Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:mam ciut nadziei ale sprawdzałam, przekładałam do innego komputera dysk i zrypany,może jak oddam do specjalistów do spróbują coś odzyskać ale marne szanse,załamka
oni mają swoje sztuczki
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
WERA Sarcia jest prześliczna!!!! Jeszcze raz gratuluje i duży buziak od cioci Małgorzatki i Kubusia!
A ja odprowadziłam pierwszy raz od porodu starszaka na przystanek, moja kolej. Maluszek został w domu, i tak jak u Ciebie SYLWIA, po powrocie wyraźnie wyczułam ze tęsknił! Starszak znowu miał 15 minut tylko z mama, nic wiecej do szczescia mu nie trzeba... A ja wracałam bardzo wolnym spacerkiem, tez miło pobyć chwile bez tej małej zawieszki mojej szyjnej
A mnie dopadł poporodowy efekt jojo, na własne życzenie bo bardzo miałam jadłam po porodzie, brak apetytu. Wiec organizm w koncu zaczął akumulować tłuszczyk, potrzebny do producji mleczkaale znowu jem dobrze, pijd wiecej i spacery obowiązkowe 2 dziennie. Zaliczyłam 2 treningi z Ewa Ch. i kilka serii brzuszków. Czuje ze ciało moje jeszcze nie do konca doszło do siebie, wiec tempo musze troszke zmniejszyć
-
maggie86 wrote:taka jest teraz ta technologia ze wszystko w 5 sekund może się zjeb..ć, moja mama ma nasze filmy i zdjęcia do dzisiaj a my gów..o bedzięmy miały za te naście lat
-
Aaa... I dzisiaj robie to zielone ciasto ze szpinaku co zapodal ktoś tu przepis ostatnio o tej wdzięcznej nazwie leśny mech...
mniamu... Idealny dla matki karmiącej, tyle szpinaku!!!
KRYSTI jak sytuacja? Jak przestaniesz nadawać z łóżka to rozumiem ze rozpoczęlo sie na dobre?!mf, haneczka, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dlatego ja drukuje zdjecia. Co prawda teraz mam spore zaległości i mnóstwo zdjęć na dysku, ale niedługo postaram się właśnie coś wybrać i podrukuję
-
Witajcie
Krystii suuuper powodzonka
U mnie chłopak też usunął wszyyystkie zdjęcia z telefonu a były tam takie piękne pamiątki ... filmiki z brzuszkiem, fotki z porodówki o których nie wiedziałam dopiero jak byliśmy w domu kilka dni zajrzałam i tak się cieszyłam z nich ehh.. zepsuł mu się telefon jechal do serwisu nie pomyślał a tam ustawili telefon fabrycznie i wsio przepadło...
Byliśmy u doktorki,bo jednak martwiłam się no i mamy wodę morską w kropelkach , wit c podawać w kropelkach i kupiliśmy aspirator i będziemy działać. Maluszek bardzo grzeczny u P Dr masakrateraz śpika sobie
Chłopak też chory , mnie bierze na razie tylko gardło może się nie rozwinie ;/ także szpital w domu heh
Wercia gratulacje córeczki , ślicznotka))
Aaaa i młody waży 3360 gramw 3 tyg i 3 dni przytył 560gram na moim mlesiu
supcio hehe
Ja tam będę ćwiczyć po wizycie u ginki jak będzie wsio okejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 10:42
Gosha, Aguś86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FASIA 2 pytanka do Ciebie...
1. Jak sytuacja z hemoroidów po porodzie? Ja od kilku dni biorę jakies czopy ale bez większych efektów. Położna mi powiedziała ze trzeba teraz leczyć bo jesli sie utrzymają do roku po porodzie to operacyjnie sie usuwa, bo juz leki nie pomogą. Nue wiedziałam i sie wystraszyłam.
2. Jak z tym szmerkiem u Julka? Bo nie doczytałam a pewnie pisałaś. Bo mój J.K. Tez ma... -
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:miałam takie plany,kupiłam albumy i miałam się za to zabrać bo mam w domu drukarkę do zdjęć, tylko papier miałam kupic i nie zdążyłam;(
i powinien to odzyskać!!!
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze 5 dni
Super
Szymuś dobrzeDziekuję
Dziś też ładny spał. Zawsze go karmimy po 22 zanim polozymy się spać, a później budzi się 1.00-1.30 i około 5.00 i później 7.00-8.00. Jakby tak było ciągle byłoby super
CzaryMary, mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny