X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okulary tez nosze i mam stylowe oprawki wade wzroku mam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jednym punktem przewalil test :/ juz zabukowany następny :D hihi na hazardzie doslownie 1 zaznaczenie oh jejjj :/ test po angielsku i tak pięknie poszlo

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti zdał??:D

LILIOE żeby dzidziuś wyszedł piękny z dwoma uszkami, rączkami trzeba mu ładnie wszystko w trakcie podorabiać:D
    my to co sex dorabiamy coś innego:)

KRYSIA jakie masz okulary chwal się:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    doczytałam, kurcze no wielka szkoda....;/ ale na pewno następnym razem pójdzie mu lepiej:)

LILIOE żeby dzidziuś wyszedł piękny z dwoma uszkami, rączkami trzeba mu ładnie wszystko w trakcie podorabiać:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu dziewczyny jak mnie dzisiaj dzga w macicy to w lewym boku to w prawym , nad jajcorami na krawędzi macicy. Szlag by to trafił bo nospe wzięłam i nie przechodzi. Gina mam za tydzień. I do tego w kręgosłupie łupie co i raz. Najchętniej bym zadzwoniła do gina ale z 2 strony nie chce też zaczynać panikować i sobie nic wkręcać bo dostane ataku paniki.:(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki życzę wam miłego popołudnia:)
    nie naskrobcie za wiele:) pamiętajcie - jutro też jest dzień :D aaaaa

papa :)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Hehe Robotka dobra metoda i dobry tekst : P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Takie mam :) jedne http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceb06d560bde.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee4402ee1ee.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:52

Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I drugie klasyczne czarne takie :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e79d563e36e3.jpg

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:12

Klaudia90, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja zazdroszczę osobom, które mogą nosić takie stylówki ;)

Ja też mam wadę wzroku, ale wybrałam szkła kontaktowe. Źle się czuję w oksach, wkurza mnie, że coś mam na nosie. Bez różnicy, czy to są korekcyjne, czy przeciwsłoneczne. Okularom mówię NIE ;P

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Wracając do tematu łóżeczek. Co myślicie o takim rozwiązaniu:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZWEwzuPmXVM

Misia, mega! Ja takie chcę! Jakie praktyczne cacko!

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Jak ja zazdroszczę osobom, które mogą nosić takie stylówki ;)

Ja też mam wadę wzroku, ale wybrałam szkła kontaktowe. Źle się czuję w oksach, wkurza mnie, że coś mam na nosie. Bez różnicy, czy to są korekcyjne, czy przeciwsłoneczne. Okularom mówię NIE ;P
    Ja tez za bardzo nie kubie nosic okularów no ale trzeba soczewek się boje raz mialam i nie dla mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Wracając do tematu łóżeczek. Co myślicie o takim rozwiązaniu:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZWEwzuPmXVM
    Super to łozeczko rownież :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Byłam o 15 u ginekologa. Wyniki są ok. Poprosiłam dzisiaj o zwolnienie lekarskie ze względu na mój krzyż, powiedziałam jej o mojej pracy i sama stwierdziła, że taka praca jest nieodpowiednia dla kobiet w ciąży ale zwolnienia nie wystawi. Stwierdziła, że jeśli mam taką pracę to pracodawca powinien zwolnić mnie z obowiązku pracy i dać 100% pensji. :/ tylko, że chodzi o mój kręgosłup, który najprawdopodobniej przeciazylam. Badań mi nie chce zrobić bo przeswietlenie nie wchodzi w grę ale zwolnienia też nie chce dać.... :/
    Paranoja.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tej pory byłam na zwolnieniu od lekarza rodzinnego właśnie ze względu na krzyż. Mogę brać paracetamol ale mi nie pomaga.

• Jaga Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka zmien lekarza , mój pytał się odrazu jak tylko do niego przyszłam gdzie i w jakich warunkach pracuje i L4 chciał wystawić. Niestety narazie jeszcze iść nie moge. Dopiero w grudniu pójdę.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Byłam o 15 u ginekologa. Wyniki są ok. Poprosiłam dzisiaj o zwolnienie lekarskie ze względu na mój krzyż, powiedziałam jej o mojej pracy i sama stwierdziła, że taka praca jest nieodpowiednia dla kobiet w ciąży ale zwolnienia nie wystawi. Stwierdziła, że jeśli mam taką pracę to pracodawca powinien zwolnić mnie z obowiązku pracy i dać 100% pensji. :/ tylko, że chodzi o mój kręgosłup, który najprawdopodobniej przeciazylam. Badań mi nie chce zrobić bo przeswietlenie nie wchodzi w grę ale zwolnienia też nie chce dać.... :/
    Paranoja.
    Jejku jakie to chore, przecież to lekarz ma obowiązek zwolnić Cię z pracy jeśli jest niodpowiednia dla Twojego zdrowia, a nie pracodawca. Dziwne podejście ma ten Twój ginekolog :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziwny te pan ginekolog twoj ! Powinna ci zaradzic albo idz do lekarza ogolnego i powiedz ze cię boli nadal krzyz i ci wypisze zwolnienie chorobowe .Zmien ginekologa chory jest .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:43

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę do ogólnego. Mojemu jak powiedziałam to się tak zdenerwowal, że chciał do niej iść. Jak coś to pójdę prywatnie. Ja bym chętnie pracowała ale to nie jest jakiś wymysl tylko mam silne bóle. Dziwi mnie to tym bardziej, że mam za sobą poronienie właśnie w czwartym mcu. Szefowa mówił, że się nie mam przejmować i wziąć zwolnienie od ogólnego. :/

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ