Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:oczywiście można sobie sosik zrobić samemu ale ja to czasem zbyt wygodna jestem:) mam w domu jedną szafkę wypełnioną pomysłami, na, przyprawami, sosami w proszku, itp idt:D
a ja sobie własnie też sprawię teraz okulary odważne:) może nawet czerwone:)
całe życie noszę czarne, jedne miałam rude, piękne. więc zaszalejęa co mi tam:D
Ja też mam taką szufladę hihi
Czerwone! Czad!) ja mam takie nieokreślone fioletowe, od boku są trój kolorowe - w środku wrzosowy pasek a od wewnątrz są jaskrawo pomarańczowe - KOCHAM JE
Takie o : -
Hwesta to super, że wszystko jest dobrze !
Eweliśka - ja kupiłam sobie TRIVAGIN. Niby na infekcje intymne ale ginekolog powiedziała, że i na zaparcia dobre. Odkąd biorę załatwiam się codziennie ! A bez tego raz na tydzień -
Fasia wrote:
ciekawe jakie ceny okularów teraz są
ostatnio chyba ze 4 lata temu kupowałam:)
i co to za firma tych Twoich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIA zajebiste:D no właśnie coś takiego chcę
ciekawe jakie ceny okularów teraz są
ostatnio chyba ze 4 lata temu kupowałam:)
Dziękijestem w nich zakochana na zabój hihi
Kiedyś nie cierpiałam okualarów. Chodziłam w soczewkach kontaktowych. Znajomi nie wiedzieli, że w ogóle okulary są mi potrzebne, a odkąd mam te czyli od ponad roku soczewki miałam tylko dwa razy na ślubach
Ceny są różne. Nie wiem jak u Was. Nie markowe są tańsze, markowe startują od np bardziej znanych Ray Ban w granicach 500zł i w górę.. -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja mam Tommy Hilfiger - cena na sklepie 740zł za oprawkę. Ja oczywiście kupiłam taniej - zniżka dla pracownika
kurde co w tych oprawkach jest takiego drogiego??? taki niewielki kawałek plastiku i tyle kasy..... -
Robotka1 wrote:o kurde to za dużo:D ja dam maksymalnie 500zł ze szkłami:P to pewnie sobie mogę również z drutów sama skręcić takie binokle....
kurde co w tych oprawkach jest takiego drogiego??? taki niewielki kawałek plastiku i tyle kasy.....
Pytanie też jakie masz wartości - bo ceny szkieł są przeróżne.
Co w nich takiego? Materiały z których są zrobione - nie da się ukryć, że są dużo lepsze gatunkowo, niepowtarzalne wzornictwo, nie oszukujmy się też, że za markę trochę się płaci. Ja gdyby nie zniżka w pracy to bym się na takie nie zdecydowała. To dla mnie zdecydowanie za dużo -
nick nieaktualny
-
FASIU ja potrzebuję szkła z anty refleksem
u mnie to koszt w granicach 100-140zł
no nic może znajdę coś nie orginalnego:)
byłam na zakupach, 4 jogurty naturalne już są w samochodzie:) ale kiwi twarde to nie kupiłam:)
a umnie nie ma kreski, ani brzucha-no nic nie maKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ROBOTKA antyrefleks to podstawa
nie markowe też są bardzo ładne. Także na pewno coś znajdziesz i koniecznie się pochwal!
LILOE ja tam nie narzekam jak mam obiad od teściówgotować wtedy nie trzeba
Ok glowa zaczyna bolec co oznacza, ze za duzo komputera. Zegnam się więc :* -
liloe wrote:Laski ale kicacie z tematu na temat, widzę że rak, łóżeczka, lody i okulary na tapecie, a tu dopiero 16
My na "teges szmeges" zakazu nie mamy, ale...mąż się boi ze względu na moją nisko położoną szyjkę i jego rozmiary, żeby kolizji zbyt mocnych nie było. Radzimy sobie po swojemu i jest excitinggggg - świece, olejki do masażu, gra "Kochankowie". Nie narzekam, cudowna odmiana i emocje!
Okularów nie noszę, ale uwielbiam stylowe oprawki pięknie dobrane do buzi właściciela.
U mnie na obiad kotlety odgrzewańce od teściowej i sałatka warzywna, czyli na lenia - jutro coś wykombinuję, dziś korzystam z tego, że nie muszę, na a przecież "jedzenia się nie wyrzuca"
Ją na obiad dzisiaj kurczak pieczony, ziemniaki i surówka z kiszonego kapusty, zachcianka ciążowa
-
Ej laski ale żeby zrobić dziecku krzywdę to musieli by się najpierw przez tą szyjkę przebić dziwnym trafem:D
to nie jest fizycznie możliwe aby uszkodzić dziecko:D
ludzie w 40 tygodniu ciąży uprawiają seksy i nic się dzieciom nie dzieje:)
ja mentalnie przygotowuje sie do żeberek z sosem BBQKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypopatrzcie sobie, uśmiałam się w niektórych momentach ale prawdę mówiąc z moich starych zdjęć też pewnie koń by się uśmiał
https://www.facebook.com/pages/Stare-zdj%C4%99cia-polskich-celebryt%C3%B3w/713694858706823
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:32
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny