Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie zaczynajcie tematu raka ... mam go dość ... 14 lat temu pochowałam Mamę - rak piersi. W maju tego roku Mojego Przyjaciela lat 30 - rak mózgu, najgorsza z najgorszych postaci .. A teraz od 2 tyg Jego 2-letni synek leży na onkologii we Wrocławiu i przed chwilą się dowiedziałam, że guz który mu wycięli obok płuca składa się z 3 nowotworów .. konkretna diagnoza z końcem tygodnia ..
Nie rozumiem dlaczego na świecie dzieje się tyle zła -
ziolko wrote:Dziewczyny, nawet nie próbuję nadrobić tego wszystkiego co tu nadrukowałyście, chyba ze 30 stron się uzbierało albo więcej
Powiedzcie mi Kochan,e czy któraś z Was miała może plamienia po współżyciu? bo mi się wczoraj przytrafiły i od razu mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam rano brązowy śluz na papierze
Dzień wcześniej wieczorem się przytulaliśmy z mężem i mam nadzieję, że to tylko jakieś obtarcie. Zwiększyłam dawkę dkppa do 2 na dzień bo tak zaleciła ginka i nospę przez jakieś 3 dni pobiorę. A wizyta dopiero za tydzień w czwartekumrę ze strachu do tego czasu.
Pewnie to nic złego, ale po co masz się zamartwiać do wizyty, ja bym zadzwonila do gina i zapytala, albo cie uspokoi albo każe przyjść wcześniej.ziolko lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Dziewczyny, nawet nie próbuję nadrobić tego wszystkiego co tu nadrukowałyście, chyba ze 30 stron się uzbierało albo więcej
Powiedzcie mi Kochan,e czy któraś z Was miała może plamienia po współżyciu? bo mi się wczoraj przytrafiły i od razu mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam rano brązowy śluz na papierze
Dzień wcześniej wieczorem się przytulaliśmy z mężem i mam nadzieję, że to tylko jakieś obtarcie. Zwiększyłam dawkę dkppa do 2 na dzień bo tak zaleciła ginka i nospę przez jakieś 3 dni pobiorę. A wizyta dopiero za tydzień w czwartekumrę ze strachu do tego czasu.
ziolko my mamy zakaz współżycia od sierpniamasakra ... także nie pomogę w tej kwestii ale myślę, że to nic groźnego jeśli to tylko plamienie
ziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyziolko wrote:Dziewczyny, nawet nie próbuję nadrobić tego wszystkiego co tu nadrukowałyście, chyba ze 30 stron się uzbierało albo więcej
ziolko lubi tę wiadomość
-
hehehe dobre z tym paliwem:D
ja jak byłam z córą w ciąży w 8 miesiącu to wjechałam w babę-bo myślałam właśnie o niebieskich migdałach wrrr dlatego w tej ciąży mam zamiar jak najmmniej później poruszać się autem. jedynie tylko w lini prostej:D żadne manewry po mieście:P
FASIA dawaj no tu tej jarzynowej:)
u mnie na obiad wielkie nic:P
nie chce mi się....
makaron z serem będzie najwyżej -
Robotka1 wrote:hehehe dobre z tym paliwem:D
ja jak byłam z córą w ciąży w 8 miesiącu to wjechałam w babę-bo myślałam właśnie o niebieskich migdałach wrrr dlatego w tej ciąży mam zamiar jak najmmniej później poruszać się autem. jedynie tylko w lini prostej:D żadne manewry po mieście:P
FASIA dawaj no tu tej jarzynowej:)
u mnie na obiad wielkie nic:P
nie chce mi się....
makaron z serem będzie najwyżej
Dawaj adres prześlę w słoiczku
Ja zawsze jak nie mam pomysłu na obiad to robię makaron z białym serem i cynamonemluuubię
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia my tez mamy zakaz współżycia
od wczoraj brzuch mnie boli mocniej, ale lezakuje i mysle ze będzie ok... co do raka piersi, moja rodzina tez niestety atakowana... brat mamy,dziadek,moja mamusia miała raka piersi,obustronna mastektomia,zyje. juz 10 lat skończyła od leczenia,ale niestety nie podniosła się z depresji...
mimka84 lubi tę wiadomość
-
U mnie też tak było, i się okazało że obtarło się zaraz przy wejściu do pochwy. Wgl od kąd jestem w ciąży czuję że jest meeeega ciasno! Na początku mamy problem z 'wejściem'. Nie mam pojęcia czemu tak jest, a potem właśnie mam poobcierane w środku. Tam jest wszystko mega ukrwione więc o obtarcia na prawdę nie trudno. Nie martw się, na pewno to o to chodziziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzechodząc na lżejsze tematy...ja dziś robię grzybową...natchnęłyście mnie tymi grzybami
a co do sukienki ja kupiłam na allegro używaną, więc linku do nówki nie mam, choć moja wygląda jak nowaśliczna jest i nie mogę się doczekać jak ją założę z moimi emu
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya i ja też zatankowałam kiedyś benzynę do diesla...ale nie byłam wtedy w ciąży więc nie mogę zwalać na nasze zgąbczenie mózgu
tyle tylko, że samochód nie był mój a pożyczony, ale nic się nie stało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:28
martafr lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:a i ja też zatankowałam kiedyś benzynę do diesla...ale nie byłam wtedy w ciąży więc nie mogę zwalać na nasze zgąbczenie mózgu
tyle tylko, że samochód nie był mój a pożyczony, ale nic się nie stało
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:HWESTA a łykasz magnez dodatkowo ? Bo mi te bóle brzucha przeszły raz z magnezem ..
Robiłaś badania genetyczne czy jesteś obciążona ? Mutacja genu BRCA1 i BRCA2 ?