Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:30
Lwica, Lali, mantissa, iwonka1077, Ulka84, Gosha, Amy_, 88macola, CzaryMary, Aguś86, Krysti, Fasia, Zima, misia83, Ida, Eweliśka, Angela89, Jaga, Bambi85, KasiaKwiatek, adk_1989, liwi, Justinka, Klaudia90, maggie86, MartaAlvi, Ewelcia, Militta110816, lysinka lubią tę wiadomość
-
mf wrote:ja juz pisalam, dla mnie 13 zawsze szczesliwa
Dla mnie tez, polowe życia mieszkałam po 13tka:)))
Hehe śmieli sie już ze u nas rodzinka z samymi nietypowymi datami ja urodzona 1go kwietnia a moj syn 13go hihi
Mamuśki pytanko mały karmił sie ok 7 wieczorem teraz śpi jak susel powinnam budzić Jo na karmienie czy dać mu odespać ciężki dzieńmf lubi tę wiadomość
-
No dzis rodzice na miasto mnie wyciagneli tak sie za nimi nalatalam ze padam na pyszczek
a spojenie mnie tak strasznie boli ze chodzic nie moge. Jak to nie pomoze to juz nic Jej nie wypcha na ten swiat chyba
Lwica, Gosha, mf, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
RUDZIA nue trać tyle energii na długie spacery, będziesz potrzebować lada dzien duuuzo siły zeby wypchnąć swoja córę na świat! Dla tego uparciucha forumowego zrobimy tutaj wielka fiestę jak w koncu pojawi sie po drugiej stronie brzucha
Ja stawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 23:49
Rudzia, mf, Eweliśka, KasiaKwiatek, maggie86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:LWICA, MF gratuluje mamusie!!! Tulcie ile wlezie te swoje cudeczka!
Gosha ja to chyba nie zasnę z wrazanienia nie mogę przestać sie na niego gapić) ciagle nie mogę uwierzyć ze moj
)
Jak sie urodził to z mężem sie poryczelismy ze szczęścia heheGosha, Rudzia, mf, Eweliśka, KasiaKwiatek, maggie86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
GOSHA wiem ze sily beds mi bardzo potrzebne ale kurcze chce uniknac tego wywolywania
zgaga mnie strasznie meczy od 2 dni ;/ a Fia ma gdzies zle samopoczucie mamy i jeszcze doklada swoje "kopniaki"
codzienie dostaje po kilka widomosci czy juz urodzilam to tez juz meczy strasznie..
-
LWICA I nie myśl ze to tak łatwo minie matka! Mój dzisiaj w nocy 4 tyg skończy a ja nadal patrzę na niego jak w obrazek i przyznaje ze nie raz łezka płynie ze szczescia... To juz chyba nie hormony tylko LOVE, LOVE, LOVE!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 23:52
Rudzia, Lwica, mf, KasiaKwiatek, maggie86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ejj ale tak serio... czym moze byc spowodowana az tak przenoszona ciaza? wiem kiedy mialam owu i regularne cykle mialam a mimo to Ona nie wyszla o czasie.. o co moze chodzic?
Dobrze ja karmisz, fajnie jej w twoim brzusiu..
Maxi mamuśka z Belly urodziła w zeszłym roku Gabiego w 41+6tc
Także kto wie moze jutro twoja kolej !!!Rudzia lubi tę wiadomość