Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZlapalam godzinna drzemke z syneczkiem:-) działa cuda
I zauwazylam ze krostki zbladlyjuppi
Krysti - dajesz, dajesz nie przestajesz !!
Maggie - wspolczuje zepsutego komputerawscieklabym się. Mam jednak nadzieję ze spece cos poradza.
Co do ćwiczeń to ja bardzo bym juz chciała cos działać ale chyba po cesarce jeszcze nie możnajak to jest ? Wiecie ?
Wera - Sarunia jest cudowna !!!!!
Justinka - Anielka to piękne imięmoja siostrzenica tak sie nazywa
Eweliśka, Krysti, mantissa, maggie86, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czary nam babeczka na sr mówiła że jak rana się nie paskudzi i nie boli to i po cc można szybko wrócić do ćwiczeń
i ogólnie im szybciej kobiety wracają tym lepiej bo jakieś hormony nam jeszcze pomagają po ciąży i efekty sa lepsze i szybsze a potem moze być trudniej
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Aaa... I dzisiaj robie to zielone ciasto ze szpinaku co zapodal ktoś tu przepis ostatnio o tej wdzięcznej nazwie leśny mech...
mniamu... Idealny dla matki karmiącej, tyle szpinaku!!!
KRYSTI jak sytuacja? Jak przestaniesz nadawać z łóżka to rozumiem ze rozpoczęlo sie na dobre?!
O jak miłoja zapodałam niegdys:)
A kto mi zrobi takie?
1. Noc w domu za nami. Karmienie co 2h, jedno przewijanie. Mało płaczukocham moje dziecko.
Na razie śpi z nami ale rozważam by go odłożyć i porządnie sie wyspać.
Smółki sie skończyły. Zaczęły sie prawdziwe kupy:P używam wody i wacików, chusteczką tylko wykanczam. Idzie sprawniej i oszczędniej.
Dziś 1 kapiel w domu:) Boimy sie troszkę.
Mąż mi pomaga,nosi, podaje, przewija tez czasem,
bo po cieciu ledwo sie ruszam. Dzisiaj wałówka od mamy i teściowej. Zyc nie umieraćMoje jedyne zadanie na dzis wg męża to jeść, żeby wykarmić pisklaka x 150.
PS. Maly tak cudnie pachnie mlekiem<3
Miłego dnia i powodzenia dla nierozpakowanych:) może uda mi sie cos nadrobicAngela89, mantissa, CzaryMary, maggie86, Krysti, Eweliśka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha i mam pytanie z kategorii : glupie pytania hwesty
jak dzis bede szla sama na spacer, to z klatki z bloku wychodze najpierw ja tylem i wozek po mnie czy najpierw wozek pozniej ja?
Ewelcia, maggie86, Aguś86, CzaryMary, Eweliśka, Ida, Klaudia90, KasiaKwiatek, Gosha, liwi, Agusiek89, Fasia, Amy_, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hwesta też się nad tym zastanawiałam ale tersx po cc nie musze sobie zaprzątać łym glowy:-P
Amy skąd wiedziałaś ze u Olka to problem z brzuszkiem? Kurde zastanawia mnie zachowanie Filipa bo jak leży w lozeczku to starsznie sie prezy, marudzi, ma zamkniete oczy i płacze:|teraz go wzięłam na łóżko i orzytulilam to jest cisza... Czy na oproblemy z brzuszkiem nie jest za wcześnie u 2 tygidniowego wczesniaka? -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Aha i mam pytanie z kategorii : glupie pytania hwesty
jak dzis bede szla sama na spacer, to z klatki z bloku wychodze najpierw ja tylem i wozek po mnie czy najpierw wozek pozniej ja?
A seks mnie trochę bolał pierwszy raz. A to było już po wizycie kontrolnej 6-7 tygodni po porodzie. -
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Angela ja dostałam okres po 7 tygodniach. Trwał aż 10 dni i przez 5-6 dni lalo się mega mocno. Chyba jeszcze się oczyszczalo po połogu. Kolejne były już 4-5 dniowe i normalne.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Aha i mam pytanie z kategorii : glupie pytania hwesty
Najpierw idzie Alicja i przytrzymuje Tobie drzwi. Potem idziesz Ty a na końcu jedzie wózek
Ja chyba bym u mnie wyszła pierwsza tyłem. Kiepskie drzwi u nas na klatce.maggie86, hwesta, Lali, Eweliśka, Ewelcia, Angela89, Anka1501, KasiaKwiatek, Gosha, Aguś86, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn ktore maja juz pierwszy raz za soba po porodzie
Strasznie sie go boje, ze bede tam w srodku wiecie... luzna czy cos, ze nie bede czula za duzoJak to jest?
a odnośnie pytania o wychodzenie to zalezy jak Ci wygodniej wg mnie, no chyba ze masz szemraną okolice to wyszłabym ja pierwsza, luknęła czy nie ma jakiegoś kiepskiego towarzystwa w poblizu,tudzież porywacza i dopiero potem wózek z dzidziąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:19
Ewelcia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli jest szansa na satysfakcje z seksu po porodzie
Ja juz jem obiad, dopoki mala spi, bo wstanie za 40 minut i bedzie przebieranie, karmienie, szykowanie na spacer, spacer i bedzie 15 pewnie
Macierzynstwo uczy przewidywania,planowania i organizacji ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:28
maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny