Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Chyba 16 cioteczko Mary:)
Mea culpa... Mój każdy dzień wygląda tak samo od miesiąca wiec wybaczcie pomyłkę....
Lena - powodzenia !
psotka - szybkiego powrotu do zdrowia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:02
hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Hej.
Ja jak zwykle rano zaczynam dzień od gratulacji dla nowych mamusiek.
I trzymam kciuki za przyszłe mamuśki.
Chuste musze zamówić i nie wiem jaką. Polecacie jakieś konkretne?
Niedługo nie będziemy juz miały komu gratulowac rozpakoania.
Będziemy gratulowaly pierwszego ząbkaAguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ula gratuluję!!!
Lena trzymam kciuki za Was!!!
A ja odskakując od tematu dzieci, kupek i porodów, pochwalę sie wam, ze wczoraj przeżyłam swój pierwszy poporodowy orgazm
hwesta, Ida, Klaudia90, Gosha, maggie86, KasiaKwiatek, Angela89, Murraya, lysinka, mantissa, Amy_, Fasia, liloe, Ewelcia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie rozglądam za mata, niedługo sie przyda
wasze maluchy w zwykłych bujaczkach juz siedzą? A co do spaceru to dzis jednak idziemy
maź zniósł wózek
tylko teraz mała zasnęła po jedzeniu, godzinę sie karmilysmy... Dzis cały dzien do 21 jesteśmy same... Mam nadzieje ze bedzie grzeczna...
-
nick nieaktualnylena90 wrote:Hej
Zaraz wychodzę na wywołanie. Życzcie mi powodzenia, wysyłajcie dobre myśli a kto chce niech westchnie do Nieba żeby było dobrze i bez traumy
Miłego dnia dziewczynki!
Aha, liczę na słynne GO GO od Kasi
Lena przepraszam zajęłam się prasowaniem
GO GO MAMUŚKA!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:36
Gosha, Murraya, maggie86, Fasia, lena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj ja mam pytanie do Robotki i Shimmer. Na liście mamy Ulkę85 takiej nie pamiętam
czy to pomyłka i chodzi o naszą Ulkę84 czy jej nie ma na liście a to jeszcze inna osoba?
No i trzeba dopisać dziewczyny z ostatnich dni rozpakowane...chyba już dobilysmy 50-tki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:51
-
hwesta wrote:wszystkie juz sie seksicie po porodzie :p tylko nie ja, ja jeszcze krwawię ;(
Jakie wszystkie? Przepraszam bardzo ja się jeszcze nawet nie seksze przed porodem!KasiaKwiatek, liwi, shimmer_lip, sylvia007, Gosha, maggie86, Murraya, PsotkaKotka, lysinka, hwesta, CzaryMary, mf, Amy_, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość