ja jak się okaże, że faktycznie w brzuszku mieszka Natalka to chyba się skuszę na takie łóżeczko: http://www.e-meblus.pl/pl/p/Lozeczko-Maja-bez-szuflady%2C-kolor-BIALE-Bajeczne/494Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myslę o tym łózeczku
i te najlepsze z tego co ogladalam z Polski bede mieć jednak pierwsze dxiecko to mozna zaszaleć potem drugie odziedziczy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fca4eef84441.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:10
martafr, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj pojechałam na chwilę na pocztę a tu takie zakupy robicie
Ja w sumie prócz jednego kompleciku - body, spodenki i czapeczka z HM - nie kupiłam jeszcze nic... nawet nie mam czasu się rozejrzećale myślę, że bardziej się zmobilizuje w listopadzie zwłaszcza że powinna być już znana płeć
póki co miałam przejścia aby siebie ubrać na wesele hehe dobrze że to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele
JA właśnie też szukam na rożnika, najpóźniej w lutym musimy kupić, ponieważ musimy zrobić małe przemeblowanko i narożnik rozkładany jak najbardziej jest wskazany [teraz mamy sofę nie rozkładanąmiała być na chwilę, na początek, a jest już z nami 3 lata
] nie mam jeszcze swojego typu więc nie pomogę, ale też myślałam o agata meble, zwłaszcza że teraz jest promocja 40x0% i zaczyna się spłacać od nowego roku
Robotka - ja byłam zadowolona z tego obiadu po cywilnym, zresztą tam mają dobre jedzenie i nie słyszałam by się ktoś skarżyłjak my byliśmy to akurat obsługiwał nas kelner
my chrzcić będziemy na pewno w Krakowie tak, więc nie rozglądam się za lokalami w Brzesku
Krysti - super że wyniki dobre!trzymam kciuki za zdanie egzaminu
My mamy łóżeczko z szufladą całe białe - kupowałam na allegro - wszystkie meble mamy w sypialni białe tzn łóżko i komodęsynek nie obgryzał łóżeczka, zresztą nigdy nie miał jakiegoś drastycznych momentów wkładania wszystkiego do buzi, jak to można często zauważyć
mamy chyba 2-3 miejscach jakby odpryśnięta farba, ale to trochę z winy męża - jak zmieniał poziom materaca - no i synek jeździł autkami...
Krysti lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:ja dostane od brata po jego dzieciaczku to z ikei
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79928450/
gdzieniegdzie trzeba podmalowac bo mały obgryzł
mi tez sie to podoba, mam zamiar to kupićh
ttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00257953/
1 bok sie całkiem ściąga na dlużej wystarczymartafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Oj pojechałam na chwilę na pocztę a tu takie zakupy robicie
Ja w sumie prócz jednego kompleciku - body, spodenki i czapeczka z HM - nie kupiłam jeszcze nic... nawet nie mam czasu się rozejrzećale myślę, że bardziej się zmobilizuje w listopadzie zwłaszcza że powinna być już znana płeć
póki co miałam przejścia aby siebie ubrać na wesele hehe dobrze że to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele
JA właśnie też szukam na rożnika, najpóźniej w lutym musimy kupić, ponieważ musimy zrobić małe przemeblowanko i narożnik rozkładany jak najbardziej jest wskazany [teraz mamy sofę nie rozkładanąmiała być na chwilę, na początek, a jest już z nami 3 lata
] nie mam jeszcze swojego typu więc nie pomogę, ale też myślałam o agata meble, zwłaszcza że teraz jest promocja 40x0% i zaczyna się spłacać od nowego roku
Robotka - ja byłam zadowolona z tego obiadu po cywilnym, zresztą tam mają dobre jedzenie i nie słyszałam by się ktoś skarżyłjak my byliśmy to akurat obsługiwał nas kelner
my chrzcić będziemy na pewno w Krakowie tak, więc nie rozglądam się za lokalami w Brzesku
Krysti - super że wyniki dobre!trzymam kciuki za zdanie egzaminu
My mamy łóżeczko z szufladą całe białe - kupowałam na allegro - wszystkie meble mamy w sypialni białe tzn łóżko i komodęsynek nie obgryzał łóżeczka, zresztą nigdy nie miał jakiegoś drastycznych momentów wkładania wszystkiego do buzi, jak to można często zauważyć
mamy chyba 2-3 miejscach jakby odpryśnięta farba, ale to trochę z winy męża - jak zmieniał poziom materaca - no i synek jeździł autkami...
oby zdal daj boze