Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się tak ojadlam zupy brukselkowej ,ze za chwile i tak jeszcze talerz zjem taka pyszna ,zupy mogę jesc co dziennie i ciemne pieczywo bułeczki mmmm moj tez zjadł dwa talerze mówi ze pyszna zupka haha
) mówi ze jak w ciazy jestem to to lubi bo jemy duzo warzyw
hihi od mięsa totalnie mnie odrzuciło nie mogę na samą myśl mi nie dobrze zarazilam się ostatnio i nawet podtrulam Mieskiem u Włochów bleee ochyda !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:A ja podkarpacie. Niedaleko rzeszowa. A niedlugo juz rzeszow
wiec tez na koncu swiata
moja mama pochodzi z Dnowa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:19
Amy lubi tę wiadomość
-
Grupa to BBF
łatwo znaleźć
Ja jestem z Opola. Ale jeśli nie umówimy się nad morzem to chyba nie będę mieć problemu żeby dojechaćzawsze możemy się umówić jakoś na weekend i ja chętnie męża zabiorę i jeszcze sami skorzystamy z wyjazdu. Zobaczymy w przyszłym roku
ale naprawdę byłoby super się zobaczyć!
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zaproponowałabym Arkadię niedaleko Nałęczowa, to w sumie tak po środku dla wszystkich, cudowny park, można pospacerować a i zjeść jest gdzie jakby co
nocleg pewnie też bez problemu
może być z ale może być też bez tatusiów, jak ustalimy i jak kto woliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:26
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Moge pic wodę gazowaną bo mam małą buteleczkę no i się czaje na nią
Podobno jak sie pije w ciazy wode gazowana to dziecko ma potem kolki..ale ja w to nie wierze.. Tzn dziecko ma kolki i tak i tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:26