Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halo! U nas dziś piękna noc.
Przerwy między karmieniami 3, 45 h, 2, 45 h i 3, 15.
Ogłaszam to sukcesem. I bardzo fajnie, bo rano mlody budzi się od 3 dni nie z głodu tylko tak po prostu otwiera oczka i sobie gmera i potrafi jeszcze z pół godzinki, godzinkę poleżeć i dospać.
I właśnie zjadł, się nachapał i też wszystko chlust zanim go podniosłam.Angie, to tak nie do końca, że bez sensu karmić bez zagęszczacza, bo przecież jednak nie wszystko się ulewa. Gdyby tak było to mój by tak nie przybierał bo ulewa bardzo często (chociaż ostatnie dni, tfu, tfu, jakby rzadziej.
Mój pediatra powiedział, że dopóki przybiera to nie trzeba nic z tym robić.
Ida, Krysti, Aguś86, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Krysti super że to juz, trzymam kciuki by poszło po Twojej myśli,przytulisz dziś Ignasia:)!!!
Lwica,Mf gratulacje dla Was i Waszych małych skarbów!!!
Justinka Anielka przepiękne imię,wszystko się ułoży.
Weronika Sarcia śliczna perełka:)mf, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
Piekna Sarcia
Angela moja Pola nie byla wczesniakiem a strasznie ulewala, nie pamietam jak dlugo ale musielismy uzywac zageszczacza, bo inaczej to wszystko lecialo z niej.
Krysti dzis pewnie Ignas bedzie na swiecie
Justinka piekne imie, bardzo Ci wspolczuje, ze widujesz Anielke tylko 3 godziny dziennie, a lekarze mowia kiedy bedzie mogla wyjsc do domu??Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
A powiem wam, że zostawiłam dzisiaj Nine rano z teściową, bo odwiedziłam Gabi do przedszkola. Jak wróciłam to Ninka cos tam marudziła, a jak ją wzięłam na ręce to się od razu uspokoiła i tak sie wtuliła i patrzyła mi prosto w oczy! Myślę, że tęskniła za mną
maggie86, Ida, liwi, Fasia, Gosha, iwonka1077, mantissa, KasiaKwiatek, mimka84, misia83, lysinka lubią tę wiadomość
-
ANIELKA
Od dziecka mówiłam, że tak nazwę córeczkę, a jak przyszło co do czego to zapomniałam buuuuu! Ale mi przypomniałaś, no nieee!!! Trzeba pyknąć drugą córeczkę
maggie86, Eweliśka, Fasia, Gosha, CzaryMary, mantissa, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy brakowało tu Twoich sesji,Brzuszek miałaś cudny pod koniec, aż stęskniłam się za swoim mimo że był ogromny, no i Olek super leniwiec:)brakuje zdj. jak go lejesz po dupie;)
Ja od tego tyg. ćwiczę w domu tak od 30min do 1h a w następnym chciałabym juz 2 razy w tyg chodzić do trenera , zapisałam się nawet ale zobaczymy jak z tym wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 10:14
Eweliśka, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Piekna Sarcia
Angela moja Pola nie byla wczesniakiem a strasznie ulewala, nie pamietam jak dlugo ale musielismy uzywac zageszczacza, bo inaczej to wszystko lecialo z niej.
Krysti dzis pewnie Ignas bedzie na swiecie
Justinka piekne imie, bardzo Ci wspolczuje, ze widujesz Anielke tylko 3 godziny dziennie, a lekarze mowia kiedy bedzie mogla wyjsc do domu??
A jak Poli dawałaś zagęszczacz bo przeczytałam ze jak karmi sie piersią to można podawać przed teraz daje jej w butelce z moim mlekiem -
Amy_ wrote:A ja dzisiaj zaliczylam 10 min ćwiczeń na mięśnie brzucha!!
10 min to powinna być rozgrzewka ale na początek wystarczy.
Matki obrodzone ćwiczycie czy nie???Amy_ lubi tę wiadomość
-
A ja zrobiłam się jakaś taka chuda, że patrzeć nie mogę ;/ Nogi i ręce jak patyki, brzuch niby płaski, ale zero mięśni, taki flak. Od porodu się nie ważyłam, ale jestem pewna, że jest mnie niż przed ciążą kurde.! Mój kompleks chudości powraca ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 10:19
-
nick nieaktualnyAle mam wielkiego wku..wa od wczoraj, pies mamy zrzucił mi mojego głównego laptopa ze stołu, dysk zjeb..ny,matryca, mialam tam wszystko, zdj. i filmy małego od urodzenia, nie zdążyłam ich jeszcze skopiować na zapasowy dysk zewnetrzny, do tego moje prace naukowe itp., chyba wszystko przepadło. Najlepsze że pies spierdzielił i nie pokazuje sie w domu, na podwórzu sie ukrywa bo wie co zrobił
-
Maggie może uda się to odzyskać? Ja piernicze, my wczoraj myśleliśmy ze przez przypadek usunęlismy zdjęcia z porodu i się poplakalam z żalu.. Ale się znalazły. Oby i u ciebie tak było!
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Maggie może uda się to odzyskać? Ja piernicze, my wczoraj myśleliśmy ze przez przypadek usunęlismy zdjęcia z porodu i się poplakalam z żalu.. Ale się znalazły. Oby i u ciebie tak było!
-
Zrobiłam wczoraj to
http://ktougoscimoichgosci.blogspot.com/2015/04/napoleonka-na-krakersach-bez-pieczenia.html
tylko o jedną warstwę więcej niż w przepisie, czas tyle co gotowanie budyniu aa jest pyszne polecam:D
nie ma tam nic nadzwyczajnego więc pewnie można przy karmieniu:DKlaudia90, Angela89, maggie86, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość