Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pisalyscie cos o jakichs kropelkach na brzusZek. Podacie nazwe? Bo robie zamowuenie z gemini to dorzuce. Chodzi mi o ten dicoflor ale padla jeszcze jakas inna nazwa.. one mają na celu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:59
-
U nas też są kupki takie koloru złotego czasem lekki pomarańcz a czasem taka musztardówka
no i raczej nie zbita a taki kleks ,czasem bardziej wodnista a czasem nie. Także to chyba nic złego no ale warto sprawdzić tak czy siak dla pewności...hmmm
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny pisalyscie cos o jakichs kropelkach na brzusZek. Podacie nazwe? Bo robie zamowuenie z gemini to dorzuce. Chodzi mi o ten dicoflor ale padla jeszcze jakas inna nazwa.. one mają na celu?
Ida, Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia ja daję Ali Biogaia - to chyba to samo co dicoflor.
Moja Ala przez 6 dni przybrała 305g tylko na cycu
Dziś podałam pierwszy raz bobotic forte ale 2 kropelki bo nie ma jeszcze 28 dni. Strasznie się pręży i krzyczy, przy tym puszcza z trudem bączki. Zasnęła mi na klacie teraz...a miałam gotowaći prasować ale Alicja jest najważniejsza w końcu. Całe szczęście, że przestała płakać i śpi.
Dziś rano ulała mi dużo zanim zdążyłam ją odbić raz o 7 i raz o 9. Tak mocno, że cała do przebrania. Komuś się to zdarzyło? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bo mały ma super odparzona dupe aż krostki ma,więc dziś jade na samej wodzie dziś i smaruję mascia nawilzajaca czy lepiej ten termentiol kupić??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:17
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Czyli ściągasz mleczko i dajesz z butli?
-
Jaga wrote:Ewela a czy dzidka karmisz piersią?
Taki kolor i konsystencja kupki jest właściwa dla dzieciątka na piersi. 12 kup również, moja po każdym karmieniu robi kupke i jest to normalne. My zmieniamy pieluche co karmienie. -
iwonka1077 wrote:Dziewczyny bo mały ma super odparzona dupe aż krostki ma,więc dziś jade na samej wodzie dziś i smaruję mascia nawilzajaca czy lepiej ten termentiol kupić??
Iwonka ja stawiam na mąkę ziemniaczaną. Zanim zaczniesz stosować maści to spróbuj, nas jeszcze nigdy nie zawiodła.Fasia lubi tę wiadomość