Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:A te warzywa to gotowane czy jak?
ej ciotko ciotko:D zwykłe warzywa ze sklepu:D
papryka, sałata, cebulka, pietruszka:) może być kukurydza z puszki:) ogórek no cokolwiek:) kroisz mieszasz i gotowe:D
świeżutkie i pyszniutkie:D
możesz sobie nawet marchewkę wetrzec:D
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ej ciotko ciotko:D zwykłe warzywa ze sklepu:D
papryka, sałata, cebulka, pietruszka:) może być kukurydza z puszki:) ogórek no cokolwiek:) kroisz mieszasz i gotowe:D
świeżutkie i pyszniutkie:D
możesz sobie nawet marchewkę wetrzec:D
Bo WY mnie jeszcze nie znacie - jestem najgorszą kucharką na świecienie znoszę gotować !! Mam dania które robię i już. Jak mam spędzić w kuchni więcej niż 30 min to zaczynam się denerwować. Wybieram takie dania do zrobienia gdzie jest kilka linijek a nie dwie strony bo mi się nie chce
Więc i o sałatkę pytam. No coa ten sos to jakiś konkretny kupujesz?
))
-
KasiaKwiatek wrote:no ja się zgorszona nie czuję, a dziewczyny chyba też nie, to raczej tak na rozluźnienie
grupa ekstra to prawda, jakbym Was znała na żywo
a co do loda to ja od początku ciąży nie mogęz moimi mdłościami źle by się skończyło
więc żeby się w ogóle nastawić na jakieś przytulania to musi minąć trochę czasu:) a mój mąż niejednokrotnie by chciał już teraz i tu:P a tak się nie da:)
KASIA po wczorajszym zapoznaniu na żywo na FB ja też czuję jak bym was znała:) wiem jak kto wyglada i jakoś mi się przyjemniej odnosi do danej osoby:)
aaa gdyby ktoś się nie przekopał przez forum z ostatnich 2 dni to zapraszamy do grupy BBF na fejsie:) jesteśmy tam my-kwietniówki:D grupa zamknięta więc bez obaw:D -
KasiaKwiatek wrote:taka oto wyprzedaż jednodniowa
no i jak tu zakupów nie robić???
http://www.rb-pol.com/collections-ray-ban-jackie-ohh-c-1_17.html
WOW jaka cena !!pracuję w salonie optycznym więc mam bzika na punkcie okularów, a Jackie Ohh są CUDOWNE !!
)) klasyka ponad klasykę
))
-
FASIA nie:) sos to taki w torebeczkach kupisz w każdym sklepie:) do któego dodajesz zazwyczaj 3 łyżki oliwy z oliwek i 3 łyżki wody:)
taka niewielka saszetka kosztuje około złotówki:)
są różne te sosy, winegrett, czosnkowy,włoski itp:)
KAŚKa zamknij już te strony z zakupami:D bo dziś dopiero 14 a do wypłaty daleko:D
FASIA serio pracujesz w optycznym??? kurde wybieram się w tygodniu wymienić moje stare okulary na nowe:DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:54
-
martafr wrote:polecam tez koktajle, jak nie mam czasu to na szybko miksuje w blenderze banan, twaróg,kefir czasem dodaję otręby, jabłko, mango, olej kokosowy lub lniany, zależy co mam i wypijam szybciutko a jakie to sycące
nawet kawałki jabłka wrzucam do jogurtu naturalnego i jem:)
kiwi dawno nie jadłam
KRYSTI jak MĄŻ?? zdał? -
KasiaKwiatek wrote:taka oto wyprzedaż jednodniowa
no i jak tu zakupów nie robić???
http://www.rb-pol.com/collections-ray-ban-jackie-ohh-c-1_17.html
uwielbiam okulary:D na cale sczeście strona mi sie nie otwiera a jak wróce do domu zapomne pewnie:PRobotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIA nie:) sos to taki w torebeczkach kupisz w każdym sklepie:) do któego dodajesz zazwyczaj 3 łyżki oliwy z oliwek i 3 łyżki wody:)
taka niewielka saszetka kosztuje około złotówki:)
są różne te sosy, winegrett, czosnkowy,włoski itp:)
KAŚKa zamknij już te strony z zakupami:D bo dziś dopiero 14 a do wypłaty daleko:D
FASIA serio pracujesz w optycznym??? kurde wybieram się w tygodniu wymienić moje stare okulary na nowe:D
Aa to wiem jakie sosyspoko luzik, jutro robię sałatkę
Serio, seriotak jak kiedyś miałam gdzieś co noszę na nosie tak teraz to już inna bajka
kocham okulary, najlepiej kolorowe, odważne
zresztą praca mi pozwala na takie, bo jakbym była poważną panią w biurze to pewnie bym wybrała czarne - klasycznie
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Bo WY mnie jeszcze nie znacie - jestem najgorszą kucharką na świecie
nie znoszę gotować !! Mam dania które robię i już. Jak mam spędzić w kuchni więcej niż 30 min to zaczynam się denerwować. Wybieram takie dania do zrobienia gdzie jest kilka linijek a nie dwie strony bo mi się nie chce
Więc i o sałatkę pytam. No coa ten sos to jakiś konkretny kupujesz?
))
inaczej możesz do kefiru/jogurtu dodać czosnek i starty ogórek i też pyszny sosikFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oczywiście można sobie sosik zrobić samemu ale ja to czasem zbyt wygodna jestem:) mam w domu jedną szafkę wypełnioną pomysłami, na, przyprawami, sosami w proszku, itp idt:D
a ja sobie własnie też sprawię teraz okulary odważne:) może nawet czerwone:)
całe życie noszę czarne, jedne miałam rude, piękne. więc zaszalejęa co mi tam:D
-
nick nieaktualny
-
martafr wrote:no ja jem właśnie kiwi i mnie pomaga ale musi być takie dojrzałe nie bardzo twarde, nic innego nie dawało rady, banan-kiwi-kefir codziennie na 2 śniadanie taka sałateczka czasem dodam jabłko do tego i luzik w pupie
no to ja musze dziś zastosowac w takim razie