Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ale mi się dzień jakoś nieprzyjemnie zaczął najpierw miałam jakieś dziwne sny że krwawiłam i trafiłam do szpitala obudziłam się oczywiście zapłakana i zlana potem po czym oczywiście obudziłam się nieprzytomna a jeszcze w pracy z samego rana dostałam ochrzan zupełnie nie z mojej winy także nie ma jeszcze 8 a ja chcę żeby ten dzień się skończył...
-
martafr wrote:nie mogę spać, przyjechali teściowie z dziadkiem i oznajmili mi że nie mogę już chodzić codziennie do babci, lekarz zakazał kontaktu ze względu na chemioterapię, niestety cytostatyki nie ulegają metabolizmowi i są wydalane z potem,łzami, moczem itp., pokazali mi jakieś artykuły z badaniami naukowymi od tego lekarza które mówią że domownicy przebywający z chorym wchłaniają te cytostatyki,że są na sedesie, klamkach, pościeli, narzutach, sztućcach,ubraniach, na wszystkim z czym chory miał styczność i zwłaszcza dzieci i kobiety w ciąży mają zakaz, jak chciałam z nią wejść na oddział tydzień temu by towarzyszyć jej podczas tych kilku godzin kroplówki z chemią to pytali czy jestem w ciąży i mi nie pozwolili
załamało mnie to bo nie wyobrażam sobie tego, mieszkamy od siebie blisko i codziennie u Niej byłam a właśnie od tej pierwszej chemii już nie chciała bym przychodziła, dziadek przychodził po jedzenie, teraz rozumiem dlaczego, 2 razy poszłam to nawet nie chciała buziaka dać, nie wiem jak to zniosę a jak ona...
Witajcie, niestety tesciowie maja racje, ja bedac w poprzedniej ciazy, mialam chorego na nowotwor tescia, wozilam go do lekarzy, szpitali ale po chemioterapii kategorycznie znajoma lekarka zabronila mi z nim przebywac:( u nas nie skonczylo sie happy endem,tesc zmarl w lutym a ja na poczatku kwietnia urodzilam mu pierwsza wnuczke ktorej nie mial szczescia zobaczyc... Mam nadzieje, ze Twoja babcia bedzie zyc jeszcze bardzo bardzo dlugo -
Tak Lali kończysz pierwszy trymestr.
Ja mam dzisiaj zębologa i cholernie to przeżywam, potem z młodym do lekarza. Kaszel jak ze studni , oby tylko gorączki nie dostał. Wczoraj położyłam się wcześnie bo mnie tak brzuch bolał , że myślałam , że pogotowiem się skończy. Ale wzięłam kolejną nospe , położyłam się na brzuchu i mi przeszło. Koszmar. -
Krysti i tak nie moge szybko wstawac z lozka bo mi sie kreci w glowie:)a poza tym uwielbiam je:)) ale mnie wkurzaja te wloski szok! Ja dzisiaj zamawiam bryczesy i rurki na limone.pl tam jest fajna dresowa ale z napisami ktorych nie chcem:) chlebek z miodkiem i kakao na sniadanko, na obiadek pomidorowa z ryzem mniami:) oj ale macie koszmary, musicie sie przed snem relaksowac i pozytywnie nastawiac! Ja to mam takie sny z mezem w roli glownej, z pozniej trzeba realizowac na jawie:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
bryyy dziewczyny:)
wróciłam wczoraj d domu, wzięłam apap i położyłam się na godzinę, tak mnie głowa bolała, ale na szczęście przeszło koło 7 i dopiero wtedy zjadlam obiadokolację.
co do włosków to mi też rosną na brzuchu:D tam gdzie ma ta linia biec najwięcej:) pęsetą wyrwałam wczoraj bo mnie wkurzały:)
ostatnio też nogi w końcu oskubałam bo już wyglądały nieciekawie.
w domu mamy ciche dni. no trudno raz na ruski rok się zdarza.
dziś jak wygospodaruję chwilę lecę po okulary:) a jak nie to jutro na pewno:)
MANTISSA KRYSTI ładne te wasze:)
Krysti mogłabym mieć takie jak Ty te klasyczne tylko np już nie w czarnym kolorze:D podobaja mi się
dziś może też sobie jakieś legginsy zamówię bo tylko w jeansach chodzę a pasowało by już temu brzuchowi dać spokój
wczoraj poczułam młode,i to wcale nie w dole brzucha a w różnych jego częściach:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja niedawno w nocy coś poczułam jak leżałam na brzuchu. Nie mogłam spać, wierciłam się jak cholera i stwierdziła, że tylko pozycja na brzuchu może mnie uratować, nadal jest dla mnie wygodna ale jednak staram się jej unikać. I wtedy poczułam nisko w podbrzuszu jak by mi ktoś przejechał tak szybko palcem po brzuchu od środka. Aż mi się gorąco zrobiło. Nie twierdzę, że to było już to bo jest jeszcze baardzo wcześnie ale na pewno nigdy w życiu moje jelita czy inne organy wewnętrzne nie dały mi takiego odczucia. Tym bardziej, że na usg prenatalnym okazało się, że dzidziuś jest troszkę wyżej niż myślałam co by się zgadzało z miejscem w którym prawdopodobnie go poczułam. Ale powiem wam, że jeśli to było "to" to jest to strasznie dziwne uczucie i jakoś wcale mi się nie zrobiło z tym przyjemnie a wręcz troszkę przeraziło, wprowadziło taki niepokój bo jednak ktoś we mnie siedzi i się rusza!
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
a ja jeszcze nie czuję ruchów Groszka, jak mam spokojniejszą chwilę to wsłuchuję, czekam ale to jeszcze troszkę
Dzisiaj brykam po pracy na warsztaty Mamo to Ja, Hwesta jakby co ciemne długie włosy, będę w czarnych legginsach i brązowych kozakachbluzki jeszcze nie wymyśliłam
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam właśnie na allegro biustonosz bez fiszbin... Mam nadzieję, że będzie dobry bo moje biustonosze już mnie dobijają a nigdzie stacjonarnie nie mogłam znaleźć w moim rozmiarze takiego jakiego szukam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:34