Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka mnie też zaczęło piec przy sikaniu parę dni temu ale wyczytałam ze to normalne w połogu... w sumie to już mi przechodzi. ale odczuwam ból w cewce moczowej.. nawet jak dotykam to odczuwam ból.. ale już minimalny ale to przez porod. Nie wiem czy to powinno boleć i pic po cc
-
Amy_ wrote:mały masochista!
Olek też wyciąga gałązki i się telepie aż warga lata
Kurde mam dylemat bo miałam 50 mleka sciagnietego i zjadł teraz a ja co muszę chyba ściągnąć z cyca a myślałam że dopcha się cycem?? sciagne może trochę i już ... -
Amy_ wrote:Iwonka ja się nei znam na dokarmianiu.. Karmię tylko z cyca oczywiście na żądanie jak król zechce
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Cuś tu mało zdjęć ostatnio! nie rozumiem tego. Forum schodzi na psy
A tak w ogóle to już dzisiaj waga pokazała 70 kg więc już 11 kg poszło! jeszcze 3 i będziemy w domu
Ostatnie podrygi brzuszkowe. Kilka godzin przed porodem
Cenzura!!!!!!!! pierwszy cyc
Nasz pierwszy leniwiec
Aguś86, iwonka1077, Eklerka, Agusiek89, Rudzia, mantissa, mf, Lali, Gosha, 88macola, Krysti, Fasia, Zima, misia83, Eweliśka, KasiaKwiatek, Justinka, maggie86, Ewelcia, liloe, lysinka lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Amy hihihi
Mąż poszedł córkę spać położyć i chyba też się uspal sam bo pół godziny już go nie ma hehe
Idę ściągnąć mlesio i pewnie też spać pójdę
ja już też bym poszła spać, ale dzisiaj Olek był całły dzień na rękach i mam swoje 5 minoczy mi sie kleją, ale jutro znów mogę nie znaleźć czasu na forum więc wolę sobie teraz posiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 22:38
iwonka1077, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja już też bym poszła spać, ale dzisiaj Olek był całły dzień na rękach i mam swoje 5 min
oczy mi sie kleją, ale jutro znów mogę nie znaleźć czasu na forum więc wolę sobie teraz posiedzieć
-
Dziewczyny ja ze szpitala pisze
Pochwalić sie nasz syn Nicholas urodził sie dzisiaj o 9.30 rano przez CC, niestety za duży i złe przekręcony na pośladkowy naturalny
Waga 3862g w41+2tc
Jest cudowny, karmił sie z piersi już 2razy jak narazie tylko zrobił smółkę za to duuuza, teraz śpi jak susel))
Wychodzimy w środę popołudniu i jak będzie czas postaram dwie pochwalić moim cudem:)))
CC nie było takie złe jak sobie wyobrażałam już wstałam i chodzę do toalety mieniąc podkłady jeszcze mam cewnik ale ściagają jutro także jutro pierwsza próba sikania) co nie będzie tak le tyle siąść na kibelek i uczyć mięśni bucha to będzie wyzwanie.
W szpitala nie jest złe dbają tu o mnie, pyszne jedzenia -dziś miałam kurczaka ryż warzywa ciasto ciastka sok jabłkowy i lody)) i to tylko na obiad:)))dostarczają regularnie tabletki przeciwbólowe także nie mecze sie.
Maź jest przecudowny -jak do tej pory zmieniał pieluszki, nosił, podawał do karmienia aż strach poszedł do domu właśnie i Zostalam sama, jutro wraca o 9. Szerzej opisze jutro bo Nikus cos dobie pod noskiem mruczy))
Jestem szczęśliwa))
Ps. Gratulacje dla nowych mamusiek:)))iwonka1077, Rudzia, mantissa, Lali, Gosha, 88macola, Aguś86, Krysti, Fasia, Zima, misia83, Eweliśka, Angela89, Bambi85, Jaga, KasiaKwiatek, liwi, Justinka, PsotkaKotka, maggie86, Ewelcia, MartaAlvi, liloe, lysinka lubią tę wiadomość