Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRatunku!
Nie poznaje mojego dziecka, od nocy ciągle ulewa marudzi. Dziś od 14 spała może z godzinę.Zmniejszyłam jej porcje jedzenia dalej ulewa. Teraz dałam jej mleko z zagęszczaczem to nie chciała pić. Idzie zwariować. Czyżby miała skok rozwojowy ? Jeżeli do jutra tak będzie to idziemy do lekarza bo te ulewania mnie do wariacji doprowadza.
Dodatkowo mam dosyć już @. Krwawię gorzej niż w połogu.
Mam dziś serdecznie dosyć. Jeszcze musiałam dziś do dentysty jechać bo w nocy ząb mnie bolał.
Modlę się aby dziś noc była spokojna że będzie zmęczona po całym tym dniu. -
nick nieaktualny
-
Hej Hej:)
Gratuluję nowym mamusiom:*
Melduję się już z domku. Wypuścili nas dzień wcześniej za dobre sprawowanie.Pomijając trudy porodu, mamy się dobrze, szew mocno ciągnie chwilami, choć ładnie się goi, ale daję radę chodzić. Arturek jest słodki, pięknie ssie cycusie od pierwszych godzin życia, nie dokarmiamy, piersi już pełne mleka:)
Dzięki temu, że poród w 99% odbył się naturalnie, hormony działają jak trzeba. Szkoda tylko tej końcówki, ale maluszek mi wszystko wynagrodził.
Potem Wam pokażę mojego mężczyznęJest piękny i taaaki długaśny
Krysti, mimka84, KasiaKwiatek, shimmer_lip, Angela89, Aguś86, Ida, Eweliśka, 88macola, Rudzia, mantissa, Fasia, Ewelcia, misia83, CzaryMary, liwi, maggie86, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ło matko Angela współczuję. Wszystko na raz. Jak mała daje radę tak bez snu tyle godzin...może to faktycznie skok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Gosha ja to dopiero wyrodna, bo od jakiegoś tygodnia piorę młodego ubranka razem z naszymi, w normalnym proszku....żyje i ma się dobrze, pewnie niektóre mnie potępią, a co mi tam.
na stos!
mimka84, Fasia, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
A ja wyrodna matka, bo przed porodem uprasowałam wszystkie ubranka, a teraz już nie prasuję
Sorry, ale 4-5 brudnych kompletów dziennie razy 3-4 dni i do tego dwójka dzieci. No way! No time!
mimka84, Amy_, maggie86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Mój przy wypisie miał 3040 a po 2 tygodniach 3440 wiec u mnie to było 400 gram, ake od wagi urodzeniowej tylko 200 i sie martwię ze za malo...a gdzie go ważyłas? U pediatry? Bo skoro nic nie mówili to pewnie ok
nie za małou mnie była dzisiaj położna i ja na wypisie też miałam 3040 urodzeniowa 3280 a dzisiaj po 12 dniach rowne 3500 na golasa
Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj podalam mlodemy 2 razy 3 kropelki espumisanu.
Nie poznaje Olka!
Nikt mi się nie drze w niebogłosy!
Oddajcie mi mojego rozdarciuchaJutro mu ich nie podam!
a tak na poważnie - ogromnie się cieszę jak nie muszę patrzeć na jego cierpienie. Chwała Panu za dobrodziejstwa farmaceutyczneFasia, Gosha, Aguś86, iwonka1077, Eweliśka, mantissa, CzaryMary, Angela89, KasiaKwiatek, maggie86, Ewelcia, mimka84, liloe, lysinka lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:A ja wyrodna matka, bo przed porodem uprasowałam wszystkie ubranka, a teraz już nie prasuję
Sorry, ale 4-5 brudnych kompletów dziennie razy 3-4 dni i do tego dwójka dzieci. No way! No time!
polałabym was benzyną ale szkoda benzyny
Fasia, Aguś86, Eweliśka, maggie86, mimka84, liloe lubią tę wiadomość