Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już kończymy ubieranie i jedziemy bo faktycznie częste te skurcze mimo że położna mówiła żebym poczekała jeszcze jak chce
No ale...
Posiedziałam w wannie, dopakowaliśmy torby jeszcze włosy wysusze i jedziemy
Trzymcie kciuki!!Zima, KasiaKwiatek, ziolko, Fasia, CzaryMary, Ida, Gosha, liwi, sylvia007, Klaudia90, maggie86, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
Bambi - gratuluję! duży synek
Marta - powodzenia! Ja od pierwszych co 3min urodziłam po 2h i te pierwsze mimo że częste to były znośne, później się nasiliły, więc trzymam kciuki za taki ekspres ale z lepszym finałem niż u mnie :*
A ja z dojarka w recę
-
Wczoraj u małej w szpitalu gdy przystawialam do cyca to raz fajnie jadła, a później niestety totalnie nie chciała
tam karmią butelką gdzie szybko leci a tu trzeba się wysilić
czułam ze tak będzie co ja mogę mając możliwość karmić raz na dobę
mam nadzieję, że w domu się dogadamy i polubi cyca
Zresztą przedwczoraj miałam nawał pokarmu i myślałam że mi cycki rozsadzi, a laktator nie pomagał, prysznic i masaż teżna szczęście udało się opanować sytuację i obyło się bez poważniejsze interwencji
Mimo wszystko jest kochanaa jutro będzie info o wpisie!
Murraya, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antoś 3160 i 53CM -
GodZ 1.15 to jednak byly wody;)
88macola, mf, KasiaKwiatek, lysinka, Fasia, CzaryMary, mantissa, Rudzia, iwonka1077, Eweliśka, Gosha, Murraya, Aguś86, ziolko, Lali, Militta110816, sylvia007, Jaga, Klaudia90, maggie86, Angela89, misia83, Agusiek89, mimka84, liloe, Justinka, Ewelcia, Zima lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny