Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:U nas szpital postąpił bardzo ok (aż się zdziwiłam) bo autoamtycznie wyznaczyli nam termin i godzinę nawet właśnie na 30.04 u nich na patologii noworodka. A do jakiego neurologa umówiłaś malutką?
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya ja tez mialam takie zapalenie z goraczka, na mnie podzialalo to jak weszlam do wanny, polewalam chora piers goraca woda i masowalam oliwka dla dzieci, rozmasowywalam te guzki ktore sie tam potworzyly. U mnie dalo to efekt, obylo sie bez antybiotyku. Wspolczuje, oby szybko przeszlo!!
Murraya lubi tę wiadomość
-
Murraya kochanie przed karmieniem zapierniczaj pod prysznic, ciepłym strumieniem rozgrzewaj pierś, masuj ją od góry w dół do brodawki , miejsce po miejscu, tam gdzie się zapchały kanaliki okrężnymi ruchami rozmasuj i w dół do brodawki, potem karmienie i na koniec jeśli nie ustąpiło uczucie przepełnienia dociągnij laktatorem do uczucia ulgi , potem kapusta. Mam nadzieję , że przejdzie ci szybko i obędzie się bez antybiotyku.
Murraya, Lali, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya - wspolczuje bardzo. Moja kuzynka miala dokladnie taka sama sytuacje jak ty: stanik z fiszbinami plus przegapione karmienie.
W ksiazce znalzlam ze najlepiej w takich wypadkach przystawiac dziecko do karmienia tak zeby podbrodek mialo skierowany w strone bolacego miejsca, bedzie lepiej je stymulowac.
Oprocz kapusty dobry jest tez chlodny twarozek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:53
Murraya lubi tę wiadomość
-
Bambi urodziła
) Leoś ur. 15.04.2015r waga 3940g, 10 pkt
))
Gratuluję Mamusiu!))
mimka84, Angela89, ziolko, Murraya, sylvia007, lysinka, maggie86, Rudzia, Ida, Krysti, Gosha, MartaAlvi, Aguś86, iwonka1077, mf, Eweliśka, KasiaKwiatek, Militta110816, liloe, natt, Ewelcia, Amy_, mantissa, Zima, liwi, adk_1989, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela no byly klopoty z kupka niestety przez dlugi czas, bez zageszczacza ulewala a z zageszczaczem nie robila kupki
bledne kolo :(dawalam czopki czasami, masaze brzuszka, nozkami robilismy rowerek i dociagalismy nozki zgiete do brzuszka.