Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi narobiłyście ochoty na ptasie mleczko no ale dziś już nie zjem
Co dł gin to ja mam swoją na nfz i chodzę do niej. 10 lat i zawsze mam na wszystko skierowania, cytologie co roku i nigdy mnie na nic nie naciagała nawet na swój prywatny gabinet. Wiem jednak, że to rzadkość i to mnie przerażaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:O matko! Co za straszne historie!
Ja właśnie rozpoczęłam na allegro batalię o kosz mojżesza ale wam nie pokaże jaki bo mi któraś sprzed nosa sprzątnieją jeszcze trochę i też zacznę licytować różne fajne rzeczy ostatnio oglądałam i są naprawdę ciekawe oferty: lokator, sterylizatory, a nawet butelki. Jak w miarę wcześnie zacznę, to do porodu uda mi się wyprawkę nabierać. Niech to nie zabrzmi tandetnie, my należymy raczej do tych który się nieźle wiedzie, ale ją jako zakupocholiczka uwielbiam licytację, wyprzedaże i tym podobne bo wtedy czuję adrenalinę
martafr lubi tę wiadomość
-
Ja miałam jeszcze niczego nie kupować ale ponieważ mam konkretne wymagania co do kosza to rozglądam się regularnie i akurat sie trafił dokładnie taki jakiego szukam i do tego jest z mojego miasta. Boję się tylko, że mnie poniesie fantazja jeśli chodzi o cenę. No nic, aukcja kończy się w czwartek wieczorem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio licytowałam przepiękną wyprawkę z Anglii, w kolorze beżowym dla dzieciaczka więc i dla dziewczynki i dla chłopca odpowiednia. ogrom rzeczy tam był no ale w ostatnich sekundach ktoś mnie przelicytował.
Za koszem mojżesza też się rozglądam
No i mecz własnie włączyliśmy. Oglądałam "ślubne wojny" na tvp1 już chyba z 10 raz i PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU rozryczałam się tak na końcu, że się dalej uspokoić nie mogę ... mąż się troszkę śmiał, że ta ciąża naprawdę sieje zamęt w mojej głowie -
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja ostatnio licytowałam przepiękną wyprawkę z Anglii, w kolorze beżowym dla dzieciaczka więc i dla dziewczynki i dla chłopca odpowiednia. ogrom rzeczy tam był no ale w ostatnich sekundach ktoś mnie przelicytował.
Za koszem mojżesza też się rozglądam
No i mecz własnie włączyliśmy. Oglądałam "ślubne wojny" na tvp1 już chyba z 10 raz i PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU rozryczałam się tak na końcu, że się dalej uspokoić nie mogę ... mąż się troszkę śmiał, że ta ciąża naprawdę sieje zamęt w mojej głowieto ładnie wyglada na zdjęciach a w realu także trza uważać .
-
nick nieaktualnynie mogę spać, przyjechali teściowie z dziadkiem i oznajmili mi że nie mogę już chodzić codziennie do babci, lekarz zakazał kontaktu ze względu na chemioterapię, niestety cytostatyki nie ulegają metabolizmowi i są wydalane z potem,łzami, moczem itp., pokazali mi jakieś artykuły z badaniami naukowymi od tego lekarza które mówią że domownicy przebywający z chorym wchłaniają te cytostatyki,że są na sedesie, klamkach, pościeli, narzutach, sztućcach,ubraniach, na wszystkim z czym chory miał styczność i zwłaszcza dzieci i kobiety w ciąży mają zakaz, jak chciałam z nią wejść na oddział tydzień temu by towarzyszyć jej podczas tych kilku godzin kroplówki z chemią to pytali czy jestem w ciąży i mi nie pozwolili
załamało mnie to bo nie wyobrażam sobie tego, mieszkamy od siebie blisko i codziennie u Niej byłam a właśnie od tej pierwszej chemii już nie chciała bym przychodziła, dziadek przychodził po jedzenie, teraz rozumiem dlaczego, 2 razy poszłam to nawet nie chciała buziaka dać, nie wiem jak to zniosę a jak ona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 01:48
-
Mi na brzuchu wlosy zaczely rosnąc tak się przygladam to sporo ich mam
Krysti mi też!
wczoraj rano musiałam jechać na pobranie krwi na czczo, a jak wstałam tak mi było nie dobrze i moj organizm sobie przypomniał, że jest w 13 tyg ciąży i nie wymiotował, więc może teraz?? myslałam, że nie dojade na tą krew!! no i okazało się, że jestem już 6kg na minusie w ciąży:)
jak któraś znajdzie fajną sukienkę dresową ciążową,w dobrej cenie to dajcie znać!! miłego dnia:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia a ja ju mysllam ze wloski mi tylko rosną
) oh bidulka slabo ci się zrobilo nie wstawaj szybko z lizka choc ja tez wstaje jak postrzał
kasia ja dzis szukam ubran w necie tez mam dosc juz tego pajacykowania w normalnych nic juz na mnie nie wchodzi i ciuchy sprzedam na alegro;) na przyszly rok kupie nowe po porodzie .
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:O matko! Co za straszne historie!
Ja właśnie rozpoczęłam na allegro batalię o kosz mojżesza ale wam nie pokaże jaki bo mi któraś sprzed nosa sprzątnie
Kosz mojżesza to super sprawa. ja sobie upatrzyłam taki śliczny z zieloną pościelą w sklepie w szpitalu w którym mam wizyty.
koszt koszta 149 zł
podstawka 99zł
pościel 99zł
czyli całe gównona którejś wizycie wyjade pewnie z tym koszem
ale jeszcze rozważam czy łóżeczko nie będzie bardziej funkcjonalne, bo mozną przewijak położyć na końcu.. a tak to osobny mebel przy koszu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 07:14
-
Ja zamówiłam wczoraj dwie sukienki dresowe ale nie typowo ciążowe. Są dopasowane tylko w biuście a potem puszczone luźno więc myślę, że się nadadzą. Dam znać jak przyjdą i jak będą warte uwagi to podam linka bo szkoda coś polecać jak tak naprawdę nie wiadomo co to będzie.
KASIAB lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Kosz mojżesza to super sprawa. ja sobie upatrzyłam taki śliczny z zieloną pościelą w sklepie w szpitalu w którym mam wizyty.
koszt koszta 149 zł
podstawka 99zł
pościel 99zł
czyli całe gównona którejś wizycie wyjade pewnie z tym koszem
ale jeszcze rozważam czy łóżeczko nie będzie bardziej funkcjonalne, bo mozną przewijak położyć na końcu.. a tak to osobny mebel przy koszu...
Ja mam ten luksus, że dla dziecka mam osobny pokój i tam będzie tradycyjne łóżeczko z przewijakiem i komoda dla malucha. Kosz chce postawić przy swoim łóżku na pierwsze miesiące bo nie chce dezorganizować swojej sypialni (może to samolubne ale niedawno robiliśmy remont i jest ona dla mnie perfekcyjna i chcę żeby została strefą dla nas). Także kosz do spania w nocy przy mamusi ewentualnie będę sobie z nim chodzić po mieszkaniu żeby mieć malucha na oku czy do teściowej trzy piętra niżej.