Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWedług moich obliczeń zostało nas 11 nierozpakowanych udzielających się na forum...mało
a w sumie mamy ledwo miniętą połowę kwietnia. Ciekawe którego urodzi się ostatnie kwietniówkowe dziecię i które to będzie? Czyżby moje?
Rudzialku jak tam? Coś drgnęło? Jutro już szpital więc na pewno Sofijka pakuje manatkiRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macie racje !
dzis w nocy chyba nie bede mogla usnac z tego wszystkiego!
mam nadzieje ze wszystko z Nia bedzie dobrze, martwie sie... to troche nie normalne ze tyle czasu po terminie i nic sie nie dzieje.. ehh.. no i jestem ciekawa co powie lekarz, czy jest jakies rozwarcie itd. W kazdym razie jak jutro pojde do szpitala to bez Malej nie wychodze! O!
KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, lysinka, mf, maggie86, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
KASIA a Ty sie nie martw! Na pewno Ty listy nie zamkniesz
byc moze u Ciebie teraz tez cisza ale sie rozkreci albo odejda Ci poprostu wody
podziwiam Cie ze jestes w stanie tyle chodzic i robic i to dzien w dzien
ja juuz nic nie daje rady robic i chodze jak ociężały slon
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobiety
Bambi, ulka - gratulacje ogromne
Marta - trzymam kciuki bardzo mocno
Rudzia - moja siostra pierwsza ciążę przenosiła 2 tygodnie... Pamietam jej ogromna frustracje więc po części wiem co czujesz. Jutro ew pojutrze przytulisz do siebie cieple cialko swojej corenki
Ja właśnie tule swojego niedźwiadka ,który przez sen obdarza mnie cudownymi usmiechamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:39
KasiaKwiatek, Rudzia, Fasia, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Zaraz wychodzę na wywołanie. Życzcie mi powodzenia, wysyłajcie dobre myśli a kto chce niech westchnie do Nieba żeby było dobrze i bez traumy
Miłego dnia dziewczynki!
Aha, liczę na słynne GO GO od KasiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:08
belladonna, Rudzia, Fasia, Gosha, Murraya, Aguś86, Lali, liwi, CzaryMary, Eweliśka, sylvia007, KasiaKwiatek, maggie86, Angela89, 88macola, misia83, Krysti, mantissa, Justinka, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena powodzenia! trzymamy z Julkiem kciuki
Rudzia jeszcze tylko chwilka! Ale bedzie radosci i lez))) jak sobie przypomne widok Julka sekundy po urodzeniu i jego cieple cialko na moim to mi sie ryczec chce
)))
Rudzia lubi tę wiadomość