Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RUDZIA to natura... Termin porodu jest orientacyjny, dlatego 2 tyg w tył czy przód jest ok. A jakie miałaś cykle? Jak powyżej 28 dni to juz mozna przenosić ciaze... Przenoszone dzieci rodzą sie z długimi paznokciami i pomarszczona skorka, tak słyszałam
Trzeba podpytać WERE jak jej Sara. Nie wstawiała zdjęcia, nie?
Przeczytaj opis pod swoim suwaczkiem :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 00:01
-
GOSHA no ja mialam cykle co 28 dni wlasnie od czasu do czasu wypadalo mi 27 albo 29 ale rzadko.. przez ostatnie miesiace przed zajsciem bylo regularnie co 28.
Boje sie ze Sofia bedzie duza, gdzies czytalam ze juz dzieci nie rosna na tym etapie ale tez spotkalam sie z opinia ze jednak rosna ;/ .. -
nick nieaktualnyWody mi odchodza leci strumien ja stoje i sie ciesze
zaraz na ip jadziem
trzymta kciuki dobrze ze sie wyspalam
Rudzia, Gosha, Aguś86, mantissa, mf, Fasia, misia83, Ida, 88macola, Eweliśka, Angela89, KasiaKwiatek, adk_1989, Lwica, Justinka, Klaudia90, maggie86, MartaAlvi, Ewelcia, Ulka84, Militta110816, liloe, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ale happy jestem ze to juz sn urodze:D
Skoro Ignas taki duzy to moze beda chcieli Ci cc zrobic? Patrzac tez na Twoje problemy wczesniejsze..
Ale zycze zebyc urodzila naturalnie!Krysti lubi tę wiadomość
-
Wow KRYSTI to juz niedługo swojego Ignacio będziesz tulić w ramionach! Trzymam kciuki za bezbolesny rozwoj akcji
bede spr podczas karmien jak tam situejszon
Trzeba KWIATKA obudzić na słowa go, go...Krysti, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę w domu czekam na akcje skurcze przestały byc ale wody odchodzą co 3 min powiedzieli ze moge przyjeżdzać teraz i ze dadzą mi coś na skurcze zapytali czy wody czyste mowie ze tak dziecko się rusza tak i mowi ze jak chcem moge w domu zostać i poczekać na skurcze regularne mowiemdomniej ze w domu zostanę i bede się obserwować gdyby coś sie działo złego , czekam na skurcze
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIde przespie się lepiej sile miec
w lozku mam podkład pod dupą duża podpache i leze na pół siedząco i Ignas się rusza
Hardcore bede
nie boje się porodu
dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 02:15
mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość