Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam wizytę w piątek, jutro idę zrobić badania mitologię, mocz i WR mam nadzieję, że ok wyjdą zwłaszcza mocz bo ostatnio kiepski był. Tylko muszę pamiętać żeby rano nasiusiać do pojemniczka
chyba postawie go sobie na blacie w łazience to może go rano dojrzę
-
Po wizycie ok, wszystko wzorcowo i usg 27.10.
Dziś mogłam posłuchać kopniaków malucha ponieważ Pani ginekolog przyłożyła głowicę od ktg i to było cudne, choć dziecku się nie podobało ponieważ szybko uciekło w drugi koniec brzusia.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Anka1501 wrote:Kawa z cytryną
o feeee....
Dokładnie tak ale pomaga nawet na migreny. Czytałam o tym dużo w internecie i nawet teściowa mówiła ostatnio, że kawa z cytryną ratowała jej życie w ciąży, bo przecież proszków nie można brać .. Małą szklankę jakoś wypiłam ale ochyda -
nick nieaktualnyogarnęłam trochę mieszkanie, kurze, zmywanie, odkurzanie bo mąż rano przed wyjściem do pracy mówi że po powrocie musi poodkurzać bo trochę się już zaniedbało no to sobie myślę że już go wyręczę,śmieję się bo raz mam tak że wszystko w szafach, w szafkach w kuchni poukładałam,pomyłam,innego dnia mnie na okna naszło a teraz nic, leń totalny, prania sterta do prasowania, mąż codziennie szuka w niej skarpet ale nie narzeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:14
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka u mnie tsh jest badane na bieżąco, bo miałam za wysokie. Natomiast jeśli chodzi o WR, HIV, HCV, TOXO, różyczka - to będę teraz robić, bo dopiero na poprzedniej wizycie 3 tyg temu dostałam skierowanie. Za tydzien mam wizyte na NFZ zeby wydębić od lekarza skierowanie coby za badania nie płacić, bo jak podliczyłam to mi 210zł za wszystko wychodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja też przytyłam tylko kg więc można się dalej objadać hihi :Da później jak wystrzelimy na wadze to się za głowy złapiemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
No nieeee.
Napisałam tai długi post i mi zniknął.
W takim razie jeszcze raz, ale tym razem już w skrócie.
Wczoraj kupiłam sobie pierwszy staniczek sportowy, taki zwykły z ryniacza, ale bardzo wygodny.
I przyszły do mnie legginsy, te które zamówiłam, też z allegro od Futuro-Styl, ale ocieplane, z kieszeniami, o takie: http://allegro.pl/zimowe-ocieplane-legginsy-ciazowe-z-kieszenia-s-i4644042894.html
Bardzo fajny materiał i krój, tylko jeszcze brzusio chyba za may, bo mi panel lekko zjeżdża. Ale jeszcze z tydzień-dwa i będzie ok.
Co do łóżeczka, zdecydowanie nastawiam się na używane, można kupić naprawdę śliczne i w dobrym stanie za 100-200 zł. Tylko materac oczywiście nowy.
Hehe, co do chłopów to mój też się boi, że zgniecie Okruszka i na początku mówił, że nie chce mu pukać.Ale szybko mu to wyperswadowałam. xD
Okulary też noszę, od zeszłego roku, ale dalej nie mogę się przyzwyczaić, może dlatego, że noszę tylko na dwór. Mam wadę -0,5, ale w czwartek idę do okulisty na kontrolę. Okularki mam takie, firmy JAI KUDO, zapłaciłam za całość 370 zł, czyli dość tanio, bo szkła z antyrefleksami kosztowały tylko 90 zł. Za to u Karczewskiego jak patrzyłam, to same oprawki minimum 450
Zdjęcia bardzo robocze:
http://i62.tinypic.com/63uipi.jpg
http://i59.tinypic.com/2ykc3mc.jpg
Jako, że przez to wszystko zapomniałam, co chciałam jeszcze napisać, dorzucę wam jeszcze tylko dzisiejsze brzucho.
http://i60.tinypic.com/2yufvjq.jpg
Aaa, wiem co chciałam. Nie wiem kto wymyślił, że imbir pomaga na mdłości. Historia z wczoraj.
Jako, że zdarza mi się mieć chorobę lokomocyjną a miałam przed sobą perspektywę 2h w samochodzie stwierdziłam, że zapobiegawczo łyknę sobie herbatkę imbirową. To taka była skuteczna, że 15 minut później wisiałam nad kibelkiem. Tragedia. Dodam tylko, że mdłości w ciąży nie miałam wcale! Imbirowi serdecznie podziękuję.
I tego, ja też dopiero jutro idę robić badania na toxo, różyczkę, CMV, HCV i HIV. Bo ta lekarka u której byłam ostatnio powiedziala, że jednak byłoby dobrze, żebym zrobiła, bo wtedy lekarze w szpitalu przy porodzie będą wiedzieli na czym stoją. Niestety skierowanie od prywatnego, czyli jakby bez. Aż się boję ile jutro zapłacę. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:18
KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:ogarnęłam trochę mieszkanie, kurze, zmywanie, odkurzanie bo mąż rano przed wyjściem do pracy mówi że powrocie musi poodkurzać bo trochę się już zaniedbało no to sobie myślę że już go wyręczę,śmieję się bo raz mam tak że wszystko w szafach, w szafkach w kuchni poukładałam,pomyłam,innego dnia mnie na okna naszło a teraz nic, leń totalny, prania sterta do prasowania, mąż codziennie szuka w niej skarpet ale nie narzeka
martafr lubi tę wiadomość