Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już kończymy ubieranie i jedziemy bo faktycznie częste te skurcze mimo że położna mówiła żebym poczekała jeszcze jak chce
No ale...
Posiedziałam w wannie, dopakowaliśmy torby jeszcze włosy wysusze i jedziemy
Trzymcie kciuki!!
Zima, nick nieaktualny, ziolko, Fasia, nick nieaktualny, Ida, Gosha, liwi, sylvia007, Klaudia90, nick nieaktualny, Agusiek89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bambi - gratuluję! duży synek

Marta - powodzenia! Ja od pierwszych co 3min urodziłam po 2h i te pierwsze mimo że częste to były znośne, później się nasiliły, więc trzymam kciuki za taki ekspres ale z lepszym finałem niż u mnie :*
A ja z dojarka w recę
-
Wczoraj u małej w szpitalu gdy przystawialam do cyca to raz fajnie jadła, a później niestety totalnie nie chciała
tam karmią butelką gdzie szybko leci a tu trzeba się wysilić
czułam ze tak będzie co ja mogę mając możliwość karmić raz na dobę
mam nadzieję, że w domu się dogadamy i polubi cyca 
Zresztą przedwczoraj miałam nawał pokarmu i myślałam że mi cycki rozsadzi, a laktator nie pomagał, prysznic i masaż też
na szczęście udało się opanować sytuację i obyło się bez poważniejsze interwencji 
Mimo wszystko jest kochana
a jutro będzie info o wpisie!
Murraya, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antoś 3160 i 53CM -
GodZ 1.15 to jednak byly wody;)
88macola, mf, nick nieaktualny, lysinka, Fasia, nick nieaktualny, mantissa, Rudzia, iwonka1077, Eweliśka, Gosha, Murraya, Aguś86, ziolko, Lali, Militta110816, sylvia007, Jaga, Klaudia90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, misia83, Agusiek89, mimka84, nick nieaktualny, Justinka, Ewelcia, Zima lubią tę wiadomość

[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny