Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mantissa jak już pochodzisz w tych legginsach to daj znac, bo też się nad nimi zastanawiam ale póki co dziś zamówiłam (również od futuro_style) zwykłe legginsy bezuciskowe i zimowe ocieplane. Jak dojdą to dam znać jak się sprawują
Okularki fajne - klasyczne, super że mają taki paseczek kolorowyja lubie jak w klasyce jest nutka szaleństwa
)) firmę Jai Kudo znam aczkolwiek nie współpracujemy z nimi.
A co do Twojej korekcji to niewielka
Mi imbir pomagał w pierwszych tygodniach, ale świeży wkrajany do herbaty. Bez niego nie dawałam rady ..
U mnie jak podsumowałam te badania to wyszło 210zł. Masakra .. dlatego umówiłam się na poniedziałek coby wydębić skierowanie na NFZ - oby się udałojak nie to zapłacę .. trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:22
-
nick nieaktualnymartafr wrote:staniczki sportowe są świetne, polecam również a na chorobę lokomocyjną dostałam od lekarza i mnie pomaga
http://www.doz.pl/apteka/p9273-Boiron_Cocculine_tabletki_na_chorobe_lokomocyjna_30_szt -
Mój nigdy nic nie mówi jak mam lenia.
właściwie to mam zawsze czysciutko ale jak mi się zdarzy leżeć do góry brzuchem przez cały dzień to nie komentuje
tylko się pyta czy obiad zrobię czy ma sam zrobić
kochany...
Krysti, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, ja dziś pomyślałam, że to tragedia mieć większy brzuch i piersi poza ciążą. Ja mam małe B i brzuch płaski, dlatego teraz mnie doprowadza do szału jak się schylam albo zegnę i mi cycki się na brzuchu opierają.
A to Boiron Cocculine można brać w ciąży? Jak tak to dzięki za radę.
Hehe, Krysti, dzięki.To taki poranny, przed jedzeniem, bo zawsze tak robię, żeby ze wzdęciem nie mylić.
martafr, ja też tak miałam, że mi babok na nfz nie chciał wystawić, bo nie ma wskazań, bo nie pracuję przy surowym mięsie itp. Ale taka była niemiła, że nie miałam siły i ochoty się z nią kłócić, bo cytologię miała mi robić. A teraz trochę za późno, żeby się gdzie indziej jeszcze na NFZ umawiać, więc już trudno, zapłacę. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:30
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mój nigdy nic nie mówi jak mam lenia.
właściwie to mam zawsze czysciutko ale jak mi się zdarzy leżeć do góry brzuchem przez cały dzień to nie komentuje
tylko się pyta czy obiad zrobię czy ma sam zrobić
kochany...
ogniazdko wylacznik się przyczepil specialnie to zrobil smial się
co za lobuz .To twoj facet super jest też
-
Krysti wrote:Ja sobie kupie sportowy bo mnie juz cycki tak urisly ze az się przerażam zeby juz nie byly wieksze a cyce bolą nadal jeju .
Sportowe są świetne na ciążędobrze, że mam takie. Kupiłam zaraz przed ciąża do biegania no i miałam zacząć chodzić na siłownię z kolegą z pracy, który trenuje kulturystyke. Tego samego dnia jak się umówiliśmy to się okazało, że w ciąży jestem
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jak zobaczyłam tę moją gine pierwszy raz a wiedziałam że to kobieta to mi gały wyszły bo normalnie stał przede mną facet z wąsami a jednak to kobieta, nie mogłam się skupić na tej wizycie[/QUOTE]
Haha, a to dobre. xD A może płeć zmieniała, co? -
martafr wrote:ja jak zobaczyłam tę moją gine pierwszy raz a wiedziałam że to kobieta to mi gały wyszły bo normalnie stał przede mną facet z wąsami a jednak to kobieta, nie mogłam się skupić na tej wizycie
Moja poprzednia ginekolog była taka bardzo "męska " ale wasow nie miała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Marta a Twoich dwóch lekarzy wie, że chodzisz do obu ? masz dwie karty ciąży założone ?
-
martafr wrote:prywatnie to wiadomo że mam kartę założoną a na nfz to mnie nawet o nic nie pytała ale chyba muszę też mieć skoro zanim zaczęłam chodzić prywatnie bywałam tylko na nfz, nie mam pojęcia, teraz chodzę tylko jak potrzebuję skierowanie , u mnie była taka dziwna sytuacja na początku ciąży że myśleli że poroniłam ale okazało się 3 tyg później że jednak nie więc nawet nie wiem jak ta baba to sobie wyprostowała
Zapewne kartę masz i tu i tu, skoro na NFZ chodziłaś od początku. Ja pitole mam nadzieję, ze da mi ten lekarz na NFZ skierowanie. Głupio trochę, bo nie byłam u niego od kwietnia ... i nagle zjawię się w 16tc i tylko po skierowanieale w sumie mam to gdzieś, powiem szczerze od progu, ze jestem w ciąży i, że przyszłam po skierowanie na podstawowe badania
no i usg niech zrobi bo sie martwie czy z dzidzią wszystko dobrze ..
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Dostałam skierowanie na WR i TSH. Lekarka zalecila tez zrobić HIV i HCV. Robicie może takie badania dodatkowe czy raczej nie?