Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:A moja awantura od godziny o noszlenie...
A moja o nienoszenie. Najlepiej jej się leży w łóżeczku. Jak ją wzięłam na ręce to tak się prężyła że musiałam odłożyć.
Gratulacje dla wczorajszych mamuś.
Krysti powodzenia!
Krysti, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica, mf - ogromne gratulacje!
Krysti - powodzenia!
Ja wczoraj popołudniu wyszłam ze szpitala, ale bez małej:( Niestety psychicznie po porodzie i że małą mam tylko na 3h/ dobę niemogę się pozbierać. Ale wierzę, że jak będzie juz z nami to będzie lepiej - najpóźniej w przyszłym tygodniu powinna być w domku.
Po za tym Robotka lub Shimmer proszę o dopisanie imienia mojej córeczki bo będzie ANIELKA - była to jedyna z opcji ale po wydarzeniach z dnia porodu i po, oraz z racji tego, że wygląda jak aniołek to imie najbardziej do niej pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 09:30
Krysti, Ida, Fasia, CzaryMary, Angela89, misia83, Lali, liwi, Aguś86, Eweliśka, sylvia007, mf, iwonka1077, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Lwica, mf - ogromne gratulacje!
Krysti - powodzenia!
Ja wczoraj popołudniu wyszłam ze szpitala, ale bez małej. Niestety psychicznie nie mogę się pozbierać. Ale wierzę, że jak będzie juz z nami to będzie lepiej - najpóźniej w przyszłym tygodniu powinna być w domku.
Po za tym Robotka lub Shimmer proszę o dopisanie imienia mojej córeczki bo będzie ANIELKA - była to jedyna z opcji ale po wydarzeniach z dnia porodu i po, oraz z racji tego, że wygląda jak aniołek to imie najbardziej do niej pasujeJustinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:No mój też jest wcześniakiem. No ale wcześniak wcześniakowi nie równy. Moja pediatra powiedziała, że skoro ma ładną wagę już ponad 3 kg, a termin porodu minął, to nie trzeba go traktować pod wszystkimi względami jako wcześniaka. Ładnie je, ssie, jest aktywny, nie ulewa, wg niej jest normalnym dzieckiem pod tym względem. Dlatego powiedziała, żeby nie wybudzać.
Czyli co moja jest nie normalnym dzieckiem? Żadne dziecko nie jest równe sobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny