Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:18

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Angela no byly klopoty z kupka niestety przez dlugi czas, bez zageszczacza ulewala a z zageszczaczem nie robila kupki :( bledne kolo :(dawalam czopki czasami, masaze brzuszka, nozkami robilismy rowerek i dociagalismy nozki zgiete do brzuszka.

Kurde u mnie to samo, mała widzę że cierpi. Kurdę i nie wiem co wybrać zagęszczanie czy ulewanie.. czy bóle przy kupach.

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    sylvia patrz wyzej i spróbuj pod prysznicem to rozmasowac. Ja miałam nawał twarde cycki 3 dni temu , teraz juz nie ma po tym śladu. Prubujcie
    U mnie to na bank zapalenie, temp 38,5 cyc twardy, strasznie boli i czerwony w tym miejscu. Zaraz ide
    do wanny

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle cieszę się że mam Was, bo tak bym pewnie siedziała i ryczała i zastanawiała się co z małą czy coś złego się dzieje. DZIEKUJE ! a WY zawsze coś doradzicie poradzicie pocieszycie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:09

Aguś86, Fasia, Ewelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Angela no byly klopoty z kupka niestety przez dlugi czas, bez zageszczacza ulewala a z zageszczaczem nie robila kupki :( bledne kolo :(dawalam czopki czasami, masaze brzuszka, nozkami robilismy rowerek i dociagalismy nozki zgiete do brzuszka.
    A czopki jakie ?

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi wielkie gratulacje !!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi gratulacje! Wielki chlopak z Leonka :)

Krysti - dla Ciebie rowniez gratki, Ignas jest uroczy!

Dzielne jestescie mamuski!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI gratulacje!! :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi Gratulacje kochana :**

• Gosha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI kochana gratuluje!!!
    Czuje ze Leoś rozwiązał worek wszystkich niecierpliwie oczekujących dwupaczek! ;)

Fasia, ziolko lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ogromne gratulacje !!!

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że bambi urodziła w terminie :)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MURRAYA współczuje kochana a jednocześnie dziękuje -jakkolwiek to zabrzmi, przestrzegała mnie... Ja niby tez matka doświadczona a na jutro na wyjście do mista przygotowałam sobie "twardszy" stanior typu push up... Juz go schowałem do szuflady ;)

Murraya lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi wielkie gratulacje :) Leos duzy chlopak!! Sn czy cc?

Angela ja mialam te czopki dla dzieci :
    http://www.aptekainternetowa.co/index.php/dzieci-1-3-lata/leki-bez-recepty/czopki-glicerynowe-1g-x-10czop.html

Oczywiscie nie dawalam calego czopka, odcinalismy tylko taki maluski kawaleczek, nie dawalam czopka codziennie, tylko juz w ostatecznosci jak bardzo cierpiala :( Nie wiem co lepsze, ulewanie czy problem z kupka, ja musialam zageszczac bo Pola tracila na wadze wiec nie bylo innego wyjscia, trudno mi teraz powiedziec kiedy to sie unormowalo, nie pamietam juz ile to trwalo.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Bambi urodziła :)) Leoś ur. 15.04.2015r waga 3940g, 10 pkt :)))

Gratuluję Mamusiu! :)))
    Gratulacje ogromne :) Cc? Coś tajemnicza ostatnio była :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dawałam kilka razy Zuzi czopki glicerynowe i zawsze kupka po nich szła ładnie. Ale zawsze w ostateczności, żeby się nie przyzwyczaila.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co robić,bo ulewa a już przestała nie wiem skąd taki nawrót. Jutro spróbuje jej dać mlesio bez zagęszczacza aby sobie odpoczęła. Bo ładnie przybiera na wadzę a ulewania miała intensywne bo nosem jej szło więc bałam się że zacznie spadać z wagi.

• olka30 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusiom :)

Dziewczynki niedługo wpadnę opowiedzieć co i jak. Dziś popołudniu dopiero wróciłam ze szpitala i próbuję jakoś się ogarnąć. Nie jest łatwo jak mam być szczera, bo mam problem z laktacją, jeszcze nie obczaiłam humorów małego, a niestety momentami daje popalić :) No i od niedzieli spałam może 10 godzin a to skutecznie potrafi rozwalić wewnętrznie człowieka. Pewnie trochę czasu upłynie nim dojdę do siebie i ogarnę nową sytuację w swoim życiu :) Na razie wróciłam do do domu i miałam maleńki kryzys hormonalny, nawet trochu mi się pobeczało, bo już bym sobie chciała posprzątać, poprać, a przede wszystkim odespać, a tu się nie da. Po prawdzie tatuś na chwilę zajął się synem i nawet pospałam popołudniu, ale do regeneracji organizmu jeszcze daleko. Zwłaszcza, że mnie okropnie potargało i pewnie trochę potrwa nim znów będę śmigać. Ale mogę spać na plecach, jakiś sukces :) Poród opiszę może jutro, bo pewnie będzie trochę pisania, ale mogę potwierdzić, że natura to tak skonstruowała, żeby człowiek szybko zapominał i już trochę jawi mi się to tak nierealnie:)

Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi Kochana gratulacje!!! Twoja przyczajka była wybitnie podejrzana, ale kwietniówki szanują się nawzajem i czekalysmy spokojnie...no i proszę...Leos wzorowo w terminie :-D

• mantissa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    MANTISSA jak robiłam te inhalacje starszakowi to tez było tak ze pod koniec inhalacji leciało juz mniej tej "pary" w maseczce.

A co do leżenia na brzuszku to nie wiem, kładę swojego zeby ćwiczył podnoszenie główki, ake on za tymi ćwiczeniami nie przypada. Twoj Julinek długo wytrzymuje z podniesiona glowka? I jeszcze kolejne pytania, gaworzy juz? Uśmiecha sie świadomie?

Po całym dniu kombinowania z nieśpiącym Julkiem, żeby wyrobić się na warsztaty, nie nadrobię, ale chociaż na pytanie odpowiem. :P

Juli ładnie już trzyma główkę jak leży na brzuszku. Całkiem nieźle mu zresztą szło już jak miał 3 tygodnie - wrzucałam na fejsa. :)
    Niestety do gaworzenia i świadomych uśmiechów jak sądzę jeszcze sporo brakuje. Za to ładnie się już przekręca czasami z brzuszka na boczek i dalej na plecki. Co prawda tylko na kołdrze i raczej przypadkowo, ale zawsze. :) I rąsie pod brodę też jakoś podkłada. :)

Co do warszatów - bardzo fajne. :) Niestety nic nie wygrałam, ale zainteresowały mnie te butelki lovi ze smoczkiem dopasowującym przepływ do siły ssania dziecka. :)

Bambi urodziła?! O jaaaa! Gratulacje!

Amy, jaki ty masz ten Espumisan dla Olka? Bo mi się już ten infacol kończy (jakieś oszukane te sto dawek, chyba, ze wylałam albo ktoś wylał i się nie przyznał) i nie wiem gdzie kupić i co dalej. A w ogóle widzę, że w dozie promocja na dicoflor i acidolac baby. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:03

Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 4281 4282 4283 4284 4285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ