Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:A mi mąż takiej ochoty na bzykanko narobił, że chciałam spróbować przed wizytą u gina. Nie krwawię już od 2 tygodni, więc myślałam, że będzie git. I co? JAJCOP
Ja w poniedziałek urodziłam a od 2dni juz krwawię prawie mało co. Myślałam ze będzie sie lało ze mnie i nakupowalam podpasek na miesiąc a tu pierwszy dzień było duzo a pozniej mniej i mniej a dziś tylko kropka:)
Ale czasem sikam z krwią także jeszcze cos sie dzieje.
Wkońcu 6tug połóg, szwa ściagają w poniedziałek chyba. Żapomnialam czy ja mam dzwonić czy oni zadzwonią -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Ja krwawiłam 3 tygodnie, właśnie minęło 6 od cc i też jeszcze nic nie było, czekam na wizytę. Ale chyba trzeba ja przyspieszyć bo wczoraj mi się śniło że mąż mnie zdradza! A z kolei dziś jemu się śniły nasze igraszki, więc trzeba działać
Maż wczoraj do mnie po tym jak padliśmy oboje po krzykach małego ze raczej nici z sexu za 6 tyg ani on ani ja nie będziemy mieć siły...
Ehhh dziewczyny ja naprawdę liczę ze po miesiącu będzie lepiej i jakoś dojdziemy do ładu z tym karmieniem bo narazie to horror. Większość z was znajduje czas na belly ja nie mam chyba ze w nocy kiedy nie mogę spać a Nikolas śpi albo teraz kiedy śpi na mojej klatce piersiowej jak teraz i i tak nie mogę sie ruszać.
Nie ubrałam sie od 3dni, oprócz na wyjście ze szpitala a tak chodzę w nocnej koszuli z wywalonymi cyckamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:09
-
nick nieaktualnyJa tez latania bede miec teraz chrzest chce zalatwic przed wyjazdem do Pl na wakacje niech Ignas bedzie ochrzczony jak autem bedziemy jechac by nas bog w swojej opiece polnowal . Gdybym podrozy nie planowala to bym zaczekala ale ochrzci trzeba jak w podroz się wybieramy.
Lwica, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kochana, ja też tak miałam. Po kilku dniach prawie nic nie leciało tak że wkładek tylko używałam. Ale za dzień czy dwa znów obficie było.
Aha to dzięki dobrze wiedzieć bo ja juz myślałam ze koniec. Sorry ze pytam o takie sprawy a kupę po CC to ile razy udało ci sie zrobić. Ja zrobiłam 1 następnego dnia i jak narazie nic:/ męczą mnie gazy które są utkwione a nie mogę na sile bo rana boli:( -
KasiaKwiatek wrote:Shimmer ta lista wygląda zastraszająco krótko
jjjjeeeeenyyy ile by się nie dłużyło nam to tak czy inaczej "za chwilę"
od 6 rano mam mega biegunkę z paskudnymi skurczami jelit. Na początku te jelita mi nawet dawały przysnąć ale jednak budziły. A teraz to mnie naparzają strasznie. I z ciekawości je liczę i były co 10 min, potem co 7 minut, trwają koło minuty
teraz mija 11 i nic więc nie wiem o co chodzi
i tak sobie myślę, czy serioserio będę jedyną babą która pomyli poród z biegunką
KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, ziolko, Gosha, Klaudia90, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Kasia no ja wlasnie też doszłam do takiego wniosku... Stoję w pokoju syna i prasuję pieluchy i próbuje sobie wyobrazić że leży w łóżeczko za moimi plecami. Abstrakcja!
Dla mnie też na razie abstrakcjadopóki się nie zmaterializuje to mimo, że go czuję i jest ze mną od 9 miesięcy nie mogę uwierzyć w to, że będę miała synka
CzaryMary, 88macola lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja tez latania bede miec teraz chrzest chce zalatwic przed wyjazdem do Pl na wakacje niech Ignas bedzie ochrzczony jak autem bedziemy jechac by nas bog w swojej opiece polnowal . Gdybym podrozy nie planowala to bym zaczekala ale ochrzci trzeba jak w podroz się wybieramy.
Dziewczyny jak macie jakieś błędy na liście albo jakichś danych brakuje to wrzucajcieCzaryMary, Krysti, Lwica, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Maż wczoraj do mnie po tym jak padliśmy oboje po krzykach małego ze raczej nici z sexu za 6 tyg ani on ani ja nie będziemy mieć siły...
Ehhh dziewczyny ja naprawdę liczę ze po miesiącu będzie lepiej i jakoś dojdziemy do ładu z tym karmieniem bo narazie to horror. Większość z was znajduje czas na belly ja nie mam chyba ze w nocy kiedy nie mogę spać a Nikolas śpi albo teraz kiedy śpi na mojej klatce piersiowej jak teraz i i tak nie mogę sie ruszać.
Nie ubrałam sie od 3dni, oprócz na wyjście ze szpitala a tak chodzę w nocnej koszuli z wywalonymi cyckami
Kochana ogarniesz temat szybciej niż Ci sie wydaje. Nie wymagaj od siebie za dużo. Dopiero co urodzilas
W ogóle zauwazylam ze przy dziecku jestem jakoś mega zorganizowana. Na jednej drzemce umylam włosy, pomalowalam się, wstawilam pranie i zupe, odebrała kilka telefonow. Ale często marzy mi się posiadanie 3 reki
Bez dziecka te wszystkie rzeczy robilabym cały dzień.
Teraz osesek śpi na moim brzuchu a ja nie mam sumienia go odłożyć.Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer ja dziś też po akcji mierzenia, miałam 5 skurczy co 10 minut, w nocy brzuch bardzo bolał okresowo
ale teraz cisza
właśnie włażę do wanny
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny