Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy i dobrze, że przebadasz kupkę Olka. Uspokoisz się przynajmniej a nie takie gdybanie i niewiadoma.
MartaAlvi ja też miałam suwaczek ustawiony po 3 rzędu usg, gdzie wychodziło ciągle te kilka dni na przód, ale jak widać termin z om jednak jest chyba bardziej odpowiedni. Innego już nie mam więc czekam spokojnie do nastepnej środy...
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mi chyba czop odchodzi
jak myłam naczynia po obiedzie to poczułam jakby mi balon pękł... przestraszyłam się że to wody, ale okazało się że odszedł mi śluz z nitkami krwi
przy tym ogromy ból, ale tylko chwilowy i potem kupa ;/ dziwne to wszystko
mimka84, MartaAlvi, maggie86, Krysti, natt, lysinka, Lali, mf, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, misia83, Gosha, Eweliśka, CzaryMary, Murraya, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość

[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Mimka ech no i jak wyniki dobre a dziecko cierpi to na pewno brak diagnozy to zla diagnoza...
Bezsilnosc jest najgorsza.. Podalam mu dxisiaj ten specyfik na flore na razie nie widze roznicy ale to za wczesnie na efekty..
Jagus jestem juz zmeczona.. wlasnie wrzeszczy u tesciowej na rekach.. idziemy go myc. Potez cyc i moze usnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Łysinka piękna ta Twoja Tosia.

Mnie wypuścili po cc po 2 dobach ale to lepiej bo w domu mąż mi pomaga a w Trzebnicy lezalam sama na sali i tez ledwo wstawałam z lóżka, a pomocy ze str położnych bylo nie wiele.
Ale juz wracam do sil. Mam nadzieje ze Ty tez:)
Ja na szczęście miałam towarzystwo na sali, obydwie wstawałyśmy jak paralityczki
Też nie mogłam doczekać się powrotu do domu, piątego dnia czułam się całkiem dobrze, a po zdjęciu szwów jeszcze lepiej 
Mam wrażenie, że moje piersi są jakimś osobnym bytem, a nie częścią mnie. Nie mogę sobie z nimi poradzić - najpierw poranione brodawki i nawał, już myślałam, że jest dobrze a wróciło. Kocham kapustę
Dziewczyny porównania waszych brzuszków super
mam nadzieję, że mój flak też się wciągnie, bo na razie jest dość spory 
Fasia, Justinka, Krysti dzieciaczki do schrupania
Jaga ustaw ich tam do pionu wszystkich, teraz wy jesteście najważniejsze z Lilianką
Amy trzymaj się, mam nadzieję, że znajdzie się jakiej rozwiązanie. Dobrze, że szukasz przyczyn z każdej strony.
Ulka gratuluję odejścia czopa
ciekawe ile czasu ci zostało
Amy_, Justinka lubią tę wiadomość
-
Amy słoneczko jak dodzwonię się do siostry to zapodam ci nazwe kropelek dla dzidzi uzupełniającą jakiś enzym odpowiadający za trawienie u maluszków. Moja siostra to odkryła jak nic nie pomagało młodemu na kolki. My braliśmy Infacol a u nich nic to nie dało. Dopiero te kropelki. Wiem , że cięzko jest je dostać i są kurewsko drogie. Bo z tego co kojarze to tam zawarty enzym odpowiadający za tolerancje laktazy.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Angela mój nie wcześniak, a miał badanie słuchu w szpitalu i mam wlepke w jego książeczce zdrowia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 18:52
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Mnie się nawet już z nimi gadać nie chce, teściowa zagląda co chwile zeby zapytac sie czy mała już wstała bo Ł musi juz do konca to zrobic( ustawic jej antene) a z męzęm nie mam siły się kłócić. Ciśnienie mi skacze a jak mam tracić siły na nerwy na nich to wole spalić je podczas karmienia Lilci. Jak się będę złościć to i mała to wyczuje a po co mi to. Przykro mi jest tylko ze zawsze się wszystko wokół tej małpy toczy, mąż mi coś zapodaje o wyjeżdzie do Niemiec w maju a tu takie kwiatki mi wywala:( Ahhh szkoda gadac bo i odrazu się płakać mi chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 18:54
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH