Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLwica i mf gratuluje Wam, super ze tulicie swoje malenstwa.
Lista coraz krotsza
Krysti powodzenia !
A nam zageszczacz ktory miałam ze szpitala uratowal noc, mala łaskawie zasneła o 21,30 a obudzila sie o 1 a pozniej o 5,dzis idę do apteki i kupuje zagęszczacz .Bede bynajmniej co 2 karmienie jej dawac mysle ze za duzo jedzonka ona potrzebuje i nie umie sobie jeszcze z nim tak dobrze poradzić.
A pisałyscie o herbatce koperkowej podajecie ja dziecku czy same pijecie ? IMkupiliscie ja w aptece czy gdzie ?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KRYSTI jedz i nie czekaj. Jak wody Ci tak chlusnęły to oznacza ze odeszły, jak sue sączą to inna sprawa. Nie bój sie kochana, myślami Cie wspieramy, myśl tylko o tym jaka nagroda bedzie przytulenie synka, 9 miesięcy na to czekałaś.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Hehe miewam to sami z tym odkladanieM. A niech lezy. U mamy najlepiej
poddajesz sie z cycami?
Nie, nie poddaje się tylko w nocy to nie ma sensu bo on się więcej bawi, nie najada się, a co a tym idzie nie śpi, a ja razem z nim. Także w nocy butla. Może dziś użyje laktatora, zobaczy się -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Użyj, uzyj Laktatora, bo jak będziesz dawać w nocy butle z mm to z biegiem czasu swojego mleka będziesz miała coraz mniej.
Ale ja po butli dostawiam do jednego cyca jeszcze na jakieś 5-10 minut, ile zechce pomemłać. To też zajrzy laktacje? -
nick nieaktualny
-
Dziś pierwsza noc w swoim łóżku i czuje się super.
Mały ładnie je z cyca i sporo śpi.
Małe sprostowanie -długość Natana to 60cm
Weszłam dziś rano na wagę, prawie trzy doby po porodzie i jest -10kg!!! Jeszcze 11 i będzie waga sprzed ciążyIda, KasiaKwiatek, Eweliśka, CzaryMary, Gosha, Amy_, misia83, Klaudia90, Fasia, Lali, Aguś86, mantissa, maggie86, mf, iwonka1077, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość