Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti zdał??
LILIOE żeby dzidziuś wyszedł piękny z dwoma uszkami, rączkami trzeba mu ładnie wszystko w trakcie podorabiać
my to co sex dorabiamy coś innego:)
KRYSIA jakie masz okulary chwal sięKrysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Krysti zdał??
doczytałam, kurcze no wielka szkoda....;/ ale na pewno następnym razem pójdzie mu lepiej:)
LILIOE żeby dzidziuś wyszedł piękny z dwoma uszkami, rączkami trzeba mu ładnie wszystko w trakcie podorabiać
KRYSIA jakie masz okulary chwal sięKrysti lubi tę wiadomość
-
Boziu dziewczyny jak mnie dzisiaj dzga w macicy to w lewym boku to w prawym , nad jajcorami na krawędzi macicy. Szlag by to trafił bo nospe wzięłam i nie przechodzi. Gina mam za tydzień. I do tego w kręgosłupie łupie co i raz. Najchętniej bym zadzwoniła do gina ale z 2 strony nie chce też zaczynać panikować i sobie nic wkręcać bo dostane ataku paniki.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti zdał??
KRYSIA jakie masz okulary chwal sięjedne http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceb06d560bde.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee4402ee1ee.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:52
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak ja zazdroszczę osobom, które mogą nosić takie stylówki
Ja też mam wadę wzroku, ale wybrałam szkła kontaktowe. Źle się czuję w oksach, wkurza mnie, że coś mam na nosie. Bez różnicy, czy to są korekcyjne, czy przeciwsłoneczne. Okularom mówię NIE ;P -
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Jak ja zazdroszczę osobom, które mogą nosić takie stylówki
Ja też mam wadę wzroku, ale wybrałam szkła kontaktowe. Źle się czuję w oksach, wkurza mnie, że coś mam na nosie. Bez różnicy, czy to są korekcyjne, czy przeciwsłoneczne. Okularom mówię NIE ;P -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Byłam o 15 u ginekologa. Wyniki są ok. Poprosiłam dzisiaj o zwolnienie lekarskie ze względu na mój krzyż, powiedziałam jej o mojej pracy i sama stwierdziła, że taka praca jest nieodpowiednia dla kobiet w ciąży ale zwolnienia nie wystawi. Stwierdziła, że jeśli mam taką pracę to pracodawca powinien zwolnić mnie z obowiązku pracy i dać 100% pensji.tylko, że chodzi o mój kręgosłup, który najprawdopodobniej przeciazylam. Badań mi nie chce zrobić bo przeswietlenie nie wchodzi w grę ale zwolnienia też nie chce dać....
Paranoja. -
Anka1501 wrote:Hej dziewczyny
Byłam o 15 u ginekologa. Wyniki są ok. Poprosiłam dzisiaj o zwolnienie lekarskie ze względu na mój krzyż, powiedziałam jej o mojej pracy i sama stwierdziła, że taka praca jest nieodpowiednia dla kobiet w ciąży ale zwolnienia nie wystawi. Stwierdziła, że jeśli mam taką pracę to pracodawca powinien zwolnić mnie z obowiązku pracy i dać 100% pensji.tylko, że chodzi o mój kręgosłup, który najprawdopodobniej przeciazylam. Badań mi nie chce zrobić bo przeswietlenie nie wchodzi w grę ale zwolnienia też nie chce dać....
Paranoja. -
nick nieaktualnyTo dziwny te pan ginekolog twoj ! Powinna ci zaradzic albo idz do lekarza ogolnego i powiedz ze cię boli nadal krzyz i ci wypisze zwolnienie chorobowe .Zmien ginekologa chory jest .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:43
-
Jutro idę do ogólnego. Mojemu jak powiedziałam to się tak zdenerwowal, że chciał do niej iść. Jak coś to pójdę prywatnie. Ja bym chętnie pracowała ale to nie jest jakiś wymysl tylko mam silne bóle. Dziwi mnie to tym bardziej, że mam za sobą poronienie właśnie w czwartym mcu. Szefowa mówił, że się nie mam przejmować i wziąć zwolnienie od ogólnego.