Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:hehe no ja bym jadła Robotka gdyby nie obecna sytuacja hih
no i też wole żeby z runa leśnego coś ciągły niż np nasze warzywa nawożone sztucznym nawozem lub kurzymi kupami:D
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:http://www.sklep.meble.pl/p44973,lozeczko-dzieciece-paso-doble-z-przewijakiem-szufladkami-i-szuflada-na-posciel.html
olaboga za 1600 pln
zostane przy ikei
O mój Boże !!cały pokój dziecięcy można za ta kwotę urządzić
-
Eweliśka wrote:http://www.sklep.meble.pl/p44973,lozeczko-dzieciece-paso-doble-z-przewijakiem-szufladkami-i-szuflada-na-posciel.html
olaboga za 1600 pln
zostane przy ikeicena na kilometr odstrasza:D
-
nick nieaktualny
-
za 300zł też można kupic łóżeczko i też może służyć jednemu i więcej dzieci:) to takie moje skromne zdanie:D
na świecie jest tyle chemii, tyle toksyn i ogólnego syfu że ciężko powiedzieć czy coś pomaga w ogóle.... -
nick nieaktualny
-
martafr wrote:z tymi nowotworami to niewiadomo do końca jak jest, część genetyka ale np. jest też duża liczba zachorowań wśród ludzi pracujących w szpitalu z pacjentami nowotworowymi(lekarze i pielęgniarki), u mojej babci nikt nie miał raka a ona pracowała prawie 50 lat na onkologii i teraz ma raka, ciocia pielęgniarka od strony męża(bratowa jego mamy) też 30 lat w onkologii i zmarła niedawno na raka szpiku a w rodzinie nikt nie miał, i z jej koleżanek z pracy już 4 chore
-
nick nieaktualny
-
ja też myślę że kiedyś się o nowotworach mniej mówiło a i my byliśmy młodsi to się tym nie interesowaliśmy...
myślę że umierają tak jak kiedyś.
to samo z morderstwami, molestowaniem,prześladowaniem....kiedyś nie było takiego rozgłosuKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna świecie jest tyle chemii, tyle toksyn i ogólnego syfu że ciężko powiedzieć czy coś pomaga w ogóle....[/QUOTE]
w tych czasach to i nie wiadomo nawet czym oddychamy wg mnie to człowiek powinien się skupiać na dobrych myślach, uśmiechu i okazywaniu sympatii i nawet jak będzie na coś chory to w takim nastawieniu lżej się żyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:48
Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny